- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Just Sad
Така...днес имам рожден ден....но си седя сам в стаята от 6 часа дори наще не са ме погледнали....момичето което обичам дори не иска да сме приятели...половината ми приятели ме заебаха заради нея....никой не се сети че имам рожден ден....освен 3-ма....никой....цял ден седя абсолютно сам и не съм си казал 1 дума с никой...всъщност те не ми казаха.....Съжалявам че ви гъбя времето но просто нямаше къде да си излея душата...дори и на родителите ми......![]()
Дъ бест аватар от галерията
По - добре сам, отколкото в лоша компания.
Имало е трима души, които са се сетили, това значи, че има хора, които мислят за теб, не се отчайвай. Човек има много познати, но малко приятели. Ако си намериш поне 1 истински приятел, повече не ти трябват. Не се сдухвай, животът е пред теб, направи си го хубав...
Честит рожден ден![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ами...Честит рожден ден първо...моя беше вчера !кофти амъ...я чакай бе...дори ваще няма да ти честитят?! да ти обърнат внимание ?! ебаааааси...
![]()
Даваш тъпо съветче . Бъди по-толерантен и се сдобри с всичкиКупи си нови приятели![]()
ох, ето я пак майка тереза ..Първоначално написано от evil lady in black
ти като нова месия ли се изживяваш ?
Повтарям : Изразявам мнение.![]()
Честит рожден ден ........... да не ти пука нищо и никой,празнувай си сам ! Заеби си всички![]()
ъъъъ супер кофти. Честит Рожден Ден , има и такива моменти , но ще отминат ама после няма верни приятели !
I am what I am !!!
Цестит рожден ден имаш от мене![]()
кофти работи ама,
ше мине..
не се разтройвай толкова
![]()
ае за следващия ти РД ще се сетя аз ...
ще видиш![]()
![]()
тоя май ни работи(пак),ама айде за всеки случай - Честит Рожден Ден и от мен
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Не се базикам.......Вчера беше ужасен ден....а днеска нито един приятел не ми говори заради нея...тя ги е настрила срещу мен.....
![]()
ходи поцъкай малко баскетче и щи мине![]()