Видях много такива теми но все пак...........
Тук искам просто да споделя с вас някои неща,от последните ми 2 месеца и наблюдения.
Не искам да правя някакви реклами на сайтове или темподобни.
Просто искам да ви открехна по темата.

За пръв път и аз когато чух "Пари от Инет" и си казах да бе да,някаква поредна тапотия и губене на време,така си и мислех,докато един ден,преди около 2 месеца,се заговорих с един мой познат от чужбина по скайп.
Та той ми разказа за всички такива неща и далаверите им.Първо не повярвах но след като ми прати снимка с Чек до негово име ......найстина бях изумен!

Тогава и аз си направих акаунт и започнах да се интересувам задълбочено от нещата.В крайна сметка ДА ПОЛУЧИХ ПАРИ!!!
Вчера ми дойде първия чек за 74,38 $
Няма какво да ви баламосвам с глупости повече,направо ще ви обясня директно.

Един човек за да търси нещо,то трябва да му се предлага.... т.е. РЕКЛАМА на продукта.Тук идва и рекламния сайт.Те си получават паричките от ПРодавачите на стока и рекламират техните продукти.Тук идва и нашата роля,Плаща ни се да гледаме техните реклами!Найстина абсолютно никаква работа..... и ето чека е при мен
Ако иска някой да пробва ето тук може да се регистрира
Cashfiesta
след това трябва да свали само едно файлче (60кб,няма вируси и разни такива) от тук Download Bar и след това започват да ви се трупат точки,А тези точки са ви пари за вас Фасулска работа....
За сведение днес е 25ти и до момента имам натрупани около 80$ и сега накрая на месеца пак ще си пусна заявка за получаване.
ЕДИНСТВЕНОТО КАКВОТО ПРАВЯ Е ДА СТОЯ ПО 2-3 часа на ден пред ПЦ
Съвет:Регистрирайте се,свалете си програмката и прочетете всичко в сайта,уверявам ви НИКАДЕ не ви искат пари или кредитни карти и т.н.

Направих тази тема за да осведомя другите потребители на сайта,ако съм направил нещо нередно,моля изтрийте Темата