.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Guest

ei sladuri pomognete...

zdraveite,imam problem4e i mn mi se iska da mi dadete savet kakvo da pravq.
    zna4i az sam na 16 i hodq s edno mom4e (futbolist) ve4e 3-ti mesec i si4ko si e ok i do sega ne mi be6e govoril za sex,no dnes se slu4i.... az ne sam devstvena i ot4asti mi se iska da go napravq s nego,no nali gi znete kakvi sa futbolistite...ne mi se iska da sum porednata mu broika koeto 6te iz4uka i 6te zareje........
    daide savet4e kakvo da pravq
    mersi predvaritelno

predpolagam, 4e i toi e na 16 godini.
    Taka 4e 16 godishnite mom4enca koito trenirat futbol, ne sa nishto drugo osven malki uligofren4eta.
    A ti shtom ti e tolkova akyla, 4e da si hvanesh gadje "futbolist4e" ... kvo ni zadavash vyobshte takiva glupavi vyprosi.
    futbolist4etata sa jeni

ем като ти се преви - прави!
    обаче
    Винаги има вероятност да си му бройка

Мега фен
    Но ако му е за бройката, защо ще се занимава 3 месеца? Нали е футболист, курвичките си падат по тях.

ne sa jeni...poznavam mn mom4eta futbolisti i ne oijdai momi4eto tq iska pomo6t a ne nqkoi da q hoka....

a sega po temata: mi az ne vijdam ni6to lo6o da spi6 s nego,ako mu e bilo za ednoto ebane nqma6e da hodi s teb celi 3 meseca...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FleurDelacor
    ем като ти се преви - прави!
    обаче
    Винаги има вероятност да си му бройка
    точно така!!!!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Нали е футболист, курвичките си падат по тях.

Guest
    Ти па фанала си се с футболистче и очакваш да не си му бройката.

Един съвет НЕ СИ ДАВАЙ ДУПЕТО !

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Един съвет НЕ СИ ДАВАЙ ДУПЕТО !
    a tva pa za dupeto kvo ob6to ima ???

Цитирай Първоначално написано от jim_beam
    ne sa jeni...poznavam mn mom4eta futbolisti i ne oijdai momi4eto tq iska pomo6t a ne nqkoi da q hoka....

a sega po temata: mi az ne vijdam ni6to lo6o da spi6 s nego,ako mu e bilo za ednoto ebane nqma6e da hodi s teb celi 3 meseca...
    zna4i i ti si jena

Голям фен
    Не е задължитлно да е само за е******

Голям фен
    Хора има разлика м/у футболист и футболист според мен не трябва да ги слагаме всичките под един знаменател а и аз съм съгласна jim_beam
    че ако му е било само за секса нямаше да е с теб толкова време

abe moite deca, slushaite batko si ...
    teq mom4enca, koito gi nari4ate "futbolisti" sa uligofren4eta...
    i nishto ne stava ot tqh ... mamini dyshteri4ki sa

Re: ei sladuri pomognete...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite,imam problem4e i mn mi se iska da mi dadete savet kakvo da pravq.
    zna4i az sam na 16 i hodq s edno mom4e (futbolist) ve4e 3-ti mesec i si4ko si e ok i do sega ne mi be6e govoril za sex,no dnes se slu4i.... az ne sam devstvena i ot4asti mi se iska da go napravq s nego,no nali gi znete kakvi sa futbolistite...ne mi se iska da sum porednata mu broika koeto 6te iz4uka i 6te zareje........
    daide savet4e kakvo da pravq
    mersi predvaritelno
    виж, неизбежно е да правите секс, ако връзката ви се развива. Ако с лишаването от секс е начин да го задържиш, значи тая връзка е обречена...

spase dyrven filosof, ne si gubi vremeto da otgovarqsh na glupavi vyprosi.
    "Ne se gasi tui, shto ne gasne"

аз ли съм дървен философ? я се снимай
    прочети какво съм написал, порасни, поживей, почукай и тогава ми говори, че съм дървен философ.

щом ходи с теб 3 месеца, значи няма да те зареже след първата ви нощ.. и след втората...

nai-dobre si kupi vibrator i mu go nabutai v diviq na futbolist4eto, samo taka shte ostane s teb zavinagi.
    te obichat v diviq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от unexisting
    nai-dobre si kupi vibrator i mu go nabutai v diviq na futbolist4eto, samo taka shte ostane s teb zavinagi.
    te obichat v diviq
    abe koi ti goviri za "zavinagi" az taka kato gledam mackata neiska da e broika

e togava da mu brykne s pryst v gyza, da ne se nabutva za vibratori

получава се тенденция в изказванията ти, която показва, че имаш афинитет към бъркане в мъжки задници с различни неща.

нещо си неуверен в сексуалността си ли?

afenitet kym byrkane vyv jenski dupeta, kakto nevednyj poso4ih futbolist4etata za men sa analno podatlivi, mamini momi4enca

Цитирай Първоначално написано от Spaz
    получава се тенденция в изказванията ти, която показва, че имаш афинитет към бъркане в мъжки задници с различни неща.

нещо си неуверен в сексуалността си ли?
    =D>

Цитирай Първоначално написано от unexisting
    abe moite deca, slushaite batko si ...
    teq mom4enca, koito gi nari4ate "futbolisti" sa uligofren4eta...
    i nishto ne stava ot tqh ... mamini dyshteri4ki sa
    Тука вече избиваш комплекси мой човек ...
    Не те знам къв си обаче явно имаш много голям проблем че получаваме(футболистите,тр енирам от 8 години ,димек от 9 годишен и повярвай ми тогава последната мисал в главата ми е била момиче.) по-голямо внимание си е извесно и винаги ще си бъде така.
    според мен просто завиждаш защото момичетата не ти обръщат толкова голямо внимание.
    Това дето говорите че търсим поредната бройка само въобще не е вярно.
    И аз съм имал "бройки" но съм имал и серизна приятелка с която ходих близо 9 месеца.
    И това дали ще е просто поредната ми "бройка" се разбира от начина и на държание и колко има в главата. щото ако е само на физическа уснова и да ма излага насякаде ,едва ли ще е нещо повече от поредната ми неуспешна връзка която трае 1-2 седмици според вас - "поредната ми бройка"

ми той вероятно е на 30 и е девствен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си