- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ? за ръцете
Имам един въпрос към тези които си махат косъмчетата по ръцете - когато пак започват да растат не е ли гадно... всмисъл нали за да може да ги хване кола маската или епилатора те трябва да са израстнали поне малко и не боцка ли?
da ti kaja maham si kosam4etata na racete ot 2 godini nqkade ili s epilator ili s kola maska i nqmam takav problem
е добре де не може да си ги махаш когато още не са израстналиПървоначално написано от Анонимко
![]()
хахаха желязна логика![]()
![]()
и как ще махаш нещо което го няма
![]()
![]()
След като се обезкосмиш чакаш скосъмчетатт да порастнат и след това ги махаш толкова ли е далече от акъла.
ми точно това питам... ръцете ти боцкат през това време.. гадно!Първоначално написано от бебетоооооооооо
същата работа като на краката? там като си ги махаш не боцкат ли като растат. аз си ги махам от скоро с кола маска 1вия път, ся вече с епилатор. и хич не е да боцкат кой знае колко. пък и колко време ще ги чакаш . 2-3 дена и то вече са си пораснали. по добре да изтърпиш толкова от колкото хич д ане ги махаш. според мен изчистени е по хубаво![]()
![]()
![]()
![]()
ami kogato gi maha6 s epilator ili kola maska te nqma da bockat tolkova kolkoto s samobrysna4ka a i epilatora moje da gi hvane dori i po kysi![]()
Абе ква е тая логика те кът почнат да растат не растат някви твърди че да боцкат ....освен ако не ги бръснеш ест де![]()
bocka bocka...kato me doprat nekvi s epilirani ruce i leko naboli e mn gadno..pf