.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    ofofofofofoofof
    Guest

kak da go spechelq?

Zdraveite na vsichki Mnogo se chudih dali da vi pisha..i sled 5 dena se reshih. shte pochna s: MOmiche sum na 17godini. eto q i istoriqta mi. ot dosta vreme haresvam M. koito e ot moq klas. I ot nachaloto na godina sme mn dobri priqteli, no i dvamata sme si spodelqli che se haresvame, no nishto ne predpriemahme. predi 5dena reshihme da trugnem - trugnahme. i si zadavahmje vuprosa kakvo shte pravim v uchilishte.. az mu otvrushtah che az ne se pritesnqvam ot drugite i che iskam da sum shtastliva s teb. Toi mi kaza dobre vsichko shte e mn hubavo. i na drugiq den sme na uchilishte .......... i toi se durji vse edno nishto nqma m/u nas, az umirah da go gushna, no nqmah vuzmojnost. vecherta pogovorih s nego toi kaza che se pritesnqva. pomolih go da izlezem kum 6h toi kaza ne ne mu se izlizalo (dori zaradi men mu kazah az) i toi mi kaza che iskal da kara motor. az ot tam REV .. kato se trushnahh mu vikah kak moje .. kakto ida e ne se vidqhme v toq den. na sledvashtiq toi veche mi obeshtal che shte se durji po razlichno PAK SUSHTATA Istoriq. i na men mi pisna i mu vikam az ne izdurjam tva beshe posle pak rev.. 100 puti mi se obadi. kazah mu dobre shte se suberem. i dnes pak si govoreshe s momchetata za koliii iii cs ... celunahme se nqkolko puti. kazva mi che me haresva mn i che iska ujasno mn da bude s men no e po razlichen ot drugite mi priqteli - te praveha vsichko za men :/ i kakvo da napravq za da go spechelq da govorq s nego!? kolko puti da go pravq.. iskam da sum s nego i postoqnno da e s men da ne me ostavq za mig sama, no mai nqma da stane. kak da go spechelq kakvo da napravq. kato imame v predvid che vruzkata ni teq 5 dena se e sustoqla samo ot celuvki i pregrudki i to v mejduchasiqta. i tozi motor.. postoqnno za motora si misli kak shte kara. ne iskam tova

Guest
    Tztz...Vmesto da te hvane i da si jivee jivota s teb mi govori za cs...
    Imam chuvstvoto che ne e dorasal za teb

prednite ti priqteli sa te glezili mnogo i sega ne moje6 da si predstavi6 kak na nqkuf ne mu dreme za tebe i ne ti obru6ta nikvo vnimanie i se 4udi6 kakvo stava kakto i da e
    po vuprosa kak da go spe4eli6 - nqma takuf variant, edin 4ovek ili haresva nqkogo i go obikva ili mu e bezrazli4en
    trudno 6te go nakara6 da te obikne, ne e nevuzmojno, no e trudno i 4esno da ti kaja ne znam kak da go napravi6, ne sum momi4e i ne razbiram ot teq ne6ta. imam edna ideq no ne znam dali 6te ti haresa, pusni mu sled nqkolko sedmici toku vij te obiknal

ofofofof
    Guest
    e to na beshe do puskaneto ako iska oshte neska she mu pusna ama... nqm kude da stane tva. ama mislq che nqma da stane s tva. i sega shte hodi na nqkakvo skapano sustezanie s motori vmesto da doide s men na ekskurziq

Мега фен Аватара на sasha_90
    struva mi se 4e e neseriozen kam teb.dai mu malko svoboda i ne go pritiskai...iz4akai malko vreme i ako e taka studen po hubavo go zareji ne si stryva da hodi6 s takav 4ovek

Guest
    Ти какво искаш? Нон-стоп с тебе? И после да му разправяш че те 'задушава'? да си зареже интересите от преди да се запознаете (моторите)? Да прекъсне връзките си с приятелите за да ти угоди?
    Много си интересна бе

Може пък да не иска да показвате връзкатА си публично(само предположение).Пък и щом ти е обещал 1 път че ще се държи по-различно и не си е изпълнил обещанието и след това и втория път не си го е значи май няма да се промени А и чакай малко какво очакваш да стане за 5 дена връзка до завивките да стигнете ли

Абе не ви разбирам понякога.. тоест почти никога.. ти си харесала човека такъв какъвто е с приятелите му и интересите му.. не може да искаш от него да ги зареже в момента, в който си казала, че го харесваш... дори тва да стане някой ден, няма да е веднага...... как повечето от вас не осъзнават, че са ЧАСТ от живота на някой, не целия му живот...

П.С: а защо ти не отидеш на състезанието с него?? ако покажеш интерес към нещото което той харесва имаш по-голям шасн от колкото като се тръшкаш и опонираш

Браво на gostut.
    На момчето щом моторите са му страст, що пък да не отиде на състезанието? Уж искаш да получаваш ама май нищо не даваш(говоря за най-простичкото - разбиране).

Ако някоя беше тръгнала да ми се тръшка и да ме дърпа да не ходя по музикални конкурси щях направо да я пратя да си ходи.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ти какво искаш? Нон-стоп с тебе? И после да му разправяш че те 'задушава'? да си зареже интересите от преди да се запознаете (моторите)? Да прекъсне връзките си с приятелите за да ти угоди?
    Много си интересна бе
    podkrepqm =D>
    САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    Браво на gostut.
    На момчето щом моторите са му страст, що пък да не отиде на състезанието? Уж искаш да получаваш ама май нищо не даваш(говоря за най-простичкото - разбиране).

Ако някоя беше тръгнала да ми се тръшка и да ме дърпа да не ходя по музикални конкурси щях направо да я пратя да си ходи.
    Много ясно! Съгласен съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си