- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помъдрях ли от тогава ? и ми кажете
Благодаря за истините , които ми предложи... Избрала съм как да живея живота си на този етап... Щом си видял толкова, защо не каза няколко мили думи за жените ( дори не се смятам, че още съм такава /говоря за психиката/) ... Казвам това, което мисля... Не съм видяла много, нито съм преживяла колкото теб, но вярвай ми и аз мога да кажа много от нещата, които мисля... И да... Искам някой д аме чуе... Да споделя мнението си и точно за това са и повечето хора в този форум, да питат, да помагат, да споделят.... Това, че още съм "малка" и не достатъчно зряла, не значи, че не те разбирам... Както и не значи, че мога да имам мнение по много въпроси... Както виждаш мога да пиша и без пунктуационни и граматични грешки (ама как го казах) ... И виж уважавам мнението ти, все пак сигурно си видял повече от мен, но не разбирам за какво трябва да скастряш хората, които се опитвамт да изкажат мнение...
Вие на хероин ли сте бе?
едно имам да ти кажа ТИ СИ ИДИОТ ! ! !Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Анонимко
То НАИСТИНА си идва от вътре.Първоначално написано от Анонимко
Ти, авторе на темата, какво си мислиш бе?!?!? Че с тия правила ще бъдеш много интересен и забавен ли?! Айде моля ти се. Тва не се учи, то се случва/изживява/преживява/свиква.
Как да бъдеш интересен ли? - За една може да си интересен, за друга не. Схфащаш ли логиката.
Мъдър си друг път, по-скоро простоват.
За една година това ли успя да измислиш. вместо да се втурнеш към някоя и да видиш що за стока си.
Ако още не си го правил - всяко начало е трудно, и не винаги става така както искаме или сме си мислили.
С правила, без правила, нямаш гаранция, че ще бъдеш "одобрен" от някоя.
И нека не збравяме, че за всеки влак си има пътници.
Едни обичат простаци, други - не. Едни обичат срамежливи, други -нахакани. Едни обичат слаби, други - дебели, а трети - нормални. Едни обичат нежност, романтика и т.н, други обичат грубостта, болката и т.н.
Мисълта ми е, че верно няма от кво да ти пука.
.......................
Едно нещо имаше да кажеш и го объркаПървоначално написано от ангелче
Може ли такова нещо?
tezi mi zvu4at kato 'ZLATNI PRAVILA ZA HVA6TANE NA GADJE'![]()
За тва не съм съгласен хората който не са намерили хубаво гадже, да не би да са умрели.Под хубаво какво разбираш, красиво,симпатичнотова ли разбираш ?Код:1. ПЪРВО И НАЙ-ВАЖНО ЗА ДА СИ НАМЕРИШ ХУБАВО МОМИЧЕ НА ТВОЙТА ВЪЗРАСТ ЧЕ И ПО-ГОЛЯМО Е ДА СЕ ДЪРЖИШ КАТО ГОЛЯМ ЧОВЕК ДА НЕ ПСУВАШ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С ДЕТСКИ ИГРИЧКИ И ДА НЕ СЕ ДЪРЖИШ КАТО ДЕТЕ.
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Красив се използва за външност. А хубав - какъв е от вътре.Първоначално написано от Anf3tamin4o
За да си намериш хубаво момиче на твойта възраст, че и по-голямо, трябва да се държиш като голям човек, да не псуваш и да не се занимаваш с детски игрички.
За да си намериш красиво момиче, трябва да псуваш, да си излизваш целия кретенизъм, да се държиш лудо![]()
Първоначално написано от ангелчо 121212
1во - За да си хванеш красиво момиче нито трябва да си сериозен нито да си красив или умен или каквото и да е било. Няма изисквания просто трябва да и се харесаш. Някои момичета харесват по небрежни момчета, други по сериозни и стабилни, трети купонджий, четвърти харесват така наречените "гангстери" или тези които се правят на такива.... Няма определен калъп...
2ро - Тва въобще не е вярно... Има доста момичета, които харесват "лоши момчета" такива които не им дигат тела, не са им верни и тн... Дори една изневяра в повечето случаи само засилва чувствата на момичето и връзката им... Но за мен тези момичета са меко казано прости
3то - Тези които започват така в мнооого от случаите стигат до иначе толкова култовата реплика "ти си само приятел за мен" и после се чудят кво значи твааа..... Не се започва така дори бих казал че момчетата никога не започват... Ако момичето хареса момчето вече си има различни подходи към него, но по искрените момичета (мн уважавам това качество) направо си казват или го показват недвузначноДокато ако момчето започне да се натискаа с кафета и други глупостии.... най мн само да се изложи....
4то - хахаха няма такива неща вече от рода на предлагане и други такива работи.... То ако ще ходите си проличава....
5то - както казах всяко момиче си има различни предпочитания. Аз лично винаги пришпорвам нещата толкова колкото искам, но винаги трябва да го правиш с хумор. Ако не и хареса и казваш че си се базикал, а ако и хареса си проличава. Въпроса е не да и кажеш на 1вия месец "ае са ебем" а тя да иска да минат поне още 5.... друго си е някви докато сте заедно и сте в мн добро настроение смеете се и такива неща и казваш докато се натискате уж "ае са ебем" и тя ми не и ти "ааа не?" и така и така просто трябва да го кажеш уж несериозно така че дори и да й хареса или не пак нищо неможе да ти каже![]()
6то - Пак въпрос на предпочитания... Само знам как няма да я задържиш до себе сиАко още съвсем в началото и кажеш обичам те тя ще си помисли че вече яко те е вързала и ще загуби интерес... Трябва ти да усетиш как е... със всяко момиче е различно
![]()