.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: stranno. help!

gostenka
    Guest

stranno. help!

Kogato s prietelq mi pravim sex i az sym otgore o6te predi da e do6yl samiq sex az go celuvam potqloto i nadol,daje i svirka mu pravq a toi ne myrda koi znae kolko,daje nikak... ivinagie taka...za6to?az line se spravqm ili toie bez4uvstven, nokogato toitrqbva da vyr6i rabota go pravi s golqmo udovolstvie... ne razbiram...maiaz sym mn zle (na 16 sme)

6te se nau4ite...
    zaklu4vaite q taq tema

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Просто ние мъжете обичаме, когато вие поемете инициативата да си седим и да се наслаждаваме с колкото може по-малко усилия.
    Да си мързелуваш, докато ти прявят свирки-мммм кеф
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Голям фен Аватара на Devilka

Re: stranno. help!

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от gostenka
    Kogato s prietelq mi pravim sex i az sym otgore o6te predi da e do6yl samiq sex az go celuvam potqloto i nadol,daje i svirka mu pravq a toi ne myrda koi znae kolko,daje nikak... ivinagie taka...za6to?az line se spravqm ili toie bez4uvstven, nokogato toitrqbva da vyr6i rabota go pravi s golqmo udovolstvie... ne razbiram...maiaz sym mn zle (na 16 sme)
    ве кат не мърда,я земи провери дали не е умрял
    хахахаха

Цитирай Първоначално написано от jony
    Просто ние мъжете обичаме, когато вие поемете инициативата да си седим и да се наслаждаваме с колкото може по-малко усилия.
    Да си мързелуваш, докато ти прявят свирки-мммм кеф
    ммм да по принцип е така хахаха

Re: stranno. help!

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от gostenka
    ве кат не мърда,я земи провери дали не е умрял
    Хах =D>
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Guest
    Абе при мъжете всичко минава много по-спокойно...забързва се дишането потят се малко и това е...поне аз не съм била с някой който да си гърчи цялото тяло да пъшка и да вика... ...като нас момичетата....пък и би ми станало смешно ако приятеля ми се развика докато правим секс

Фен
    Град
    София-Свищов-Плевен
    Е па ти кво искаш да прави?Да подскача?Нали ще му отхапеш пишката.

Guest
    За това другия път му кажи той да е отгоре да видим дали няма да мърда.

Може би като му правиш свирка изпада в кома..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Питай го по време на свирката дали му е хубаво и ще разбереш по начина,по който ти го казва

Цитирай Първоначално написано от mamacita
    Питай го по време на свирката дали му е хубаво
    Бахти съвета направо не уби !
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от mamacita
    Питай го по време на свирката дали му е хубаво
    Бахти съвета направо не уби !
    Хмм... съмнявам се, че ще разбере въпроса, ако не прекъснеш оралния контакт за няколко секунди...

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    А ти какво искаш да прави?Докато му правиш свирка и целуваш?

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с него и сподели притесненията си.

Какво ме коментирате???
    Аз си давам съвет и си вярвам в него!Най-важното в една връзка е говоренето!Ако за вас това не е правилно,кажете тогава кое е

Супер фен
    Ако е начинаещ в секса, може да се притеснява още от някои неща и едно от тези може да е издаването на някакви звуци по време на любовната игра Или пък ти не се справяш много добре...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз пък като съм се чудела 1-2 пъти така дали му е хубаво в дадения момент си го питам директно Имам предвид като съм правила разни неща по-специални и е било за първи път /а не при свирките/.

Мразя мъже, които не показват признаци на живот. Обичам да пъшкат, иначе започвам да мисля, че не правя нещо като хората. Иначе е тъпо, ако го правиш всеки път.

другия път, просто застани в 69 и го чакай да се размърда....а ако пак си стои, спри и ти и го питай какво има

Град
    Not In Here :)
    Цитирай Първоначално написано от VortexSuperV
    Е па ти кво искаш да прави?Да подскача?Нали ще му отхапеш пишката.
    Много ясно, човека си пази пакета бе \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си