- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кое е първото нещо за което мислите сутрин?
Кристиян
![]()
ЗА ТВА чЕ МОЖЕХ ДА НЕ СЕ СЪБУДЯ.... ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ... ЗА МАЛКИ ПРОБЛЕМчЕТАА ДА И ПОСЛЕ ЗА ТВА чЕ ЖИВОТА Е ПРЕКРАСЕН... И чЕ АКО ГО НЯМАшЕ МОЯТ ЛюБИМ, щЕшЕ ДА Е ПЕРФЕКТЕН
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
МОЯ ПА Е КРИСТИАНПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
![]()
П.П. ТЕМАТА ПОДВЕЖДАщА ЛИ Е ИЛИ САМО НА МЕНЕ ТАКА МИ СЕ СТРУВА... ЗАщО Е В РАЗДЕЛ ЛюБОВ... НЕ МОЖЕ ЛИ ДА НЕ МИСЛИМ ЗА ЛЮБОВ КАТО СЕ СЪБУДИМ....
Вие на хероин ли сте бе?
Мм за гаджето ми![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
фак... спи ми се а трябва да пикая
"къде съм " като за начало после като осъзная какво става и тогава за любимия човек![]()
*цензура*
СъщотоПървоначално написано от Анонимко
И след това си поспивам още малко и понякога започвам да сънувам едни сънищааа
![]()
И изведнъж "Олелеее, колко е часът
![]()
" И става една суматоха...
![]()
![]()
Emi chudq se dali da ne pospa oshte malko ili da otida do toaletna...inache za nego si mislq po cql den
![]()
Ми, за нищо съществено не мисля сутрин.
Sutrin misleneto mi e malko slojen process ... mii mislq si kak shte ida do banqta ... fuck ... nqma da moga da se opravq ... kak shte sedna na pc-to ... ima li topla voda za da se banqm ...![]()
Мисля си, че с идването на деня идват и мъките ми![]()
Мисля си как да изключа алармата на телефона ми и като ставам да не се забия във вратата...![]()
![]()
Докато си пия кафето мисля за милото,докато се обличам и нататък вече мисля за всичко,което се случва между нас двамата...
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
мисля се колко много ми се спи и няма ли някой да ми звънне и да каже:``Хахах....има бомба в даскалото-няа да се учи..``![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Мисля как по-бързо да минава дена.Или поне тази част от него която ще е в даскало...Казвам си "Айде пак се започва"
Днеска си казах : Баси, как не ми се стаааааа, дееа тежката вечер, не можах да мигна хичСя гледам кат Зомби
![]()
Различно.Но в повечето случеи за любимия,понеже почти винаги се събуждам от смс който е от него![]()