- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,мерите ли патките на приятелите си?
Признайте си сега , мерили ли сте ги?
Не! За мен лично размера няма никакво значение! Може да му е 25 санта ама да е като пън, а може и да е 10 ама да е цар! За това си и ма и нещо като "поговорка" :"Голяма ама мързелива, малка ама работлива!" За мен няма смисъл да му го меря, ако го обичам, той ме обича, и съм доволна в леглото- аз съм най-щастливата на тоя свят!![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Разбира се, че не. Меря ги с уста.![]()
Да нямаш разграфена скала по гърлото :PПървоначално написано от `Death`Whore`
Един път му го мерих ама беше на базик,защото нещо се бяхме разлигавили....е така и не го премерих както си трябва,защото под ръка имахме линийка от 10см.
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Не мога да правя deep throatДруго имах предвид.
![]()
да! всяка сутрин с метърче!!! радиус, диаметър, дъжина...всичко! записвам си мерките в специална тетрадка до последното милиметърче!!!ааа, и след това отчитам разликата в надървено състояние! записвам и водя статистика!!!Първоначално написано от Тишо
![]()
![]()
![]()
ми не съм му го мерила
ама знам горе долу колко му е....
с разлика 1 - 2 см
Радвам се, че му е толкова колкото е, даже ако даде по-рязко навътре особено на задна ме заболява. А не му е голям, нормален си е, за мое щастие, не знам какво иначе бих правила![]()
Йеееееее имало хорАи като менеПървоначално написано от lii40
![]()
![]()
![]()
п.п. по темицата... ми НЕ МИ СЕ Е ОТДАЛА ВЪЗМОЖНОСТ...ЗА СЕГА НЕ ГО ИЗПОЛЗВАМ САМО КАТО СЕКСОАЛЕН ОБЕКТ ЗА ДА ГО МЕРЯ... ВЯРВАМ МУ...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?