- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правите ли френска на приятелката си?
:P мом4ето много положително нещо е 4е задоволявате приятелката си!само така! свирките трябва да се заплащат с нещо
абе изобщо и женската и мъжката 4аст трябва да се задоволяват максимално взаимно!!!
всеки с каквото му харесва....и трябва да ви прави удоволствие и вие самите да се възбуждате когато правите приятно на любимия/та
em da,tva e super qko ne6to za vsqko momi4e!
Аз пък не обичам да я лижа..веднъж пробвахме и на двамата не ни хареса...ама ние въобще не сме практикували френска нито аз на нея, нито тя - на мен, щото и на двамата ни хареса...т.е. аз искам тя на мен ма тя не ще :P
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Не й е харесало, 6тото не си го направил като хората...А и това е адска важна 4аст от секса...И какво то4но не ти харесва? Аз например си умирам да правя френка на приятеля ми, за6тото адски много му харесва и като знам и го усе6там, 4е е така ми става много готино! А и е много ограни4ено секс без френска лубов! Пробвай пак, може този път д ати харесва, и не я слу6ай, харесва й, просто не иска да ти каже, за6тото знае, 4е на теб не ти харесва...Първоначално написано от fulldelight
Това бях аз!Първоначално написано от Анонимко
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
еми не знам дали съм го направил добре, но не ми харесва и не искам да пробвам пак а и плюс това ние скъсахмеПървоначално написано от leti_cherry
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Ооо е поне смятам че на една свирка мо'еш да се Отплатиш с един нооооого як и мощен страстен и животински 1-2 часов секс....поне аз така правя....или пък 2-3 по 50тина - 60 минути...
Мммм френската любов е нещо върховно...не знам,но аз не поолижа ли члена на приятеля ми все едно не сме правили сексИ той ми прави френска непрестанно,луд е по това....та аз също съм една щастливка
![]()
aniii ако скъсаш с гаджето си ми кажи мейл да се запознаеме
а по темата - Принципно обичам.. и приятелката ми обича въпреки че последната половин година все не остава време за нещо по трайно и по качествено (не че секса които се налага да практикуваме е лош де :} )
Ммм! Оби4ам да ми правят френска! Понякога може да е по-готино и от самия секс. И да, 4ести4ко ми се слу4ва, без да се налага да си искам.
![]()
Робинята на Quench
аз съм пробвала с жена и мн голямо удоволствие ми носи това. а и на ная й хареса...Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
а приятелят ми го побъркваммн обичам да му правя разни изненади,когато най-малко очаква
![]()
А сега ATAKABG да почерпи.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
tyj kato hodq i s momi4eta,следователно спала съм и с моми4ета и е някво мноо яко,смисаъл мен си ме кефи и надали 6е спра да го правя.наистина тва е най добрия на4ин да възбуди6 някоя жена.аз ли4но държа пове4е на любовната игра \Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
/
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
tu tu da naistina no sa i samiq seks ne si e za izpuskaneПървоначално написано от lips_of_anegel
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Абе беееейте с тия кисели сливи... те и без тва са толко кисели че остааа и да и я лижа!
Харесва ми,когато приятеля ми ми прави,яко е.Чувстото е неуписуемо,някакси .. абе не мога да го опиша.НЕВЕРОЯТНО Е!И никога не съм го карала,винаги сам е изявяал желание.Правя му примерно аз френска и.. лягам с нагласата за секс и .. той започва сам,случвало се е (и то доста често),без аз да му правя френска,той да ми прави и то по много време .. понякога докато не свърша и после започвам аз или с секс,за да свърши и той.
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да прави ми :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Ако се намери партньорка правя ...