.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Един въпрос

Здравейте всички,

начи аз съм на почти 15 години и имам така нареченото срастване на кожичката на пениса. когато ходих на хирург ми каза че е прекалено малко за да се реже и че само при силна ерекция ще се оправи. то наистина е само на едно място и е малко но при ерекция не мога да си оголя пениса. въпроса ми е дали това ще ми пречи при полов живот и как ще се оправи "от само себе си "

Ами единственото което ще е че ще те боли Адски при секс

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Иди и кажи на хирурга да ти направи хрургическа интервенция. Той НЕ може да ти откаже.
    Иначе и от само себе си може да стане...просто бий една яка..ама якааа чикия и готоо
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Иди и кажи на хирурга да ти направи хрургическа интервенция. Той НЕ може да ти откаже.
    Иначе и от само себе си може да стане...просто бий една яка..ама якааа чикия и готоо
    аз се чудя мен не ме е страх да го дръпна едно яко и да се скъса ама ме е страх че кожичката притиска главата и мога ли сам да се нараня при опит да го скъсам?

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от jony
    аз се чудя мен не ме е страх да го дръпна едно яко и да се скъса ама ме е страх че кожичката притиска главата и мога ли сам да се нараня при опит да го скъсам?
    Еми...винаги има опасност. До сега никой не се е оплавал от подобен шанс, но никой не е застрахован.
    иди на лекар, ако трябва друг и му кажи, че искаш проблема да се оправи и точка!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

i az go imah toq problem, vyobshte da ne ti puka.
    Pravi si 4ikii i edin den, nqma da razberesh kak si se opravil

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си