.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Тишо
    Guest

Момичета,мерите ли патките на приятелите си?

Признайте си сега , мерили ли сте ги?

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Не! За мен лично размера няма никакво значение! Може да му е 25 санта ама да е като пън, а може и да е 10 ама да е цар! За това си и ма и нещо като "поговорка" :"Голяма ама мързелива, малка ама работлива!" За мен няма смисъл да му го меря, ако го обичам, той ме обича, и съм доволна в леглото- аз съм най-щастливата на тоя свят!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мега фен
    Разбира се, че не. Меря ги с уста.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Разбира се, че не. Меря ги с уста.
    Да нямаш разграфена скала по гърлото :P

Един път му го мерих ама беше на базик,защото нещо се бяхме разлигавили....е така и не го премерих както си трябва,защото под ръка имахме линийка от 10см.
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Мега фен
    Не мога да правя deep throat Друго имах предвид.

Re: Момичета,мерите ли патките на приятелите си?

Цитирай Първоначално написано от Тишо
    да! всяка сутрин с метърче!!! радиус, диаметър, дъжина...всичко! записвам си мерките в специална тетрадка до последното милиметърче!!!ааа, и след това отчитам разликата в надървено състояние! записвам и водя статистика!!!

ми не съм му го мерила
    ама знам горе долу колко му е....
    с разлика 1 - 2 см

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Радвам се, че му е толкова колкото е, даже ако даде по-рязко навътре особено на задна ме заболява. А не му е голям, нормален си е, за мое щастие, не знам какво иначе бих правила

Град
    София

Re: Момичета,мерите ли патките на приятелите си?

Цитирай Първоначално написано от lii40
    Цитирай Първоначално написано от Тишо
    да! всяка сутрин с метърче!!! радиус, диаметър, дъжина...всичко! записвам си мерките в специална тетрадка до последното милиметърче!!!ааа, и след това отчитам разликата в надървено състояние! записвам и водя статистика!!!

Йеееееее имало хорАи като мене
    п.п. по темицата... ми НЕ МИ СЕ Е ОТДАЛА ВЪЗМОЖНОСТ... ЗА СЕГА НЕ ГО ИЗПОЛЗВАМ САМО КАТО СЕКСОАЛЕН ОБЕКТ ЗА ДА ГО МЕРЯ... ВЯРВАМ МУ...
    Вие на хероин ли сте бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си