.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Въпрос

anonimkooooooooo
    Guest

Въпрос

На 13 съм.Имам 2 приятели,които са го правили вече.Аз не съм.Те ли са избързали или аз съм закъснял?

Определено те са избързали повярвай ми. Всъщност е незаконно до се прави секс ако не си поне на 14 години. Но наистина няма за какво да се претесняваш. те сериооооозно са избързали, а пък и онези които са се съгласили....

Ами...определено те са подранили.Не знам дали знаеш,но в някои страни е забранено от закона да се прави секс под 16 години.Това е защото сте твърде малки и безотговорни,а сексът си е голяма отговорност.И наистина,ако не си готов не го прави,в крайна сметка не сте някво стадо овце и тва,че другите го правят не значи,че трябва и ти!!!
    Не взимай живота твърде на сериозно, така или иначе жив от него няма да излезеш

Guest
    това е еедна мега-хипер-супер-екстра тъпа мисъл.Има хора които са удържали до 20 години,а ти на 13 си тръгнал.Глей си там цс-а или там диабло кво играеш и не се занимавай с простотии...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Абе за къде си се разбързал...защо трябва и ти да си като тях? Ко от тва, че са прайли секс...да не са напрайли кой знай кфо..пфф наистина гледай си игрите там и не му мисли, ще ти дойде и на теб времето..

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Офф..имаше едно лафче " не знаеш пикае ли му се ,ебе ли му се .."
    на 13 е рано. изчакай . не ти си в грешка. те или ментят или са некви...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    Plovdiv
    не те сериозно са мноооооого подранили.никак не е време още. и така е че в диското нещата стават много бързо и много лесно.но и аз не съм по тоя тип свалки,защото от това не вярвам да има шанс да излезе стабилна връзка.
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Ко??? На 13 си и все още не си прайл секс? Бахти излагацията.
    Ся по въпроса...естествено е че ти е много рано...кви са тея глупости...както казаха другите играй си на цс-а или на квото и да е било, гледай си даскалото и тва е. Тея твойте аверчета или те лъжат а ако не-доста са избързали...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Рано, раноо
    След 5 години твоите приятели ще съжаляват горчиво....
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си