- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Va6iqt kals razdelen li e na grupi4ki
Napravilo mi e 4e moqt klas e razdelen na 3 grupi4ki pone az taka go razdelqm Super bogati i gotini ako moga taka da kaja neutralni i zadrusteni za koito ne znam kakvo e materialnoto im sustoqnie i va6iqt li klas e razdelen na grupi i kum koq spadate spored vas
az sum ot purvata kategori4no
Oфффф,ми брао тогава... то да ти кажа заради такива като тебе,"супер богати и готини" стават такива разделения,щото се мислят за много повече от всички останали!!Да,ама не!
А по темата-и в моя клас има някфи "групички" ,но изобщо не са на този тъп принцип!!А по-скоро на това,че просто не харесват някои хора от класа...и в крайна сметка не може всеки да харесва всички останали!!!
I want to be like Barbie...That stupid bitch has everything...!pPp
ami az po princip ne iskam da izpukvam s parite na na6ite no pove4eto ot teza grupi4ka go pravqt ami to4no grupi4kata na zadrustenite e neharesvana ot drugite dve grupi predpolagam i te ne ni haresvat no ne pravqt ni6to s koeto da ni se haresat
Mda taka si e ,a sega moje6 li da ni obesni6 kakvo za teb e 'zadrusten' i kva e razlikata mejdu tebe i drugite tva 4e va6te imat kinti ,ebati ako e tva zna4i si mnogo ograni4ena i nakaratko "snobka'
ami az sum M ne mislq 4e sum ograni4en u4a se prilejno i ne mislq 4e sum snob prosto ponqkoga sum malko ekscentri4en za men zadrusten e 4ovek koito ne ob6tuva s drugite po cql den stoqt na mestata si daje skoro vidqh 4e edno momi4e e dosta visoko nikoga ne sum gi vijdal po centura za tqh jivota e ot u4li6te do vku6ti i obratno
az znam kak se izkarvat kinti moga da kaja 4e pove4eto ot djobnite az si gi izkarvam 4rez targoviq na atniki i kolekcionerski stoki
Сега съм 8-ми клас и всички сме някак си сплотени и сме заедно и е много хубаво и весело така.Засега не се оплаквам.Ще видим по-нататък.Иначе съм твърдо против тези разделения.Всеки е човек и не мисля,че трябва да се разделяме по-това кой има пари,кой няма,как изглеждаме,какво слушаме и т.н.Това са пълни простотии.Аз не спадам от никоя група.Аз съм просто със всички.Така според мен е най-добре.
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
"DAS man" къде е твоята още . Тепърва ти предстой да се сблъскаш със товаПървоначално написано от SinisterDoll
![]()
Да.Точно за това говоря.Че сега ми е добре и тепърва ми предстоят тези неща.Първоначално написано от Forslor
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Ами то си е нещо нормално тва. И при нас е така, но не се разделяме на "бедни и богати". Според мен е тъпо. По-скоро се разделяме на интереси и приоритети - за едните е живота, за другите - даскалото :P
ПС: Не искам да кажа, че даскалото е без значение, но сега е момента да се кефим на живота на макс![]()
ДА.
Има такава тема.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
da ima ne6to takova.. no az ne sedq mnogo na u4ili6te po princip![]()
I moq klas e razdelen osnovno na 2 grupi4ki:takiva,koito ne im puka ot nishto i samo bqgat ot 4asovete i takiva,koito sa po-serioznite....Emi kato se zamislq az si obshtuvam i s dvete taka 4e ne moga da se pri4islq kam edna ot dvete
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами, ако е богат и задръстени, двойно членство![]()
![]()
С тези простотии... нормално е да има групички особено, ако има повече момичета
ЕЕЕЕ Нееее логично е че е разделен на групи,все пак не може всички да се харесват.На мен лично тва разделяне не ми харесва ама квото е....
na tiq ikonki ne obrushtaite vnimanie
![]()
ta moq ne e :P ima samo 2 momi4eta koito se delqt ot kolektivano vse pka sme purva godina zaedno sig e normalno
ponatatuk po shte si proli4i
![]()
В моя клас задръстени няма ! Всички сме луди по целите глави - но пак има някакво разделение - но когато трябва да сме единни сме си всички заедно
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Всички гласове са разделени на групички...
est
И в моя клас има разделения, но въпреки това сме много задружни и сплотени.Общо взето са към 4-5 групи.Има една групичка на по-примерните момичета.Винаги са с домашни, знаят си уроците, не пушат, не пият, разбирам се с тях.Има едни 4 квачки и едни 3 момчета, които се мислят за пичове, а всъщност са супер сдухани.Само се лигавят през междучасията, държат се като в детската градина и прочие.Другата групичка/към която спадам аз и моите фр./ са как да кажа, нещо от типа на "Bad boys & girls" пушим, пием, най-много отсъстваме от даскало.Онея примерните ни мислят за някфи дето се ебът с всеки /което е далеч от истината/ по простата причина, че говорим открито за секс, по-разкрепостени сме и не ни пука от нищо.Момчетата в нашата компания ги мислят за пияници.Даскалите нямат особено добро мнение за нас, но въпреки всичко си изкарвам отлични оценки.И последната групичка е групата на по затворените, някфи неутрални, които постоянно стояс в стаята и си говорят тъпизми.
аЕ общо взето класа ми ме кефи.Има някои, които не мога да ги понасям, но и стях се разбирам до няква степен.
При нас също има групички, макар да не са особено ясно изразени... понякога се делим, но все пак се стремим да сме си всички заедно и да не игнорираме никой.
И дори когато има цепене, не е на материален принцип, а заради това че някои имат по-малки симпатии към един и по-големи към друг![]()
И може би според това кои слизат на междучасието долу да пушат и кои не![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ся съм с нов клас и в началото бяхме абсолютно сплутени,нямаше такива екстри-разделения.Но сега групичките се виждат и те са около 4-5 + 2ма 3ма неутрални,но не се делим на принципа богати,зубари,задръстени,х бажи,грозни и квито и да в било такива.Просто така сме се разделили на хора които се харесват и не чак толкова,но т'ва в никакъв случей не значи че не се понасяме, напротив когато трябва да сме сплутени всичките, сме такива.Хубавото е че все още никой никой не мрази ... ся без караници не може 'ма здобряванията следват...и така е то.
Защо ли ми се струва, че имаше такава тема, в която писах преди време...![]()
вижте тук
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
To4no taka!!!Първоначално написано от ViVIt0oo
![]()
![]()
![]()
CeLuVkAtA e GoRnO pReDuPrEjDeNiE zA DoLnO nApAdEnIe!!!
и аз сам на тжа мнениеПървоначално написано от crazy_skier
и ние се делим на "мноо яки" и "sduhaчи" ама не до такажа степен
има да кайем 7-8 човека които се мислят за нещо повече от останалите,
но и с тях се разбираме горедолу добре. иначе аз сам "сдуха4" макар че не си прекарвам междучасията в стаята. по скоро защото имам известни задръжки, пия по-малко от "мноо яките" и не пуша.
neee nqma grupi4ki si4ki sme edinni
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
АМи в нашия клас няма кой знае каква разлика в материалното състояние.Не се делим според това.Момчетата са разделени на групички..абе не ги знам и тях..момичета,ами да-на две,три