- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кое е първото нещо за което мислите сутрин?
az obiknovenno stavam rano i nikoga ne iskam da spa o6te, no v pove4eto slu4ai si mislq kakav den e dnes i "gladna sam"![]()
Zavisi..ponqkoga kato se sabudq 1voto neshto za koeto se seshtam e priqtelq mi...ponqkoga se 4udq kak da stana zashtoto adski mnogo mi se spi
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Като отворя очи (че дори и преди да ги отворя) винаги мисля за моето мило !![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Баш пък сутринта като се събудя как да не седна да мисля за него .. Мисля си колко ми се спи още и как не ми се става .. чак като се разсъня се сещам за него =)
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
"Пак ли трябва да ставам рано...Спи ми сеее... Ебахти тъпата аларма на GSM-a... Пак тъпо даскало... но поне ще видя приятелите си."
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
всеки път ставам с мисълта Живота е прекрасен =D>
--PACHA ZMOTANA KIRLIVAПървоначално написано от lo_flo
Я тихо!
I STI GO NACHUKAT V GAZAПървоначално написано от Lady Death
MI NACHUKAI SI GOПървоначално написано от Анонимко
Ми кво ще ям
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
ДЕЙБА И ЖИВОТА...НЯМА СЛЪНЦЕ...
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
От днес нататък първата ми мисъл ще е, че съм един боклук и направих най-голямата грешка в живота си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така,само че не съм направил грешкаПървоначално написано от MoHuTo
![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
С мисълта как ще събера сили да взема 1 цигара , да отида до кинефа и да се изсееера много мощно . Това е по - добро от секса![]()
![]()
Баси, ква шибана вечер имах! Дай да хоа изпуша една и да дръпна едно късо кафенце, та да ми се усмихне слънцето малко и на мен![]()
хах аз си мсиля същото ,както и се сещам примерно че имам контролно в тоя ден...Първоначално написано от SinisterDoll
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
kakvo si mislq sutrin kato stavam? ami pak 6te se razpravqm sas typi daskali..pak 6te psuvam!iii...vyob6te..sam zaredena sam s polujitelna energiq
![]()
Дам аз за нея си мисля сутрин , вечер... постояно...Първоначално написано от Just_say_no
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Сутрин като стана първо поглеждам през прозореца да видя какво е положението. Това става за 2 секудни, след това отивам да изключа алармата на гсм-а и пак лягам. След още 10 минути мързел си мисля за тази, която чукам тайно. После си мисля за гаджето си. После ми става гадно за гаджето ми и размишлявам още 10 минути върху това. На края се разбирам със себе сим, че повече няма да и изневерявам, поне до вечерта. Това е почти всяка сутрин и ви казвам, че е гадничко!
Първоначално написано от Анонимко
хахахахахахахаха дам гадничко е...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
каФЕ.
освен в слу4аите когато първото нещо за което се сещам е кенефа.
тази тема з този раздел ли е?
за любовта си мисля преди да заспя.
в крайна сметка всяко събуждане е едно малко раждане, авсяко заспиване-едно малко умиране.
4овек като се роди не му е до любов.
за съжаление твърде 4есто сесеща за Любовта едва когато е време да умре.
Ами обикновено мисля първо за това, което съм сънувала... доста често сънувам момчето, по което си падам, следователно за какво ли си мисля сутрин?![]()
![]()
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Тъй като в повечето случаи се събуждам до приятелят ми, първата ми мисъл е свързана с него. Най-често се усмихвам и си казвам, че съм щастливка с такъв човек до себе си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
za gadjeto si mislqpo-tochno kak shte se vidim po-kysno
![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен