бум, разкрит съм! толкова оригинално се заяде с мен,че ме лиши от всякаква възможност за достоен отговор!!!

варварите са едни такива, нискокултурни племена, разрушители на цивилизации посредством огън и меч, като например монолците, хуните, тюрките, вестготите, куманите, викингите, вандалите, ахейците и останалите ти събратя

след като България е била толкова голяма като територия - има се предвид целия Балкански полуостров, според теб колко от тея славяни са взели участие в писането на генетичната ни история?

ако искаш, можем да те наречем татарин, ако не се имаш за българин или според теб тея прабългари са подложили на геноцид в името на по-висшата цел местното славянско население? или са им забранили да се чукат с тях,а? тея същите славяни, които обсаждат на всеки няколко години, ей така, за спорта, Одрин? заради които императора не е смеел да прати легион в Северна България?

или теорията е друга? хан Аспарух е слязъл с летяща чиния и е казал "Аз съм вашия бог"?

Македонците са народ, както са и всички, които се определят като такива - и ти или някой друг пищен селяндур като теб не е този, който ще им определя какви са....