.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 119
    Guest
    kak 6te si napravq kafe i zapalq cigara...i posle "dali 6te se slu4i ne6to interesno dnes"

mislq si kak mi se spi, kak trqbva da otida na daskalo, i kakvo imam da u4a za neska (ni6to 4e sum purva smqna ) tva e ob6to zeto posle mislq za gadjeto i t.n. dokato sum na daskalo

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Когато са ме събудили прекалено рано първото което си казвам е "Защо на мен..искам да спяяяя"...а ако са ме събудили в часа в който треа ме събудат(тогава обикновено съм се наспала) си казвам винаги "Липсва ми Боже...върни го при мен.." и ми се насълзяват очите..

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Мисля си колко безпаметно съм спала. Или пък какви глупости съм сънувала. А след това се чудя какво ли прави моето слънце.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от MDMA
    всеки път ставам с мисълта Живота е прекрасен =D>
    Блазе ти-иска ми се и аз да мисля така ВСЕКИ БОЖИ ДЕН,ама...
    Let the beats control your soul...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    каФЕ.
    освен в слу4аите когато първото нещо за което се сещам е кенефа.

тази тема з този раздел ли е?

за любовта си мисля преди да заспя.

в крайна сметка всяко събуждане е едно малко раждане, авсяко заспиване-едно малко умиране.
    4овек като се роди не му е до любов.
    за съжаление твърде 4есто сесеща за Любовта едва когато е време да умре.
    Добре казано!

Цитирай Първоначално написано от Chikiponita
    Аз първо ставам и поглеждам изгрева през прозореца.Тогава ми идват мислите.Ако изгревът е невероятен,небето - ясно,чисто,наситено синьо - си мисля,че денят ще бъде прекрасен ! Но ако изгревът не се вижда от облаците...Разваля ми се настроението.Но не винаги
    \/
    На кой етаж живееш? Яко ти е на теб-да знаеш,даже хипер яко! Аз съм на 1 етаж и е хипер гадно не виждам залез още по-малко пък изгрев ...Но ти си супер!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    I'm too sexy for my love
    too sexy for my love
    Love's going to leave me

estestveno 4e parvoto i nai vajnoto v moq jivot za koeto az mislq kogato stana sytrin e moq beb4o moqt priqtel.ili pak ako e bil v nas prez no6ta si mislim kakvo 6te pravim za prez denq.{{{}}}

Град
    bulgaria
    zamislqm se za priqtelq mi,obru6tam se na drugata strana i zaspivam.Vpove4eto slu4ai kogato sum na daskalo go propuskam,za6toto vuzglavni4kata mi e po-udobna ot tvurdiq 4in.aide leka no6t

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Че адски ми се спи,че не ми се ходи на даскало и дали ще е гаден деня.

Град
    Milky Way galaxy, planet Earth
    зависи... от това дали съм сънувал нещо преди да се събудя или просто ми се пие кафе.

Днеска тря да взема заплатка , охохо кво ли ще си купя

ами основно за кандидат студенските си изпити...мисля си колко мн има да уча..е естествено си мисля и за приятеля си но той е по вторстепенна мисал напоследак с тея изпити...ако имам изпит първото нещо което си помисля е "моля ти се дано се падне регион дано имам 6 " понякога си мисля "ся да ходя ли на даскало за 20 мин или да ходя направо у кафето...да хдоя ли да ядосам нещо класната или да си лежа в леглото".Зависи от деня и плановете ми....
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

ammiii koga 6te izlqza da si vidq bebeto
    PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !

първото,за което мисля е как да се върна отново в леглото и да не отида на училище
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

kak trqbva da otida do daskaly ... i kak shte vidq typite fizeonomii na povecheto mi syuchenici ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

4udq se kak da stana ot legloto i da stigna do banqta. Mn e trudno tva
    Всяка победа обикновено е поредица от поражения.(А. Касон )

Град
    РЮАР
    Такава тема има в Фън раздела..

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=88175

Град
    L'ombelico del mondo
    първото нещо, за което си мисля е да се подготвя по-бързо за да не ми се кара моето мишле, че пак съм закъсняла!

Последните няколко дни мисля само заедно нещо като се събудя...дали днеска ще стане някоя чудо и да ме потърси гаджето...или ще е поредният ден облян в сълзи и болка и надежди...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

че имам лош дъх!
    И най-важното,че ми предстои да патувам близо час в един международен трамвай!
    Light The Universe

Супер фен Аватара на Barbie
    Коя дата сме. На 25 се прибирам пак в София. Смятам колко дни остават. После какво прави момчето ми. Кога ще го видя. Как ще го целуна. Как искам да си се будя до него. Това си мисля горе-долу. После веднага пускам компа, който е до мен на леглото, за да видя дали е онлайн, а ако не и не е прекалено рано сутринта, да му пратя смс-че. И от много размисъл закъснявам за лекции.

Град
    tuk i tam
    trqa si vkl.presata za kosa i dali dneska **** sh mi obyrne pove4ko vnimaniice

Град
    Alicante
    ako priqtelkata mi spi parvoto neshto za koeto si mislq e `sega koi shte mi napravi zakuskata i kafeto `ako ne `za kvo e stanala tolkova rano a ne spo oshte`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си