- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кое е първото нещо за което мислите сутрин?
еми от 2 седмици все за гаджето си мисля![]()
Let The BEAT Control Your Body
am...az kato stana sytrin se seshtam -
1.4e mi se spi ujasno...(ako e za daskalo)
2.4e mnogo mi se pu6i i mi se pie kafe
a ina4e za lubov ili za mom4eta si mislq kato si legna predi da zaspa..nai ve4e de..ne 4e prez drygoto vreme ne go mislq tfa..))
Аз първо си мисля "ибахти училището" после изчислявам кви часове имаме и дали си заслюжава да ходя. После за гаджето и са това което съм планирал.
est
За момчето което обичам си мисля![]()
Ми сутрин като стана и гледам дали има някой вкъщи, ако е чисто - почвам да си бия мнн яки чекии!![]()
![]()
![]()
заспивам и се събуждам с мисълта за едно момиче, с което никога не мога да бъда...понякога ми се иска и да не се събуждам...![]()
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
Това е велико....Първоначално написано от Анонимко
Нямам думи![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Аз първо ставам и поглеждам изгрева през прозореца.Тогава ми идват мислите.Ако изгревът е невероятен,небето - ясно,чисто,наситено синьо - си мисля,че денят ще бъде прекрасен ! Но ако изгревът не се вижда от облаците...Разваля ми се настроението.Но не винаги
\/
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Тийнове...Я се съвземете ве дечковциПървоначално написано от Dissenter
![]()
Сега говорите така, утре сте академици...![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
В последно време "Дали тя ще е на даскало днес?"
Намерих мотивация да ходя на даскало![]()
~IGNGN
обикновено сутрин като стана сам дигнал палатката и бързам да не засеча маиками в банята
мамка му, пак си легнах в 3 и спах до 11... довечера ще си легна по-рано...
после се досещам, че трябва и да се бръсна...скапана брада, на 2 израства
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
за глобалното затопляне... отделянето на вредни емисии в атмосферата.. бездомните кучета .. :>
всъщност за топла вана![]()
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
Събуждам се със зверска ерекция. Чекия, мощно изсиране, преглед на печата, душ и аре на бачкане.
Аз си мисля : Дано да няма толкова хора в метрото, щот 1 час не ми се виси правввИ после : Айде да стигам та да побарвам кафето с една цигарка :P
mislq si za nego...i 4e moje da ne go vidq nikoga pove4e...;(
Понеже съм първа смяна на даскало и когато се събудя сутрин първото нещо,което си мисля е как да се прибера по-бързо да си легна пак![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Wsqka sutrin se subujdam s misylta zashto sym tolkowa naiwna ..i kak shte se zamykna do daskalu za 35min prez polowina warna :P
aKo mOJeh dA kAJa kOgA i kAk Da zAobicHam sHtQh dA sYm mAsHinA oT lEd!BeZ bUrQ w OcHitE nO prEd twOq obRaz Ne MileQ!DocHuwAm zAshTo MiLcHisH.. ProsHepwAm ObicHam tE,otgOwArQsH nEznAm! I oStAwaM w LiubOwta sI sAm!
mi spomnqm si za onq tupak deto mi razbi surceto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
p1rvata misul kato stana e mamka my pak zakusnqx![]()
Като стана пъвата ми мисъл е да видя колко е часа, и след това дали и тя е будна вече![]()
аз си мисля...
"6 часа още 20 минути доспиване"
"6 и 20-още 10"
6 40-тря ставам
6 55 ставам....
"ооо,симеон симоен симоен"
"с кво да ида на училище...заради симеон"
за приятелката ми Елин в Норвегия
и разни мръсотииии
за симеон
<3
Първоначално написано от Анонимко
Incomplete..........
Ами мисля си за това, че е нов ден и че не ми се става от леглото...![]()