.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    :P мом4ето много положително нещо е 4е задоволявате приятелката си! само така! свирките трябва да се заплащат с нещо абе изобщо и женската и мъжката 4аст трябва да се задоволяват максимално взаимно!!! всеки с каквото му харесва....и трябва да ви прави удоволствие и вие самите да се възбуждате когато правите приятно на любимия/та

em da,tva e super qko ne6to za vsqko momi4e!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Аз пък не обичам да я лижа.. веднъж пробвахме и на двамата не ни хареса...ама ние въобще не сме практикували френска нито аз на нея, нито тя - на мен, щото и на двамата ни хареса...т.е. аз искам тя на мен ма тя не ще :P
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fulldelight
    Аз пък не обичам да я лижа.. веднъж пробвахме и на двамата не ни хареса...ама ние въобще не сме практикували френска нито аз на нея, нито тя - на мен, щото и на двамата ни хареса...т.е. аз искам тя на мен ма тя не ще :P
    Не й е харесало, 6тото не си го направил като хората...А и това е адска важна 4аст от секса...И какво то4но не ти харесва? Аз например си умирам да правя френка на приятеля ми, за6тото адски много му харесва и като знам и го усе6там, 4е е така ми става много готино! А и е много ограни4ено секс без френска лубов! Пробвай пак, може този път д ати харесва, и не я слу6ай, харесва й, просто не иска да ти каже, за6тото знае, 4е на теб не ти харесва...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не й е харесало, 6тото не си го направил като хората...А и това е адска важна 4аст от секса...И какво то4но не ти харесва? Аз например си умирам да правя френка на приятеля ми, за6тото адски много му харесва и като знам и го усе6там, 4е е така ми става много готино! А и е много ограни4ено секс без френска лубов! Пробвай пак, може този път д ати харесва, и не я слу6ай, харесва й, просто не иска да ти каже, за6тото знае, 4е на теб не ти харесва...
    Това бях аз!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това бях аз!
    еми не знам дали съм го направил добре, но не ми харесва и не искам да пробвам пак а и плюс това ние скъсахме
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Guest
    Ооо е поне смятам че на една свирка мо'еш да се Отплатиш с един нооооого як и мощен страстен и животински 1-2 часов секс....поне аз така правя....или пък 2-3 по 50тина - 60 минути...

aniii
    Guest
    Мммм френската любов е нещо върховно...не знам,но аз не поолижа ли члена на приятеля ми все едно не сме правили секс И той ми прави френска непрестанно,луд е по това....та аз също съм една щастливка

Guest
    aniii ако скъсаш с гаджето си ми кажи мейл да се запознаеме

а по темата - Принципно обичам.. и приятелката ми обича въпреки че последната половин година все не остава време за нещо по трайно и по качествено (не че секса които се налага да практикуваме е лош де :} )

Мега фен
    Град
    SF
    Ммм! Оби4ам да ми правят френска! Понякога може да е по-готино и от самия секс. И да, 4ести4ко ми се слу4ва, без да се налага да си искам.

Робинята на Quench

Дарина_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy

Мдам хубаво е! Даже страхотно Не съм си искала, но не се е и налагало.
    Иначе ми е чудно какво е усещането жена да прави френска на жена Ако някоя е пробвала да сподели
    аз съм пробвала с жена и мн голямо удоволствие ми носи това. а и на ная й хареса...
    а приятелят ми го побърквам мн обичам да му правя разни изненади,когато най-малко очаква

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    А сега ATAKABG да почерпи.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Иначе ми е чудно какво е усещането жена да прави френска на жена Ако някоя е пробвала да сподели
    tyj kato hodq i s momi4eta,следователно спала съм и с моми4ета и е някво мноо яко,смисаъл мен си ме кефи и надали 6е спра да го правя.наистина тва е най добрия на4ин да възбуди6 някоя жена.аз ли4но държа пове4е на любовната игра \/
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от lips_of_anegel

tyj kato hodq i s momi4eta,следователно спала съм и с моми4ета и е някво мноо яко,смисаъл мен си ме кефи и надали 6е спра да го правя.наистина тва е най добрия на4ин да възбуди6 някоя жена.аз ли4но държа пове4е на любовната игра \/
    tu tu da naistina no sa i samiq seks ne si e za izpuskane
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Shmatko
    Guest
    Абе беееейте с тия кисели сливи... те и без тва са толко кисели че остааа и да и я лижа!

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Да.Много и хареса.Това е най-доброто средство да я възбудиш.
    Ае!
    =D>

Харесва ми,когато приятеля ми ми прави,яко е.Чувстото е неуписуемо,някакси .. абе не мога да го опиша. НЕВЕРОЯТНО Е!И никога не съм го карала,винаги сам е изявяал желание.Правя му примерно аз френска и.. лягам с нагласата за секс и .. той започва сам,случвало се е (и то доста често),без аз да му правя френска,той да ми прави и то по много време .. понякога докато не свърша и после започвам аз или с секс,за да свърши и той.
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Да прави ми :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Ако се намери партньорка правя ...

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми