- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правите ли френска на приятелката си?
Да.Много и хареса.Това е най-доброто средство да я възбудиш.
Ае!
дам, това е начина момчета, дори и да не го каже, ясно е че го иска.ако искаш наистина да я възбудиш и да и е много яко , това е начина![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
ми харесва и , макар, че мога да я възбудя още по-силно и без това
\Първоначално написано от Skullbreaker
/
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Да, мноо ясно.
В крайна сметка истинското удоволствие от секса за мъжетесе състои не в това, което изпитват, а в задоволството от това да при4иняват оргазъм след оргазъм у партньорката си, а оралната стимулация е може би най- добрия на4ин за това.
п.с. мъжете, които се срамуват да целуват женитеси не заслужават свирки![]()
Мдам хубаво е! Даже страхотно ;) Не съм си искала, но не се е и налагало.
Иначе ми е чудно какво е усещането жена да прави френска на жена ;) Ако някоя е пробвала да сподели ;)
Ами правя й да. И ми харесва, много дори
даже повечето пъти й правя повече от 1 път
снощи дори бяха 3 може би![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Ест.
В началото се дърпаше малко, в смисъл не искаше да се застоявам там, защото си мислеше, че го правя по задължение. След като й обясних, че и на мен ми харесва, а и, че вкуса й е невероятен се отпусна и сега го правя много често. Тя е една добре задоволена женаПървоначално написано от PaRkInSoN
![]()
Хм... една колежка веднъж сподели "Момчета, моля ви винаги правете на приятелката си френска..."
No further comment.
Да... правя..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Френската любов е много хубаво нещо!Трябва задължително да правиш на приятелката си! :P
и тя на тебе
Аз я приемам за нещо нормално, както и приятеля ми. Харесва ми, но не съм си искала, защото не ми се е налагало.Първоначално написано от PaRkInSoN
![]()
и масажа с мигли е як...![]()
Що тябва да харесвам чалга???
Ммм само като я помириша след като си е хвърлила душче и избръснала гладичко ... направо и да ме моли няма да и се размине да я излижа като за последно. Направо съм пристрастен към лизането... разбира се говорим за поддържани интимни части \/
priqtelqt mi pravi ot vreme na vreme kakto i az na nego.haresva mi,no ne stigam do orgazum.
Ne pozvolqvai strahut ot greshki da te izvadi ot igrata.
Кажи му преди да те полиже да земе да полиже един лимонПървоначално написано от patrisha_
после ще видиш какъв е ефекта
Аз и без лимон лижа приятелката си на нея това и доставя голямо удоволствие и когато тя се кефи се кефя и аза и ми е много яко като ме понадрасква с нокти по време на оргазъм просто не че съм некъв мазохист но е супер
![]()
За да свършиш трябва да ти прави едно и също движение постоянно и то тва,дето най-много ти харесва.Също така трябва да не си мислиш за други неща,а за това как те лиже...![]()
Ммм, и аз много обичам да правя така, понякога прекалявам, но действа много възбуждащоПървоначално написано от Quartz
![]()
По принцип да ,но има някой момичета ,които не обичат да им се прави...![]()
Супер е,да
Повечето момичета обичат... да прави го
и на мен ми харесва, но не чак толкова колкото стимулирането със пръсти...но някак ми е кофти да му кажа че не ми харесва толкова много, ще му срина егото и няма да има желание за никакви сексуални приключения с мене
![]()