.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

? за ръцете

Имам един въпрос към тези които си махат косъмчетата по ръцете - когато пак започват да растат не е ли гадно... всмисъл нали за да може да ги хване кола маската или епилатора те трябва да са израстнали поне малко и не боцка ли?

Guest
    da ti kaja maham si kosam4etata na racete ot 2 godini nqkade ili s epilator ili s kola maska i nqmam takav problem

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da ti kaja maham si kosam4etata na racete ot 2 godini nqkade ili s epilator ili s kola maska i nqmam takav problem
    е добре де не може да си ги махаш когато още не са израстнали

бебетоооооооооо
    Guest
    хахаха желязна логика и как ще махаш нещо което го няма След като се обезкосмиш чакаш скосъмчетатт да порастнат и след това ги махаш толкова ли е далече от акъла.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от бебетоооооооооо
    хахаха желязна логика и как ще махаш нещо което го няма След като се обезкосмиш чакаш скосъмчетатт да порастнат и след това ги махаш толкова ли е далече от акъла.
    ми точно това питам... ръцете ти боцкат през това време.. гадно!

k
    Guest
    същата работа като на краката? там като си ги махаш не боцкат ли като растат. аз си ги махам от скоро с кола маска 1вия път, ся вече с епилатор. и хич не е да боцкат кой знае колко. пък и колко време ще ги чакаш . 2-3 дена и то вече са си пораснали. по добре да изтърпиш толкова от колкото хич д ане ги махаш. според мен изчистени е по хубаво

Guest
    ami kogato gi maha6 s epilator ili kola maska te nqma da bockat tolkova kolkoto s samobrysna4ka a i epilatora moje da gi hvane dori i po kysi

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Абе ква е тая логика те кът почнат да растат не растат някви твърди че да боцкат ....освен ако не ги бръснеш ест де

Фен
    Град
    Sofia
    bocka bocka...kato me doprat nekvi s epilirani ruce i leko naboli e mn gadno..pf

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си