- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помъдрях ли от тогава ? и ми кажете
еми вижте сега аз от девети клас се опитвам да си намеря гадже и исках да ви попитам да ли съм научил най-важното сега съм на 16:
1. ПЪРВО И НАЙ-ВАЖНО ЗА ДА СИ НАМЕРИШ ХУБАВО МОМИЧЕ НА ТВОЙТА ВЪЗРАСТ ЧЕ И ПО-ГОЛЯМО Е ДА СЕ ДЪРЖИШ КАТО ГОЛЯМ ЧОВЕК ДА НЕ ПСУВАШ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С ДЕТСКИ ИГРИЧКИ И ДА НЕ СЕ ДЪРЖИШ КАТО ДЕТЕ.
2. НИКОГА да не и изневеряваш !
3. Първо се започва със запознаване после с кафенета флиртуване и като се стопи леда обяснението.
4. Обяснението трябва да е когато тя е в настроение и да е някаква фраза от сорта:"ти си жената на моя живот"
5. Да не бързаш и да не пришпорваш работата.
6. И 6-сто последно не го знам а то е как да я задържиш до себе си за дълго Моля ви само това кажете. [-o<
-ако се провалиш това означава че или си много готин или не си нейн тип.
ХАхаха добре си схванал урока батко, така нещата горе долу се получават ... понякога.
Отностно 6та точка ще ти кажа :
Като правиш по-горните изброени неща. Ако тя е човекът за теб и се разбирате, тя няма да иска да те остави и ще сте заедно, ако ли не , не е била за теб и пристъпваш към точка 7- издирваш следващия субект![]()
Както ми казваха в даскало едно време :-ако се провалиш това означава че или си много готин или не си нейн тип.
Би Могло Заек, Би Могло ...![]()
горе долу ! ! ! май има нещо което испускам и ще помоля да ми го кажеш.Първоначално написано от BAYO
![]()
1. Най-важно е да се държиш като мъж! Уверен и хладнокръвен, човек, който знае какво иска и как да си го вземе.
2. Ъъъ...айде няма да коментирам тази точка, че ще последва челен сблъсък с много жертви![]()
3. Обяснението съвсем може да го пропуснеш, а фрази като "Ти си жената на моя живот!" съвсем ги изхвърли от речника си. Няма нужда да разказваш за нещо, което така или иначе вече се случва. А и държанието на влюбено хлапе съвсем не е печелившо, от мен да знаеш, ала обясненията ще им отнемат много страници..
4. Горното важи и тук.
5. Общо взето само това е вярно във всичките ти точки..
6. Задържаш я като непрекъснато поддържаш "магията", "напрежението" или там както се нарича (според пола и предпочитанията). Общо взето трябва да бъдеш интересен, но и за това трябва да изпиша тритомна енциклопедия..
Истината е в опита "на полето". Като те отрежат няколко мадами, като ти отрежеш няколко и ще разбереш интуитивно как стоят нещата.
Късмет в попрището!
Тъъъ кое по точно искаш да знаеш ???Първоначално написано от ангелчо 1212
ДА то ти не казваш товакоето ми трябва най-много а то е как да и бъда интересен ???Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от BAYO
еми ти каза горе-долу и си помислих че има още нещо което трябва да знам а и за да бъда по-конкретен как да съм и интересен за какви теми трябва да говорим в началото и как да и привлека вниманието и хубавите очички![]()
това, че си открил топлата вода след 16години, не те прави мъдър...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Да бъдеш интересен е най-лесното нещо.
Изискват се 2 неща:
1. Спри да бъдеш путка и изтрий всички тия точки, които си написал, от съзнанието си(може да оставиш само тая, че не трябва да се бърза)
2. Никога не се връщай към сегашното си състояние.
За сега, със тея 5 точки ще жънеш провал след провал. Успех!
Хмм..
Запознавате се, говорите си, каниш я на кафе примерно, почвате да излизате по кафета и тн. Междувременно трябва да си забавен и интересен, да се държиш добре с нея и готово. Но за това трябва да си и симпатичен все пак, иначе ше ти тегли майната още в началото![]()
Според мен така стават работите (не че имам много опит де)
Първоначално написано от Анонимко
ДОБРЕ ДЕ НЯКОЛКО ПЪТИ ЧУХ ТОВА НО И НЯКОЛКО ПЪТИ ВИ ПОМНОЛИХ ДА МИ КАЖЕТЕ КАК ДА БЪДА ИНТЕРЕСЕН И СИМПАТИЧЕН НА ЕДНО МОМИЧЕ ! ! ! ? ? ? [-o<
syglasen bez 4
Добре казвам го нормално на чист български език: МОЛЯ ВИ ако с нещо не сте съгласни или ако има още нещо да се каже КАЗВАЙТЕ го МОЛЯ ви не пишете нещо от сорта горе долу почти илии просто съгласен съм не съм съгласен а ми дайте пълни аргументи МОЛЯ ви ! ! !
Най-важното е да си отпуснат и да не ти пука много кво си мислят другите. Бъди самоуверен, бъди себе си! Покажи и, че я харесваш, прави и комплименти, шегувай се с нея (не просташки де). Има и още доста работи. Просто според мен ще ти дойде от вътре като се отпуснешПървоначално написано от ангелче. .
![]()
Ако е само до намирането на гадже ... в днешно време теен-овете са толкова деградирали че много лесно можеш да "забиеш" някое момиче на някакъв купон да речем. Започва се с приказки, "небрежни" хващания през кръста, скъсяване на дистанцията (най-вече физически) ... и натискането може да започне. Единственото което ти трябва е да си уверен в себе си. С хубави приказки САМО едва ли ще успееш да забиеш някоя п*тка, трябва и да си по нахален ...
Мен лично флиртовете за по 1на вечер и подобни краткотрайни връзки не са нещо което бих направил, но виж някои намират временно щастие в тях.
ОХ ОшЕ НЕ МОГА ДА РАЗПЕРА КАК ВИЕ МОМчЕТАТА МОЖЕТЕ ДА СИ ПРАИТЕ ПЛАНОВЕ ЗА МОМИчЕТАТА КАТО чЕ ВСЯКА Е ЕДНАКВА... Е ИМАМ ИЗНЕНАДА СЯКА ОТ НАС Е РАЗЛИчНА И НЕПОВТОРИМАИ ЗА ТВА ЗА ДА ЗАДЪРЖИш НЯКОЕ МОМИчЕ ТРЯА ДА Е СЪОБРАЗЕНО СЪС САМОТО МОМИчЕ... КАКВО ХАРЕСВА, КАКВО НЕ ОБИчА, КАКВО МРАЗИ
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ти първо се научи да пишеш като нормалните хора, пък тогава ни разправяй колко си била неповторима.. Ще изглеждаш по-убедително.Първоначално написано от v!k!tYyY
П.П. А, и не е необходимо да пишеш с caps, четем си всичко и без да ни избождаш очите..
И последното и най-важно нещо е да не лъжеш.Както най-вероятно ще направиш, ако й кажеш, че тя е жената на живота ти, а то не е така.
Ако правиш обратното на нещата които си описал ще имаш повече успех![]()
А бе, днес какво ви става на всички?!? Това колко съм неповторима не ти влиза в роботата, има кой да го мисли това... Говоря за момичетата като цяло... Ама да това сте момчетата, човек ги говори смислени неща и вие се чудите как да му обърнете думите да му се подигравате... Ми ще си оставате без гаджета, докато не се научите пък вие да ни разбирате и да не ни мислите за някакви животни,които може да изч*ка. и да си заминеш!!!!Първоначално написано от Анонимко
Вие на хероин ли сте бе?
Това е вярно но не е най-важнотоПървоначално написано от ангелчо 121212
ГлупостиПървоначално написано от ангелчо 121212
Важното е да не те хване
Не е задължително да е в този редПървоначално написано от ангелчо 121212
ГлупостиПървоначално написано от ангелчо 121212
Хахахаха (какъвто може и да е отговора след такава фраза от твоя страна)
Епа ако ти се чака...Първоначално написано от ангелчо 121212
Не ти трябва за дългоПървоначално написано от ангелчо 121212
Само за една вечер ти трябва
В заключение
Много имаш да учиш още, сине
ЗНАЧИ КАТО ГИ ЧУЯ ТЕЯ РАБОТИ МНОГО СА ДРАЗНЯ ! ! ! ТРЯБВА ТИ САМО ЗА ЕДНА ВЕЧЕР И СИ ЗАМИНАВАШ АБЕ ЕЙ ЖЕНИТЕ ДА НЕ СА ТИ НЕЩО КОЕТО В МОЖЕШ ДА СИ ЗАВРЕШ ОНАЯ РАБОТА И ДА СИ ЗАМИНЕШ ! ! ! ЖЕНАТА Е СЪЗДАДЕНА ЗА ДА Я ОБИЧАШ А СЕКСА Е НЕЩО С КОЕТО ТЯ ТЕ ПРАВИ МНОГО ЩАСЛИВ И ТИ ПОКАЗВА ЧЕ Е ГОТОВА НА ВСИЧКО ЗА ДА ТИ ПОКАЖЕ ЧЕ И НА НЕЯ И ПУКА ЗА ТЕБЕ ТАКА ЧЕ ВЗЕМИ И ТИ СЕ ПООБРАЗОВАЙ МАЛКО А ИЗНЕВЯРАТА Е НЕЩО НЕПРОСТИМО ЗА МЕН ! ! !Първоначално написано от Анонимко
Да не би да се опитваш да ми преподаваш морал? Отношения с нежния пол? Разбирателство между мъжа и жената?Първоначално написано от v!k!tYyY
Нека ти кажа нещо, момиченце - видял съм и съм преживял доста повече неща от теб. Не ме хранят мама и тати, а гаджета съм имал повече, отколкото ти ще имаш през целия си живот. И красиви, и не толкова, и умни, и не толкова, и "добри момичета", и "кучки".
Никому не съм "обръщал думите", нито съм ти се подигравал. Просто е смешно да наблюдаваш как човек, който не може да върже две думи без правописна грешка, се опитва да ти говори "житейски истини" и да те поучава.
Колкото до разбирането на жените.. Прекрасно ви разбирам, вярвай, и мога да те уверя, че имате доста повече общи черти, отколкото различия. Това че понякога се вживявате на безмоторни самолети и си представяте, че сте единствени и уникални на тая Земя.. е, да кажем, че после може да се случи да пишете по форумите за "разбитите" си сърца и "излъгани" любови. Обожавам такива екземпляри..
А че съм животно - животно съм, признавам. Което не ми пречи да съм класи над разни пуберски философки като теб. Всичко което ти ще кажеш, мога да го кажа с пъти по-добре и по-красиво. А да мерим общи култури няма смисъл, така и не успях да засека девойче в тази тема(и в този форум), което да не хвърля разни овехтели истини и болезнено елементарни клишета.
И колкото и теории да ми развивате за любов, романтика, чувства и т.н. и т.н., просто ще ги събера на едно и разбия с чука наречен Реалност. Нищо по-лесно от това. Ще ги осъзнаеш и ти някога тия работи, когато смениш розовите връзки на маратончиците и чорапките на Пипи. Дотогава едните ще мачкат, а другите ще ги мачкат. Законът на джунглата, нали знаеш? Само най-добрите оцеляват..
А, щях да забравя коментара за последното мнение на "ангелчо":
МУАХАХАХАХАХАХАХААХАХХААХ ХАХХАХХАХА!
Поредният загубеняк, жалко..
Недей беПървоначално написано от ангелче
Не си скапвай нервите от ранна детска възраст
Така си е, така си еПървоначално написано от ангелче
Точно такива "неща" са сиПървоначално написано от ангелче
Ми да деПървоначално написано от ангелче
И аз искам да я 'обичам'
Няколко пъти за една вечер
Не колкото аз неяПървоначално написано от ангелче
![]()
И какъв е проблема да се ощастливим и после кой от къде е?
В кой свят живееш?Първоначално написано от ангелче
Аз съм си образованПървоначално написано от ангелче
Повече от теб както изглежда
Пък и погледа към нещата не е въпрос на образование
Именно за това жените не трябва да разбират за тия нещаПървоначално написано от ангелче