- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za neinformiranite
Pisna mi da slusham gluposti za trevata ot neinformirani deca , kato naprimer che ot trevata se umira![]()
![]()
leleee....az do sq da sum trup
Kato iskate ne pushete ama pone se informiraite malko da ne vi se smeqt horata
![]()
![]()
http://www.promena.org/ http://www.break.hit.bg/ ima i oshte edin milion saitcheta v koio mojete da vlezete i da se obrazovate
![]()
BRAVO MACKA DANO SEGA VE4E DA NQMA TOLKOVA T1PI IZKAZVANIQ
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
podkrepqm vi 6toto nqkoi put naistina ima nqkvi tupi lapeta na 12-13 g deto samo znaqt mrusni narkomani 6e mrete .......kat neznaqt da ne vikat kvoto im doide na akula.......
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
От тревата може да ти изгние единия тестис и да падне!
Ако щете ми вярвайте ама на един приятел това му стана, лекарите казаха, че е от марихуаната! Неговите родители хем му бяха бесни, че е пушил, хем им се ревеше.
NAPRAVO TE POZDRAVQVAM EITVA SE KAZVA BAZIK S MUNIK.TEQ MALKITE 4AK TAKIVA PROSTOTII NE VQRVAM DA SA KAZALI AMA DA GI PODRAZNI6 KAKTO TE DRAZNQT.POZDRAVQVAM TE.Първоначално написано от Няк'къв Гост
![]()
![]()
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
NAPRAVO TE POZDRAVQVAM EITVA SE KAZVA BAZIK S MUNIK.TEQ MALKITE 4AK TAKIVA PROSTOTII NE VQRVAM DA SA KAZALI AMA DA GI PODRAZNI6 KAKTO TE DRAZNQT.POZDRAVQVAM TE.Първоначално написано от Няк'къв Гост
![]()
![]()
![]()
Ха ха ха =D>Първоначално написано от Няк'къв Гост
А на мен ми казаха, че като се насмучеш яко преди секс с треволяк, накарая като свършваш, вместо да се изхеърлиш, оная ти работа започвала да смуче по навик и ако девойката е в цикъл, може да и засмучеш яйцекйетката и да забременееш. Това е за мъжката бременост.
А иначе сериозно по темата. Всичко що се пуши убива - цигарите белите дробове, а тревата нервните клетки. Та ако трябва да се забранява нещо това е тютюнопушенето. От там започват всички, няма човек, който да пуши трева, а да не пуши тютюн. Поне аз не познавам такъв.
Тъпаци...
ОСВЕН... Да загубиш няколко хиляди мозачни клетки (човек се ражда с 17 милярда) и те бавно с времето се губят и НИКГОА НЕ СЕ ВЪЗТАНОВЯВАТ ИЛИ ПОЯВЯВАТ НОВИ.... с две думи може да настъпи мозъчна смърт (същото е и с дишането на лепило - но е по опасно)
ОТ ТРЕВА СЕ УМИРА. Когато се напушиш ти губиш проценти вода от тялото заради реакциите предизвикани от ефекта на тревата възможно е дори и халюцинации да получиш (това се забелязва при по "закоравелите" пушаци) и Съответно от тази "дехидрация" на тялото ако прекалиш с тревата можеш да умреш буквално съсухрен, заради обезводняването на тялото ти![]()
-------
За това нека ВИЕ не се изказвайте неподготвени![]()
Преди 4 години пуших отказах сякакви такива наркотични вещества.... вече съм на 21 години и от Опит ви казвам не опитвайте и вярвайте ми никак не е готино да си наркоман![]()
И тази историика за обезводняването на тялото ви е разказвам от личен опит - един приятел едвам го спасиха лекарите![]()
![]()
(това беше и причината да ги откажа
)
------
Е, здраве да има, щастие да бъде.... мир и до скоро![]()
ПС: Ако щете ми вярвайте \/
E az poznavam takiva ... naprimer nai - obrata mi priqtelka s koqto obiknovenno se napushvame prez jivota si ne e barvala cigara ( i tq ne e edinstvenata koqto ne pushi cigari a duni treva) tui che predi da kazvash "няма човек, който да пуши трева, а да не пуши тютюн." se zamisli....Първоначално написано от zzztop
maleeeeeeee smqh golqm......mi az ot 4 godini pu6a treva a cigara sum palvala 2 puti mojebi prez jivota mi.ediniq put palih na edna priqtelka det si be6e 4upnala rukata a dr put az si q izpu6ih da vidq kvo e ......i kvo e mi ni6ty ne stana kakva e celta ne razbrah i zatva ne gi produljih.vnimavai kvo govori6 bez da si informiran napulno.
АБЕ ХОРА ВИЖДАМ ЧЕ РАЗБИРАТЕ МН. ТАКА ЧЕ СЕ НАДЯВАМ ДА МОЖЕТЕ ДА МИ ОТГОЖОРИТЕ НА 1 ВЪПРОС:
БЛИЗО КОЛКО ВРЕМЕ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА СЛЕДИТЕ В ОРГАНИЗМА ИЗЧЕЗЖАТ
ПО-ТОЧНО ПИТАМ ДАЛИ 1 МЕСЕЦ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА В КРЪВТА ОСТАВАТ СЛЕДИ??????????
ХОРА HELP МН. Е ВАЖНО!!!!
ТРЕВАТА СКЪСЯВА ЖИВОТА,БЕ ХОРА!!!!НА какъв език да ви се каже,просто незнам!!!Тва е научно доказано!!!От свръхдоза може да получите спиране на дишането и смърт!!!Осъзнайте се!НЕ УПОТРЕБЯВАЙТЕ НАРКОТИЦИ!!!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
awe kak 6e se umira ot trevata be...boje i tva li ve4e sa zeli da kazvat horata....wow,wow,wow,!mi moq fr pu6i treva i kat gledam o6te ne umrql![]()
![]()
![]()
CeLuVkAtA e GoRnO pReDuPrEjDeNiE zA DoLnO nApAdEnIe!!!
Spoko i negovoto vreme 6e doideПървоначално написано от crazy_skier
![]()
do 2 meseca ostavat sledi i to samo ako ti se pravqt specialni isledvaniq na kruvta za narkotici to4no.a moje6 da se pre4isti6 mnogo burzo za 2 sedmici nqkade ako vseki den izqjda6 po edna kofi4ka kiselo mlqko pie6 prqsno mlqko i qde6 pove4e ka6kaval i sirence-abe samo mle4ni hrani i razbirase mnogo te4nosti bez zna4enie kakvi.tova e dr nzПървоначално написано от Анонимко
Ми да не е умрял, ама проблема е там че аз ще живея над 80 годиниПървоначално написано от crazy_skier
![]()
![]()
А той ако изкара до 40 ще е добре=D> =D> =D> =D> нека пуши па да е жив и млад до 35
![]()
kolko 4asa trae vlianieto na trevata ?
am zavisi kva e trevata ako e nai obiknovenna trevica deto q razprodavat iz cqla bg nai mnogo 5-6 4asa.Първоначално написано от lidekeep
Създателя на таз чудотворна,лечителна тема,добро име ти дадох,чувстваш ли се секси сега?
Благодаря ти за просвяткването.
или..
Млъкни бе,пача.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
[quote="Анонимко"]Ми да не е умрял, ама проблема е там че аз ще живея над 80 годиниПървоначално написано от crazy_skier
![]()
![]()
А той ако изкара до 40 ще е добре...quote]
Преди време имаше тема за една бабка, някаква азиатка, която на 100 и кусур, пафка като кумин и е в много добро здраве за възрастта си.
biite si kam6itcite
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>