- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- stranno. help!
Kogato s prietelq mi pravim sex i az sym otgore o6te predi da e do6yl samiq sex az go celuvam potqloto i nadol,daje i svirka mu pravq a toi ne myrda koi znae kolko,daje nikak... ivinagie taka...za6to?az line se spravqm ili toie bez4uvstven, nokogato toitrqbva da vyr6i rabota go pravi s golqmo udovolstvie... ne razbiram...maiaz sym mn zle (na 16 sme)
6te se nau4ite...
zaklu4vaite q taq tema
Просто ние мъжете обичаме, когато вие поемете инициативата да си седим и да се наслаждаваме с колкото може по-малко усилия.
Да си мързелуваш, докато ти прявят свирки-мммм кеф![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
хахахахаПървоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
Първоначално написано от jony
ммм да по принцип е така хахаха
Хах =D>Първоначално написано от Verminaard
![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Абе при мъжете всичко минава много по-спокойно...забързва се дишането потят се малко и това е...поне аз не съм била с някой който да си гърчи цялото тяло да пъшка и да вика......като нас момичетата....пък и би ми станало смешно ако приятеля ми се развика докато правим секс
![]()
За това другия път му кажи той да е отгоре да видим дали няма да мърда.![]()
Може би като му правиш свирка изпада в кома..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Питай го по време на свирката дали му е хубаво и ще разбереш по начина,по който ти го казва![]()
Бахти съвета направо не уби !Първоначално написано от mamacita
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Хмм... съмнявам се, че ще разбере въпроса, ако не прекъснеш оралния контакт за няколко секунди...Първоначално написано от Adwokat
![]()
Какво ме коментирате???
Аз си давам съвет и си вярвам в него!Най-важното в една връзка е говоренето!Ако за вас това не е правилно,кажете тогава кое е![]()
Ако е начинаещ в секса, може да се притеснява още от някои неща и едно от тези може да е издаването на някакви звуци по време на любовната играИли пък ти не се справяш много добре...
![]()
Аз пък като съм се чудела 1-2 пъти така дали му е хубаво в дадения момент си го питам директноИмам предвид като съм правила разни неща по-специални и е било за първи път /а не при свирките/.
Мразя мъже, които не показват признаци на живот. Обичам да пъшкат, иначе започвам да мисля, че не правя нещо като хората. Иначе е тъпо, ако го правиш всеки път.
другия път, просто застани в 69 и го чакай да се размърда....а ако пак си стои, спри и ти и го питай какво има![]()
Много ясно, човека си пази пакета бе \Първоначално написано от VortexSuperV
/