.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    шимпанзе
    Guest

Моля ви, помогнете

До скоро най-добрата ми приятелка, която е с две години по-голяма от мен непрекъснато ми натякваше, че тедно момче от моя клас е много готино и трябва да го харесвам, но аз не му обръщах внимание.Казах й: Защо ти не станеш гадже с него, но тя казваше, че е твърде малък за нея.
    Преди една седмица аз й казах, че започвам да го харесвам-все повече и повече и тя каза:Браво.На другия ден тя ми заяви, че започва също да го харесва, а аз й отговорих:Нали беше твърде малък?От два дена те си пишеха СМСи и днес станаха гаджета.В същото време аз съм им нещо като сватосница, но не искам.Имам чувството, че той излиза с нея, само за да ревнувам, защото тя е доста по-грозна от мен.Помогнете ми да го впечатля!Моля ви! [-o< Благодаря предварително!!!

Guest
    Чакай чакай чакай... Ти нали не го харесваше? Или май почна... или не, чакай май не...
    Ъх... само аз ли се обърках от историята ти или и ти не знаеш какво искаш? Я си го изясни, без да взимаш под внимание кой какво ти е казал, па после решавай кого и как искаш да впечатляваш.

Мила,нз кво да ти кажа,по-добре говори с приятелката си и и обясни как се чувстваш.Може да се окаже разбрана и да ти го отстъпи.

Не си заслужава според мен усилията ти. Щом така ти е направила мръсно, зарежи я, пък нека тя в последствие се бие по главата..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Тва момиче не ти е фр... Просто я зарежи да се оправя сама..

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

...

Това момиче е невъзможно да ти е приятелка.Говори с нея първо, ако няма изход от ситуацията направо спри да контактуваш с нея.А между другото как така уж сте приятелки а ти каза "тя е по - грозна"???Ако ще си правите мръсно по добре тегли чертата какво е това отношение?!Относно другото, говори с момчето ти имаш просто някакви бегли предположения.Убеди се в това за да не сгрешиш по нататъка!!!

Guest
    Пхахахахаха
    Ебати историята

Град
    София
    Харесвам, не харесвам и пак харесвам... и не харесвам... Детска история ! И тва да говориш за приятелката си, че е по-грозна от тебе... И да искаш да я изгубиш заради едно момче... Какви приятелки сте ? А за чувствата на момчето няма как да си сигурна какво изпитва... Трябва да го питаш!
    Вие на хероин ли сте бе?

Има666 страхотна приятелка явно . Преебала те е леки4ко. Не се занимавай с нея(поне аз не виждам смисъл). Престани да играе666 ролята на сватовница и те да си се оправят както искат . А щом предполага666, 4е той не я харесва, зна4и скоро 666те скъсат(ако действително е така).
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Супер фен
    O ne!!!!!!!!!Pak li "priqtelki" ??????????!!!!!!!!!!!????????? Ve4e s1m na p1t da polu4a nervna kriza ot va6te 6ibani "priqtelki" !!!!!!!!!! Ako iska6 ne6to da stane s nqkoe m trqbva sama da si go napravi6 a ne da se vliqe6 po edna kofa koqto samo e 4akala da hl1tne6 po nego,za da po4ne da go zaribqva tq ! TO4KA !
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    O ne!!!!!!!!!Pak li "priqtelki" ??????????!!!!!!!!!!!????????? Ve4e s1m na p1t da polu4a nervna kriza ot va6te 6ibani "priqtelki" !!!!!!!!!! Ako iska6 ne6to da stane s nqkoe m trqbva sama da si go napravi6 a ne da se vliqe6 po edna kofa koqto samo e 4akala da hl1tne6 po nego,za da po4ne da go zaribqva tq ! TO4KA !
    Оффф ти пък

Супер фен
    Ami prava s1m kakvo sega?
    214 malkoto_sladur4e

Ami prava s1m kakvo sega?
    Ае не си много права

Супер фен
    Хахах дай с тебе да си направим една тема озаглавена "malkoto_sladur4e,honda^ i tehnite jenski sporove"
    214 malkoto_sladur4e

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, излезте с него, поговорете си открито и виж дали наистина те кара да ревнуваш.

E глупости говорите всички!Приятелката ти ти е истинка приятелка!В началото е имала чувства към него,но я е притеснявала разликата в годините...в последствие е разбрала,че това не може да е проблем и е решила да даде извор на чуствата си...ти си почнала подсъзнателно да ревнуваш и в момента се опитваш да се втълпиш,че го харесваш!Баси и как можеш да кажеш,че е "по-грозна от теб"....по-скоро ти не си добра приятелка

Хахах дай с тебе да си направим една тема озаглавена "malkoto_sladur4e,honda^ i tehnite jenski sporove"
    Хах И пак няма да стигнем до никаде

шимпанзе
    Guest

Обяснение

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Чакай чакай чакай... Ти нали не го харесваше? Или май почна... или не, чакай май не...
    Ъх... само аз ли се обърках от историята ти или и ти не знаеш какво искаш? Я си го изясни, без да взимаш под внимание кой какво ти е казал, па после решавай кого и как искаш да впечатляваш.

Да, аз никога не съм обръщала внимание, че тя е по-грозна от мен, но сега си е втълпила, че е НАЙ-ХАРЕСВАНОТО момиче в града и се надува, защото той е много готин.А по принцип той не харесва закръглени момичета

ако прочетеш кво си написала както направих аз ще разбереш че съответната ти "приятелка" те манипулира... това е стар изкусен номер да натякваш на някого, че даден човек е готин и трябва да го харесва и той малко по малко си втълпява, че наистина е така.
    изпитала съм го на гърба си и повече няма да позволя някой да ме манипулира така, не го прави и ти. мисля, че твоите чувства и мисли са много по важни от колкото на приятелката ти. не пребрегвай себе си заради другите !

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Не си заслужава според мен усилията ти. Щом така ти е направила мръсно, зарежи я, пък нека тя в последствие се бие по главата..
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си