Цитирай Първоначално написано от quench
бум, разкрит съм! толкова оригинално се заяде с мен,че ме лиши от всякаква възможност за достоен отговор!!!

варварите са едни такива, нискокултурни племена, разрушители на цивилизации посредством огън и меч, като например монолците, хуните, тюрките, вестготите, куманите, викингите, вандалите, ахейците и останалите ти събратя

след като България е била толкова голяма като територия - има се предвид целия Балкански полуостров, според теб колко от тея славяни са взели участие в писането на генетичната ни история?

ако искаш, можем да те наречем татарин, ако не се имаш за българин или според теб тея прабългари са подложили на геноцид в името на по-висшата цел местното славянско население? или са им забранили да се чукат с тях,а? тея същите славяни, които обсаждат на всеки няколко години, ей така, за спорта, Одрин? заради които императора не е смеел да прати легион в Северна България?

или теорията е друга? хан Аспарух е слязъл с летяща чиния и е казал "Аз съм вашия бог"?

Македонците са народ, както са и всички, които се определят като такива - и ти или някой друг пищен селяндур като теб не е този, който ще им определя какви са....
Ти ако си мислиш,че някога си бил прикрит та сега съм те разкрил се лъжеш...

"Варварин" ,пиле,означава човек,който говори непонятен за теб език!Гърчин ми го е казвал....

На Балканския полуостров само славяни ли са живеели по тва време?
И ми е интересно как изчисли точно 60 000 българи?

Такива философки приказки(за македонците) можеш най-спокойно да си ги навреш в задника!Не аз съм определил,че макетата са 100%!Тва е доказвано и предоказвано нищо,че твоите герои са се опитвали да изкривят историята!!