.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Kakvo da pravq ???

AceH
    Guest

Kakvo da pravq ???

Zdraveite na si4ki.Imam si priqtelka ot 2 meseca i 2mata sme na 16 no tq neiska da pravim sex.Dnes se zapoznah s edno momi4e na 17 koeto mi haresva su6to i daje me ofertira6e sex da pravim ama se 4udq dali ako go napravq s neq i ako razbere priqtelkata mi 6te me skusa ? se pak tq mi e otkazala

Seksa i Gaz1t
    Guest
    ami sigurno 6te te sk1sa za6toto jenite ne tarpqt takiva raboti ne s1m siguren no taka si mislq

Мега фен
    Тя е била наясно, че мъжете са готови за секс и не е следвало да си хваща гадже, ако не желае да прави секс с него.

Spored men 6te napravi6 golqma greshka no kakto si si re6i6
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

Мега фен
    А и ако го направиш веднъж, ще продължиш да го правиш, защото тя и след 1 година според мен няма да е готова.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, тя не иска да прави секс, така че...би следвало, ако искаш да правиш секс с друга поне да си честен.Но най-вероятно ще се разделите, защото няма да търпи да й изневеряваш.А си само заради секса с нея, то е ясно.

AceH
    Guest
    ebasi be neizdurjam tka ve4e 2 meseca az postoqnno sanuvam sex deeba... i mi omruzna tupite 4ikii az mislq da si pravq sex s taq puk moita ako ne iska da me zagubi 6te mi pusne i 6te si pravq s neq sex..

Guest
    nesum samo zaradi sexa s neq no kato mi se pravi sex a tq otkazva kakvo da pravq ?

AceH
    Guest
    a da i zabravih da kaja 4e e Virgin

Мега фен
    Ти казал ли си И колко искаш да го направиш с нея?

Ми ако не се обичате зарязвай я. Сигурно я е страх щото е Virgin не знам.
    est

мацката ти е попаднала на голям чук...
    не си бил с нея само заради секса... даааааааааа, бе! някои могат да чакат приятелките си докато са готови, но ти не... 'щот си над тях...

по-добре скъсайте... и без др нямаш кой знае к'ви чувства към нея... а и си склонен да й изневериш... тъй че... улесни и двама ви... и намери т'ва, което наистина търсиш...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Е*и до като му е времето!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ти казал ли си И колко искаш да го направиш с нея?
    той и да й е казал, тя като не е готова... какво от това? или трябва да легне с него...само защото на него мноооооого му се прави секс...?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Разбира се, че не, но тя сигурно се страхува, може и да се притеснява от това, че не знае дали той я обича достатъчно, за да му се отдаде, а иначе да го иска...ако поговорят открито, нешата биха могли да се променят и то не защото той го иска.

AceH
    Guest
    dobre de predstavete si 4e neste pravili sex pove4e ot polovin godina i a imate priqtelka ot 2 meseca i izvednuj izka4a 1 gotino momi4e govorite si i razbira6 4e s neq lesno moje6 da si legne6? kakvo 6te napravite 6te si legnete s neq ili 6te se pribere6 i 6e si lusne6 bastuna za poreden put ???

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Абе изчакай все някога щте и дойде времето.Ако трябва ,щте "лъсна бастуня" Ама не искам да я зарежа заради някоя туко що се мярнала пред мене Ку*ва,която за 1 час може да ме убеди да спа с нея .
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тя е била наясно, че мъжете са готови за секс и не е следвало да си хваща гадже, ако не желае да прави секс с него.
    защо пък да е била наясно, че той е готов за секс-на 16 е все пак. Да ти кажа възрастта хич не е оголяма. Освен това не виждам рогиката-ако не искате да правите секс-не си хващайте гадже. да не би гаджето да е само за секс?

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AceH
    dobre de predstavete si 4e neste pravili sex pove4e ot polovin godina i a imate priqtelka ot 2 meseca i izvednuj izka4a 1 gotino momi4e govorite si i razbira6 4e s neq lesno moje6 da si legne6? kakvo 6te napravite 6te si legnete s neq ili 6te se pribere6 i 6e si lusne6 bastuna za poreden put ???
    Не само си го представям, а ми се е случвало.
    И аз като теб се замислих малко, но бързо реших, че няма смисъл да си прецаквам връзката и не се занимавах с оная.
    Една седмица по-късно тя си хвана друг, при условие, че ми се вричаше във вечна любов.
    Извод не се занимавай с курви!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен
    Ако обичам гаджето си, второто.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    защо пък да е била наясно, че той е готов за секс-на 16 е все пак. Да ти кажа възрастта хич не е оголяма. Освен това не виждам рогиката-ако не искате да правите секс-не си хващайте гадже. да не би гаджето да е само за секс?
    Защото съществата от мъжки пол искат секс. И имах предвид, че той ще си мисли, че е готов за секс, защото ще умира да го направи.

Град
    Свищов
    Толкова ли ви сърби бе? На 16 си-имаш сума ти годин да правиш секс, споко. Пуф не може да си държи пишката в гащите,аман!

Мега фен
    Абе, то и на мен ми е трудно

ako go napravi6 6te vodi6 klasaciata pri idiotite povqrvai mi

Град
    Sofiq
    emi priqtelkata ti qvno ne e gotova o6te da go napravite,no mnogo tapo 6te napravi6 ako spi6 s drugoto momi4e.Ako naistina haresva6 gadjeto si i iska6 da si s neq,ne se zanimavai s drugata,a pak tq kato e gotova 6te go napravite.

Град
    Свищов
    Абе, то и на мен ми е трудно
    Абе то и на мен ,ама ми минава като не може. В крайна сметка да не ми е само това на главата. даже сега съм заета с толкова неща, че хич не ми се мисли за секс. Като няма нищо, за което да мислиш-мислиш за глупости. Я, пич вземи учи, работи и се връщай в 8 от бачкане като мен-да видим колко секс ще ти се прави!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си