- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кое е първото нещо за което мислите сутрин?
kak 6te si napravq kafe i zapalq cigara...i posle "dali 6te se slu4i ne6to interesno dnes"
Когато са ме събудили прекалено рано първото което си казвам е "Защо на мен..искам да спяяяя"...а ако са ме събудили в часа в който треа ме събудат(тогава обикновено съм се наспала) си казвам винаги "Липсва ми Боже...върни го при мен.." и ми се насълзяват очите..
Мисля си колко безпаметно съм спала. Или пък какви глупости съм сънувала. А след това се чудя какво ли прави моето слънце.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от MDMA
![]()
Блазе ти-иска ми се и аз да мисля така ВСЕКИ БОЖИ ДЕН,ама...
![]()
Let the beats control your soul...
Добре казано!Първоначално написано от Анонимко
![]()
На кой етаж живееш?Първоначално написано от Chikiponita
Яко ти е на теб-да знаеш,даже хипер яко!
Аз съм на 1 етаж и е хипер гадно не виждам залез още по-малко пък изгрев
![]()
![]()
...Но ти си супер!
![]()
I'm too sexy for my love
too sexy for my love
Love's going to leave me
![]()
zamislqm se za priqtelq mi,obru6tam se na drugata strana i zaspivam.Vpove4eto slu4ai kogato sum na daskalo go propuskam,za6toto vuzglavni4kata mi e po-udobna ot tvurdiq 4in.aide leka no6t
Първоначално написано от Ice_Queen
зависи... от това дали съм сънувал нещо преди да се събудя или просто ми се пие кафе.
Днеска тря да взема заплатка , охохо кво ли ще си купя![]()
ами основно за кандидат студенските си изпити...мисля си колко мн има да уча..е естествено си мисля и за приятеля си но той е по вторстепенна мисал напоследак с тея изпити...ако имам изпит първото нещо което си помисля е "моля ти се дано се падне регион дано имам 6 "понякога си мисля "ся да ходя ли на даскало за 20 мин или да ходя направо у кафето...да хдоя ли да ядосам нещо класната или да си лежа в леглото".Зависи от деня и плановете ми....
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ammiii koga 6te izlqza da si vidq bebeto![]()
PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !
първото,за което мисля е как да се върна отново в леглото и да не отида на училище
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
kak trqbva da otida do daskaly ... i kak shte vidq typite fizeonomii na povecheto mi syuchenici ...
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
4udq se kak da stana ot legloto i da stigna do banqta. Mn e trudno tva
Всяка победа обикновено е поредица от поражения.(А. Касон )
Такава тема има в Фън раздела..
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=88175
първото нещо, за което си мисля е да се подготвя по-бързо за да не ми се кара моето мишле, че пак съм закъсняла!
Последните няколко дни мисля само заедно нещо като се събудя...дали днеска ще стане някоя чудо и да ме потърси гаджето...или ще е поредният ден облян в сълзи и болка и надежди...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
че имам лош дъх!
И най-важното,че ми предстои да патувам близо час в един международен трамвай!![]()
Light The Universe
Коя дата сме. На 25 се прибирам пак в София. Смятам колко дни остават. После какво прави момчето ми. Кога ще го видя. Как ще го целуна. Как искам да си се будя до него. Това си мисля горе-долу. После веднага пускам компа, който е до мен на леглото, за да видя дали е онлайн, а ако не и не е прекалено рано сутринта, да му пратя смс-че. И от много размисъл закъснявам за лекции.![]()
trqa si vkl.presata za kosa i dali dneska **** sh mi obyrne pove4ko vnimaniice
ako priqtelkata mi spi parvoto neshto za koeto si mislq e `sega koi shte mi napravi zakuskata i kafeto `ako ne `za kvo e stanala tolkova rano a ne spo oshte`