- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли ?
я ми кажете хора има ли поне една 16 годишна която да се съгласи да си стане гадже с 16 годишен !!!??? защото за сега не познавам такава![]()
Аз не съм на 16,но със сигурност има...годините нямат значение и според мен не е задължително момчето да е по-голямо...![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Момичетата не харесват момчета на тяхната възраст ,защото са недорасли и на практика в главата са деца. Мацките харесват по-големите ,защото са по улегнали в акъла, по-спокойни са и правят по-мъжкарски работи.
Повечето момичета не виждат смисъл да си губят времето със "наборници". И са прави! За съжаление ,когато за последен път влязох в чужд клас (миналата седмица при 9 клас) се хванах за главата - момичетата са някъде навън: пушат,зарибяват се с батковцие,закъсняват за час,ходят по кафета. А момчетата знайш ли кво правят!?!? стоявт в стаята и си говорят си какво са играли миналата вечер на компа.Било то CS,Lineage,WoW,FIFA... то все е игра и няма нищо общо с реалния живот. А момичетата искат реални личности.Ако си от тези,които прекарват повече от 5 часа пред компа на ден,значи тряа сам да се сетиш за отговора на въпроса си.
Не казвам ,че любов между съученици е невъзможна.Тя става факт,когато и двете страни знаят какво правят (и момчето знае,че трябва да води)
ами намират се или поне в моя гради все пак за любовта няма граници,правила или квото и да е ...... ще си намериш някояеми
ето ти истината.момичетата смятат че момчетата са още твърде малки ии детински на тая възраст.мислят се за много големи и много умни и затова гледат към "батковците" - тъп ход,много тъп ход.Може да се мислят за големи,но са си на 16, а пък от друга страна големите искат само сех и е особено лесно при положение че тези момичета са изключително лесня плячка.Може да не сте съгласни ама ми е омръзнало да гледам това и трябваше да си го излея някъде![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Първоначално написано от ThePowerOfLove
АБЕ ТИ НЕ МИ ГИ ГОВОРИ ЧЕ НЯМА ОГРАНИЧЕНИЯ ЗАЩОТО СИ СЪЩАТА ! ! ! ПРОСТО КАТО ВИДЯХ ОНАЯ АНКЕТА КОЛКО ГОДИШНО Е ГАДЖЕТО ВИ ЩЯХ ДА ЕКСПЛОДИРАМ ОТ ЯД !
Глупости!Първоначално написано от Stopman
![]()
Когато бях на 16 тръгнах с момче 1 година по-малко от мен и бяхме година и 7 месеца заедно! НИКОГА възрастта му не е била пречка във взаимоотношенията ни![]()
абе не се прави на англече знам че лъжеш а и дори да казваш истината ти си една от 46456456456 милионаПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
2-те думи които си зипуснал са деградация и кретенизъм. от това дали седиш в час или бягаш няма голиямо значение, важното е да има смисъл от седенето ти в час, а не просто да присъстваш. криворазбран идиотизъм е схващането, че за да си готин трябва да бягаш и да висиш 24/7 по кафета, на което се хващат само малки кухички момиченца... за децата дето висят пред компа да цъкат игрички ше дойде време да пораснат и помъдреят. те не са никакъв фактор, защото като са на компа цъкат игрички, като станат от компа говорят за тях. дори да тръгне някоя с тях едва ли ше я задържат повече от няколко дни. иначе в момента и аз вися повече от 5 часа на ден пред компа и гледам да не бягам от часове много много, но това е за да науча нещо, за което да ми плащат много и да работя малко. иначе има момичета, които излизат с връсници и по-малки - въпрос на познати и личен избор еПървоначално написано от Nassgerrack
Аз лично си падам по по-големи момчета,заради начина им на мислене.Просто не ми се занимава с "бебетата" на моята възраст,защото искам момче,за което да съм малко повече от поредната бройка.Пък и е тъпо да мислят само за е**не и да се хилят като чуят някоя неприлична дума!Трябва да влагат малко чувства,все пак любов без чувства не може,а на повечето им е трудно да го разберат.Разбира се,има изключения,но за жалост-рядко!
Изрязах част от поста ти, но само за да покажа, че тва коет си казал е добро. Наистина е така и няма кво да се заблуждаваме. Рядко са тия, дет тръгват с наборници или по-малки от тях (за момичета говоря), защото те си искат батко, та да им е сладко. Да има и изключения, не успорвам тва.Първоначално написано от Nassgerrack
Общо взето, ако съдя по моя випуск по-готините момичета излизат с някви над 20 (аз съм на 16) и се държат като курви. Е има някои изключения, но те не са много.
Аз също закъснявам, ходя по кафета и тн. Но и в нашия клас примерно има такива момчета дето казваш. Не бива да слагаш всички под общ знаменател. Съотношението е към 50:50, както има и сдухани момичета така има и такива момчета. Кво значение има дали ще си говорят за ЦС и ФИФА или ше четат по биология в междучасията?
.....се хванах за главата - момичетата са някъде навън: пушат,зарибяват се с батковцие,закъсняват за час,ходят по кафета. А момчетата знайш ли кво правят!?!? стоявт в стаята и си говорят си какво са играли миналата вечер на компа.Било то CS,Lineage,WoW,FIFA...
В момента имам такава връзка.Приятеля ми е на 16, както и аз.
Ти си на 16Първоначално написано от koalka
!!! Мислех, 4е си по-голяма
. Както и да е
. Има такива моми4ета, но са рядкост(при4ината не е в нас
, замисли се върху това
).
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Няма такава откачалка! ! ! Точка ! ! !![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ти на колко си, ма?!Първоначално написано от Nassgerrack
Момичетата не харесвали момчетата на тяхната възраст, защото били недорасли и в главата били деца. ХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХААХА
Май май ти си недораслата в случая с подобно изказване.
Момчетата до 16г мога да ви кажа, че не стават за нищо.
Как може да кажете, че момичетата си падали по "батковци". Еми тя като е на 14, и ходи с 16годишен тва батко ли е?!/ оф боже
Яд ме е най-много на това, че 16-18годишните ги слагате в графа тийнове!
Ох, глупаво дете...ти пак ще се направиш, че не забелязваш какво пиша, но се надявам да се осъзнаеш някога. Защото не си единствена. А все пак трябва да имаме надежда за бъдещето.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Първоначално написано от koalka
Ti si na 16?Po nqkoi ot tvoite mneniq s1m si mislila,4e si nad 20...makar 4e ti ne me haresva6 mene ama kakvo da se pravi :P
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Хаха изби рибата. Ми ако 16-18 годишните не са кой е тогава?!?Яд ме е най-много на това, че 16-18годишните ги слагате в графа тийнове!
Тинейджърстовото започва на 13 и завършва на 19.
Да, но повечето тук сравняват 13-14 годишните с 16-18годишните. Това ми беше мисълта.Първоначално написано от Анонимко
По твойта логика 13годишна като ходи с 19годишен ок, тийнове са, демек голямото бъдеще заедно, а?
една оня ден ми вина "Никога не прави грешката да тръгнеш с момче, което е колкото теб. Ей полудях майна, честно.
Тва, че тя не е попадала на такива момчета, на нейната възраст, които да отговарят на изискванията, нищо не значи, и кво ми е тръгнала да говори.
Повечето във форума сте същите!
Aha. OK razbrah ti misaltaПървоначално написано от cherinka
![]()