.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: za neinformiranite

za neinformiranite

Pisna mi da slusham gluposti za trevata ot neinformirani deca , kato naprimer che ot trevata se umira leleee....az do sq da sum trup Kato iskate ne pushete ama pone se informiraite malko da ne vi se smeqt horata http://www.promena.org/ http://www.break.hit.bg/ ima i oshte edin milion saitcheta v koio mojete da vlezete i da se obrazovate

Град
    OUT OF SPACE
    BRAVO MACKA DANO SEGA VE4E DA NQMA TOLKOVA T1PI IZKAZVANIQ
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

podkrepa i ot mene

podkrepqm vi 6toto nqkoi put naistina ima nqkvi tupi lapeta na 12-13 g deto samo znaqt mrusni narkomani 6e mrete .......kat neznaqt da ne vikat kvoto im doide na akula.......
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

От тревата може да ти изгние единия тестис и да падне!
    Ако щете ми вярвайте ама на един приятел това му стана, лекарите казаха, че е от марихуаната! Неговите родители хем му бяха бесни, че е пушил, хем им се ревеше.

POZDRAVQVAM TE :d

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    Ако щете ми вярвайте ама на един приятел това му стана, лекарите казаха, че е от марихуаната! Неговите родители хем му бяха бесни, че е пушил, хем им се ревеше.
    NAPRAVO TE POZDRAVQVAM EITVA SE KAZVA BAZIK S MUNIK.TEQ MALKITE 4AK TAKIVA PROSTOTII NE VQRVAM DA SA KAZALI AMA DA GI PODRAZNI6 KAKTO TE DRAZNQT.POZDRAVQVAM TE.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

POZDRAVQVAM TE :d

NAPRAVO TE POZDRAVQVAM EITVA SE KAZVA BAZIK S MUNIK.TEQ MALKITE 4AK TAKIVA PROSTOTII NE VQRVAM DA SA KAZALI AMA DA GI PODRAZNI6 KAKTO TE DRAZNQT.POZDRAVQVAM TE.

Град
    Sofia
    Ха ха ха =D>

А на мен ми казаха, че като се насмучеш яко преди секс с треволяк, накарая като свършваш, вместо да се изхеърлиш, оная ти работа започвала да смуче по навик и ако девойката е в цикъл, може да и засмучеш яйцекйетката и да забременееш. Това е за мъжката бременост.

А иначе сериозно по темата. Всичко що се пуши убива - цигарите белите дробове, а тревата нервните клетки. Та ако трябва да се забранява нещо това е тютюнопушенето. От там започват всички, няма човек, който да пуши трева, а да не пуши тютюн. Поне аз не познавам такъв.

Guest
    Тъпаци...

ОСВЕН... Да загубиш няколко хиляди мозачни клетки (човек се ражда с 17 милярда) и те бавно с времето се губят и НИКГОА НЕ СЕ ВЪЗТАНОВЯВАТ ИЛИ ПОЯВЯВАТ НОВИ.... с две думи може да настъпи мозъчна смърт (същото е и с дишането на лепило - но е по опасно)

ОТ ТРЕВА СЕ УМИРА. Когато се напушиш ти губиш проценти вода от тялото заради реакциите предизвикани от ефекта на тревата възможно е дори и халюцинации да получиш (това се забелязва при по "закоравелите" пушаци) и Съответно от тази "дехидрация" на тялото ако прекалиш с тревата можеш да умреш буквално съсухрен, заради обезводняването на тялото ти

-------

За това нека ВИЕ не се изказвайте неподготвени
    Преди 4 години пуших отказах сякакви такива наркотични вещества.... вече съм на 21 години и от Опит ви казвам не опитвайте и вярвайте ми никак не е готино да си наркоман
    И тази историика за обезводняването на тялото ви е разказвам от личен опит - един приятел едвам го спасиха лекарите (това беше и причината да ги откажа )

------

Е, здраве да има, щастие да бъде.... мир и до скоро

ПС: Ако щете ми вярвайте \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от zzztop
    Ха ха ха =D>

А на мен ми казаха, че като се насмучеш яко преди секс с треволяк, накарая като свършваш, вместо да се изхеърлиш, оная ти работа започвала да смуче по навик и ако девойката е в цикъл, може да и засмучеш яйцекйетката и да забременееш. Това е за мъжката бременост.

А иначе сериозно по темата. Всичко що се пуши убива - цигарите белите дробове, а тревата нервните клетки. Та ако трябва да се забранява нещо това е тютюнопушенето. От там започват всички, няма човек, който да пуши трева, а да не пуши тютюн. Поне аз не познавам такъв.
    E az poznavam takiva ... naprimer nai - obrata mi priqtelka s koqto obiknovenno se napushvame prez jivota si ne e barvala cigara ( i tq ne e edinstvenata koqto ne pushi cigari a duni treva) tui che predi da kazvash "няма човек, който да пуши трева, а да не пуши тютюн." se zamisli....

xaxa

maleeeeeeee smqh golqm......mi az ot 4 godini pu6a treva a cigara sum palvala 2 puti mojebi prez jivota mi.ediniq put palih na edna priqtelka det si be6e 4upnala rukata a dr put az si q izpu6ih da vidq kvo e ......i kvo e mi ni6ty ne stana kakva e celta ne razbrah i zatva ne gi produljih.vnimavai kvo govori6 bez da si informiran napulno.

Guest
    АБЕ ХОРА ВИЖДАМ ЧЕ РАЗБИРАТЕ МН. ТАКА ЧЕ СЕ НАДЯВАМ ДА МОЖЕТЕ ДА МИ ОТГОЖОРИТЕ НА 1 ВЪПРОС:
    БЛИЗО КОЛКО ВРЕМЕ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА СЛЕДИТЕ В ОРГАНИЗМА ИЗЧЕЗЖАТ
    ПО-ТОЧНО ПИТАМ ДАЛИ 1 МЕСЕЦ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА В КРЪВТА ОСТАВАТ СЛЕДИ??????????
    ХОРА HELP МН. Е ВАЖНО!!!!

ТРЕВАТА СКЪСЯВА ЖИВОТА,БЕ ХОРА!!!!НА какъв език да ви се каже,просто незнам!!!Тва е научно доказано!!!От свръхдоза може да получите спиране на дишането и смърт!!!Осъзнайте се!НЕ УПОТРЕБЯВАЙТЕ НАРКОТИЦИ!!!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

awe kak 6e se umira ot trevata be...boje i tva li ve4e sa zeli da kazvat horata....wow,wow,wow,!mi moq fr pu6i treva i kat gledam o6te ne umrql
    CeLuVkAtA e GoRnO pReDuPrEjDeNiE zA DoLnO nApAdEnIe!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от crazy_skier
    awe kak 6e se umira ot trevata be...boje i tva li ve4e sa zeli da kazvat horata....wow,wow,wow,!mi moq fr pu6i treva i kat gledam o6te ne umrql
    Spoko i negovoto vreme 6e doide

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    АБЕ ХОРА ВИЖДАМ ЧЕ РАЗБИРАТЕ МН. ТАКА ЧЕ СЕ НАДЯВАМ ДА МОЖЕТЕ ДА МИ ОТГОЖОРИТЕ НА 1 ВЪПРОС:
    БЛИЗО КОЛКО ВРЕМЕ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА СЛЕДИТЕ В ОРГАНИЗМА ИЗЧЕЗЖАТ
    ПО-ТОЧНО ПИТАМ ДАЛИ 1 МЕСЕЦ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА В КРЪВТА ОСТАВАТ СЛЕДИ??????????
    ХОРА HELP МН. Е ВАЖНО!!!!
    do 2 meseca ostavat sledi i to samo ako ti se pravqt specialni isledvaniq na kruvta za narkotici to4no.a moje6 da se pre4isti6 mnogo burzo za 2 sedmici nqkade ako vseki den izqjda6 po edna kofi4ka kiselo mlqko pie6 prqsno mlqko i qde6 pove4e ka6kaval i sirence-abe samo mle4ni hrani i razbirase mnogo te4nosti bez zna4enie kakvi.tova e dr nz

Guest
    Ми да не е умрял, ама проблема е там че аз ще живея над 80 години
    А той ако изкара до 40 ще е добре =D> =D> =D> =D> нека пуши па да е жив и млад до 35

kolko 4asa trae vlianieto na trevata ?

Цитирай Първоначално написано от lidekeep
    kolko 4asa trae vlianieto na trevata ?
    am zavisi kva e trevata ako e nai obiknovenna trevica deto q razprodavat iz cqla bg nai mnogo 5-6 4asa.

Голям фен Аватара на pathetic
    Създателя на таз чудотворна,лечителна тема,добро име ти дадох,чувстваш ли се секси сега?
    Благодаря ти за просвяткването.

или..

Млъкни бе,пача.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    [quote="Анонимко"]
    Ми да не е умрял, ама проблема е там че аз ще живея над 80 години
    А той ако изкара до 40 ще е добре...quote]

Преди време имаше тема за една бабка, някаква азиатка, която на 100 и кусур, пафка като кумин и е в много добро здраве за възрастта си.

biite si kam6itcite
    бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си