.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Kakvo da pravq ???

AceH
    Guest
    e ve4e totalno me oburkahte... be nz i az kakvo 6te se slu4i apuk i priqtelkata mi otkude 6te razbere 6te si praskam drugata dokato na moita i se doebe....nqkoi den mojebi

Мега фен
    Гениален си.

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AceH
    e ve4e totalno me oburkahte... be nz i az kakvo 6te se slu4i apuk i priqtelkata mi otkude 6te razbere 6te si praskam drugata dokato na moita i se doebe....nqkoi den mojebi
    АЗ бих те застрелял...шибан*к...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Абе изчакай все някога щте и дойде времето.Ако трябва ,щте "лъсна бастуня" Ама не искам да я зарежа заради някоя туко що се мярнала пред мене Ку*ва,която за 1 час може да ме убеди да спа с нея .
    =D> обачи си немам бастун

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FleurDelacor
    Абе изчакай все някога щте и дойде времето.Ако трябва ,щте "лъсна бастуня" Ама не искам да я зарежа заради някоя туко що се мярнала пред мене Ку*ва,която за 1 час може да ме убеди да спа с нея .
    Щи услужа

AceH
    Guest
    e mn mi pomognahte :P ama trqq si pomislq po seriozno po vuprosa koga 6te ima pove4e sex...ako spq s taq moje da e samo 1 put i dasi sasipq vruzkata a ako iz4akam priqtelkata mi moje da stane gotova i da ima sex every day toest mai e po dalavera da da si teglq edna bi4kiq i da lqgam 4e stana kusno apuk i priqtelkata mi e po gotina ot drugata \/

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AceH
    e mn mi pomognahte :P ama trqq si pomislq po seriozno po vuprosa koga 6te ima pove4e sex...ako spq s taq moje da e samo 1 put i dasi sasipq vruzkata a ako iz4akam priqtelkata mi moje da stane gotova i da ima sex every day toest mai e po dalavera da da si teglq edna bi4kiq i da lqgam 4e stana kusno apuk i priqtelkata mi e po gotina ot drugata \/
    A така!! Най-после каза нещо хитро!
    Надявам се да удържиш на думата си!!! \/

Цитирай Първоначално написано от jony
    Щи услужа
    до вчера ми продаваше прави краставици, са и до бастуни стигнахме баси бизнеса

бтв от постовете на тоя дет е пуснала темата съдя че е баси ш`бания изр`д който не заслужава приятелката си и който заслужава да мре...ц ц ц баси извратеното копеле

AceH
    Guest
    abe sex da ima drugoto si idva ot samosebesi

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Щи услужа
    до вчера ми продаваше прави краставици, са и до бастуни стигнахме баси бизнеса

бтв от постовете на тоя дет е пуснала темата съдя че е баси ш`бания изр`д който не заслужава приятелката си и който заслужава да мре...ц ц ц баси извратеното копеле
    За краставиците, бастуните и.т.н ще се разберем лично, а пича вече се осъзна, бе го атакувай
    Дишайй...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си