- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кое е първото нещо за което мислите сутрин?
тааа... кажете ми като се събудите първо за гаджето ли мислите ? Или за друго????![]()
mi nz gledam kak po uspe6no d astigna do banqta
За приятеля ми!
"Мамка му трябва да ходя на лекции."
само това ми е в главатаа иначе хубавите мисли идват след лекциите. Първо ученето, после удоволствията
![]()
Зависи от деня,в повечето случаи"Мамка му как ми се спи,а трябва да ходя на даскало"
Бтв защо темата е в ЛЮБОВ нима всеки ,който стане сутринта си мисли за гаджето си, за несподелената си любов,за бивщите си забивки или какво....ооооо колко е ЗЛЕ днешната младеж...
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Че адски ми се спи,че не ми се ходи на даскало и дали ще е гаден деня.
2 т. от правилника. Бан на профил
как довечера пак ще си легна..
parkinson : Остата ли вОни ,а?
цъ цъ цъ..
лоша работа
Обикновено си мисля колко ми се спи.
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Ами първата ми мисал е:
"Как ми се ебе"![]()
Обикновенно си мисля колко ми се спи и как ще легна да спя отново след училище.
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Хаха големи мързели се извъдихме всички тук![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
men mi se struva, 4e po-skoro ti iskash da spodelish za kakvo si mislish ... q da te 4uem ?Първоначално написано от Just_say_no
"Мамка му, трябва да ставам!"
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Първоначално написано от Ice_Queen
Хм като се събудя си мисля как още малко да поостана в леглото.А пък като стана и се разсъня чак тогава се сещам за гаджето иначе преди това съм неадекватна и мисля само как да си поспя още малко![]()
edinstvenoto koeto mi e v glavata e tova 4e sam gladna i iskam da qm!!!!!!!!!!!!!
В поне половината от случаите той е до мен, когато се будя...макар че в доста от тях той ме будиИначе...не точно за него...но да.
Да пръдна или да не пръдна?Първоначално написано от Just_say_no
Най-често 3 неща, но не зедно! :
1.ммммммманджааа??
2.ммм, какъв хубав ден и пилците пеят..., a моята девойка какво ли прави?
3.следобяд ще ходя за бележка до личния лекар деаа....zzzzz
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
последните дни си мисля
"Де'ба, пак няма 10, а някой ми звъни да ми досажда"
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първата ми мисъл е-кой ден сме днес, за да си взема хапчето за съответния ден. за гаджето си мисля честичко, ама ако не мисля на първо място за противозачатъчните си ще има много време, в което ще сме заедно(ако стане бебе) и ще го мисля. по-добре да се съсредоточа върху нещо важно за този момент.
"da fak kolko e 4asa"
180- бан на профил 2 т.
Вариант а:
Мамка мууууу, пак рано станаааааах. (10 часа определено е рано)
Вариант б:
Баси, пак съм рошав.
^_^
...