- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ei sladuri pomognete...
zdraveite,imam problem4e i mn mi se iska da mi dadete savet kakvo da pravq.
zna4i az sam na 16 i hodq s edno mom4e (futbolist) ve4e 3-ti mesec i si4ko si e ok i do sega ne mi be6e govoril za sex,no dnes se slu4i.... az ne sam devstvena i ot4asti mi se iska da go napravq s nego,no nali gi znete kakvi sa futbolistite...ne mi se iska da sum porednata mu broika koeto 6te iz4uka i 6te zareje........
daide savet4e kakvo da pravq
mersi predvaritelno![]()
predpolagam, 4e i toi e na 16 godini.
Taka 4e 16 godishnite mom4enca koito trenirat futbol, ne sa nishto drugo osven malki uligofren4eta.
A ti shtom ti e tolkova akyla, 4e da si hvanesh gadje "futbolist4e" ... kvo ni zadavash vyobshte takiva glupavi vyprosi.
futbolist4etata sa jeni
ем като ти се преви - прави!
обаче
Винаги има вероятност да си му бройка![]()
Но ако му е за бройката, защо ще се занимава 3 месеца? Нали е футболист, курвичките си падат по тях.
ne sa jeni...poznavam mn mom4eta futbolistii ne oijdai momi4eto tq iska pomo6t a ne nqkoi da q hoka....
a sega po temata: mi az ne vijdam ni6to lo6o da spi6 s nego,ako mu e bilo za ednoto ebane nqma6e da hodi s teb celi 3 meseca...
точно така!!!!Първоначално написано от FleurDelacor
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ти па фанала си се с футболистче и очакваш да не си му бройката.
Един съвет НЕ СИ ДАВАЙ ДУПЕТО !![]()
![]()
a tva pa za dupeto kvo ob6to ima ???Първоначално написано от Анонимко
zna4i i ti si jenaПървоначално написано от jim_beam
Не е задължитлно да е само за е******
Хора има разлика м/у футболист и футболист според мен не трябва да ги слагаме всичките под един знаменател а и аз съм съгласна jim_beam
че ако му е било само за секса нямаше да е с теб толкова време![]()
abe moite deca, slushaite batko si ...
teq mom4enca, koito gi nari4ate "futbolisti" sa uligofren4eta...
i nishto ne stava ot tqh ... mamini dyshteri4ki sa
виж, неизбежно е да правите секс, ако връзката ви се развива. Ако с лишаването от секс е начин да го задържиш, значи тая връзка е обречена...Първоначално написано от Анонимко
spase dyrven filosof, ne si gubi vremeto da otgovarqsh na glupavi vyprosi.
"Ne se gasi tui, shto ne gasne"
аз ли съм дървен философ? я се снимай
прочети какво съм написал, порасни, поживей, почукай и тогава ми говори, че съм дървен философ.
щом ходи с теб 3 месеца, значи няма да те зареже след първата ви нощ.. и след втората...
nai-dobre si kupi vibrator i mu go nabutai v diviq na futbolist4eto, samo taka shte ostane s teb zavinagi.
te obichat v diviq
abe koi ti goviri za "zavinagi" az taka kato gledam mackata neiska da e broikaПървоначално написано от unexisting
![]()
e togava da mu brykne s pryst v gyza, da ne se nabutva za vibratori![]()
получава се тенденция в изказванията ти, която показва, че имаш афинитет към бъркане в мъжки задници с различни неща.
нещо си неуверен в сексуалността си ли?
afenitet kym byrkane vyv jenski dupeta, kakto nevednyj poso4ih futbolist4etata za men sa analno podatlivi, mamini momi4enca
=D>Първоначално написано от Spaz
Тука вече избиваш комплекси мой човек ...Първоначално написано от unexisting
![]()
Не те знам къв си обаче явно имаш много голям проблем че получаваме(футболистите,тр енирам от 8 години ,димек от 9 годишен и повярвай ми тогава последната мисал в главата ми е била момиче.) по-голямо внимание си е извесно и винаги ще си бъде така.
според мен просто завиждаш защото момичетата не ти обръщат толкова голямо внимание.
Това дето говорите че търсим поредната бройка само въобще не е вярно.
И аз съм имал "бройки" но съм имал и серизна приятелка с която ходих близо 9 месеца.
И това дали ще е просто поредната ми "бройка" се разбира от начина и на държание и колко има в главата. щото ако е само на физическа уснова и да ма излага насякаде ,едва ли ще е нещо повече от поредната ми неуспешна връзка която трае 1-2 седмици според вас - "поредната ми бройка"![]()
ми той вероятно е на 30 и е девствен