.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    (.??????)
    Guest

Разяснете ми.....?

Можете ли да ми обясните какфо всъщност е Еякулация и Овулация????

Guest
    eqkuaciq-ta e da svar6i6

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    1-еакулация настъпва когато се изхвърля семенната течност от пениса във влагалището(когато се изпразни по-простичко казано )
    2-Овулация настъпва, когато фоликула изхранващ яйцеклетката се спука, и яйцеклетката се загнезди във маточните тръби "чакаща" да бъде оплодена. Това става няколко дни преди менструацията.
    3-Менструация-изхвърлянето на парченцата от лигавицата на матката примесени с кръв, с цел да се почисти матката за та се приеме новата яйцеклетка.
    Дано си разбрал/а нещо, защото аз може и да знам, но нямам дарбата да обяснявам.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

(??????))
    Guest
    Благодаря за разяснението .Вечеми е ясно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Овулация настъпва, когато фоликула изхранващ яйцеклетката се спука, и яйцеклетката се загнезди във маточните тръби "чакаща" да бъде оплодена. Това става няколко дни преди менструацията.
    Глупости, овулацията не настъпва няколко дни преди менструацията, а обикновено 14 дни след първия ден от започването й!

да така си е

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    вземи си учебник по биология за 8 клас :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си