- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bremenna?
Svur6ih vurhy klitora i. Moje li da zabremenee?
Molq kajete, 4e sum qko spe4en
I ne mi se podigravaite![]()
Честито, татенце![]()
Не ве...мисля, че може...
Тест...
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Е па що пък да ти се подигравам..Постинор + тест.
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Ех, ама как го каза, все едно точно върху клитора е било само.
Възможно е да зебременее, но тва най-добре ще ти го каже теста.
spored men ne e bremenna.napravi test za vseki sly4ei
Може да забременее само ако свършиш вътре. И то пак не става винаги, така 4е спокс. Няма страшно![]()
![]()
Робинята на Quench
ми мисля че не може, защото някои неща в течността излязат ли веднъж на въздух умират!!!
Но тест задължително!! Но мисля, че нямаш повод да се притесняваш
Ne pitai nas ami bqgai do aptekata i kupi edin testtoi 6te ti dade otgovora na vyprosa koito ni zadavash
![]()
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
Може зако да не можи..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Бързо тест па ако си татко ще черпиш че нещо ми се пийва![]()
Е каде да бяхга до аптеката трябва да минат около 5-7 дни в зависимост от тестаПървоначално написано от nemepoznava6
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Кажете сега да бягам ли до аптеката или не?
И тя беше седнала на мене като свърших. тоест извадих си го и тя седна върху мен и започна да се движи и аз свърших.
Така може ли да забременее?
Еба ми се мамата![]()
Да, защо според вас иначе щеше да се изтрелва спермата ВЪВ влагалището? Ми че ако ставаше толкова лесно щеше да се взима с една четчица, да се намазва малко и готово.Първоначално написано от SINDEL
Сперматозоидите трябва да бъдат изстреляни и чак оттам да се движат към матката (и дори тогава съвсем малко преживяват). Ако не е така, просто всички ще умрат по пътя - защото средата във влагалището е кисела и ще ги убие. Затова няма страшно, не е бременна.
![]()
значи и да бягаш до аптеката за тест ,той няма да отчете вярно ако не са минали поне 5 дни,Постинор не смятам че има нужда да пие мацето..едва ли е бременна то ако ставаха така бебетата..Първоначално написано от Анонимко
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.