.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Спинозен съм!
    Guest

Спинозен съм!

Хора, искам да си кажа за проблема, макар че съм много зле..
    Преди две годиними откриха спин.За това на никой не казах, камо ли на майка ми че съм ХИВ-позитивен, защото тя не е добре и незнам какво щеше да и се случи..
    Но проблема е друг, вече доста почна да си личи..Започна да ми опада косата, често пребледнявам и припадам, лесно се уморявам, постоянно ми излизат разни херпеси и стресници, слабея със всеки изминат ден и като отидох на лекар...ме успокои че това е нормална фаза от спин-а...
    Незнам, но май около 6 - 7 години живот ми остават, така поне казаха и искам да си изживея по всякакъв хубав начин останалите ми дни.
    Помогнете ми, моля ви не се ебавайте, това е сериозно и ако ме видите е достатъчно да се уверите...

x-tinaa
    Guest
    Ako su4uvstvieto za teb e pomo6t imash go.Spored men trqbva da kajesh na maika si za da e podgotvena posle moje da stane po losho.

ЦвЕтИт0
    Guest
    Здравей.Това което споделяш е нещ наистина много лошо и ще те излъжа ако ти кажа че се поставям на твое място защото това е невъзможно.Като за начало е по-добре да поговориш с най-близките се хора и приятели редно е да знаят твоето здравословнно състоание.Толкова ми е трудно докато пиша тези редове но не най-важното е да не се предаваш да се бориш с тази болест.Нека тези 6 или 7 години бъдат доколкото е възможно щастливи за теб.Живей ги спокойно не мисли изцяло за своа житейски край.Вярвай в себе си в това което си не се срамувай от спин-а а просто погледни напред и се опита поне за малко да се апрстрахираш от случващото се.Направи така че да бъдеш ценен обичан и уважан от околните не се самосъжалявай и не търси съжаление.бОРИ СЕ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ И ПОКАЖИ ЧЕ СИ ПО-СИЛЕН ДУХОВНО ОТ КОЯТО И ДА Е БОЛЕСТ В ТОЗИ СВЯТ.бЪДИ ЧОВЕК КОЙТО Е УСЪЗНАЛ ИСТИНСКАТА СТОЙНОСТ НА ЖИВОТА ТАКЪВ КОЙТО Е ГОТОВ НА ВСИЧКО ДРУТО НО НЕ И ДА СЕ ПРЕДАДЕ ПРЕД ТРУДНОСТИТЕ.жИВЕЙ ТАКА КАКТО НА ТЕБ ТИ ХАРЕСВА БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С ВСИЧКО И ВСИЧКИ БЪДИ ЛИЧНОСТ ХАРАКТЕР ЧОВЕК А НЕ ПРОСОТ ЧАСТ ОТ МНОЖЕСТВОТО.УСПЕХ

izjivei ostanalite godini ot jivota si ( koito moje da sa 20-30 a ne 6-7) po na4in po koito iska6,pravi kakvoto ti skimne nedei da misli6 postoqnno za tova 4e si bolen..za sajelenie ima mn xora kato teb i spored men kolkkoto i da e trydno ne rqbva da se ot4aivat i da se samosajelqvat GORE GLAVATA KOLKOTO I DA E TRYDNO i spored men e dobre da spodeli6 s va6ite za6toto e dobre da sa podgotveni i da znaq kakvo moje da se slu4i naistina mn iskam da se opravi6 ni6ty 4e kazvat 4e zasega e nevazmojno...Ne se 4yvstai razli4en i ne se potiskai ot tova 4e si bolen kato vs drugi si ! kasmet ! ! !
    PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !

Guest
    много лошо дано намериш на4ин да забавиш болеста [-o<

Guest
    от кой град си ?

Спинозен съм!
    Guest
    Много ви благодаря за съветите, обичам ви

Голям фен
    nqma li lekrstva s koito da podtisne6 bolestta ili da hopdi6 na terapii.badi mn silen i kaji na maika ti po-dobre,tq ima pravo da znae(ako zdrazvoslovnoto i sastoqnie go pozvolqva razbira se).vsi4ki tuk te podkrepqme,ako tova moej da ti e ot pomo6t po nqkakv na4in.dano se opravi6 stiskam palci iskreno....
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Guest
    ako ne e neudobno moje li da popitam na kolko si godini i ima6 li predstava kak to4no si se zarazil ?

ina4e e ujasno ... naistina tova e edna stra6na bolest i e dobre horata da spodelqt opit ili ne6to 4uto po vyprosa za da se izbegne razmnojavaneto i...
    spored men oba4e kaji na va6te...mislq 4e zaslujavat da znaqt

Male...mili4kiq Tva e mn gadno Sry ... I az predlagam da kaje6 na maika si da e podgotvena...A jivota ot tuk natatuk go jivei na 100%...
    ***You are always in my heart...You are always on my mind...***

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Pi4...mnogo ti su4ustvam ...mn e gadno da znae6 4e ti ostavat tam nqkvi si 6-7 godini jivot.....ISKRENO TI SU4USTVAM I TE PODKREPQM... !
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Guest
    Ами... мерси и аз искрено за съчувствието...
    Някой беше питал на колко съм..ами това неискам да казвам, но ще го споделя защото съм на 17 и се заразих още преди две години, по полов път..за това и колкото банално да звучи ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ и всякакви предпазни средства, вярвай те ми за тези две години съм се променил коренно,както вътрешно така и външно в не много хубава посока...но така е, ще си търпя последствията..

Голям фен
    Прегръщам те! Ако искаш ми пиши на лични.

Наистина много съжалявам, и знам, че каквото и да кажа едва ли ще мога да ти помогна много. Първо трябва да бъдеш честен с майка си, да я подготвиш, защото после би го понесла много по-зле. Ако бъдем реалисти, съвета който ти дадоха по-нагоре, да забравиш болестта си, е един вид повърхностен и не възможен. Просто се забавлявай, гледай на света от добрата страна, опитай се да изживееш тези години пълноценно, но в никакъв случай с мисълта, че са ти последни. Ако приятелите ти не знаят за болестта ти трябва да им кажеш, защото може би ще се чудят какво ти става изведнъж, ако примерно станеш по-раздразнителен, при положение, че не те разбират. Така че, ако не знаят, кажи им за да разберат. А от цялата тази история всички в този форум трябва да си вземат нещо като забележка, да мислят, преди да вършат неща, като секс с непознати, или хора, които познават от скоро, а дори и с половинките си и да използват предпазни средства.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Боже Ех, какво да ти кажа Знам, че решението да споделиш проблема си тук е продиктувано от желанието или по-скоро необходимостта от не съчувствие, не съжаление, а чисто и просто едно приятелско рамо, духовна подкрепа... И ако наистина това е желанието ти-сам виждаш, че всички ние сме твои приятели. Готови сме да те изслушаме и да ти помогнем, разбира се, доколкото това е в нашите възможности. Мнозина биха започнали да те упрекват, че си бил безотговорен и т.н., но всъщност не това е начина. И нито един от нас не го направи, а вярвам дори и не го е помислял Така че, на мен не ми остава нищо друго, освен да се присъединя към съветите на другите и да ти пожелая да извървиш остатъка от земния си път, па макар и тези няколко години, които са ти определили, за което искрено се надявам да са сгрешили ,така, сякаш си напълно здрав и пълноценен човек. И още един съвет от мен, ако ми позволиш-сподели за проблема с майка си. Не мислиш ли, че 2 години са вече прекалено дълъг период, за да криеш болестта от нея. Та тя ти е майка-кой, ако не тя ще те разбере най-правилно Наистина, сподели с нея. Успех ти пожелавам. Не се отчайвай!!!

Фен
    Град
    Предградие 13
    Абе ти нещо да не си збъркал болестта?Извинявай ама СПИН ако говориш за онзи вирус никога НИКОГА няма продължителност на живота 6-7 година а в твоя случей както го имаш от 2 8-9 години.Спина те обива за 2-3 години най-много (та даже и това е множко) ако имаш здрава имунна система и си по-издръжлив.Айде да не се лъжем за тези неща един приятел наскоро почина от тази гнусна болест.
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Bratooo... ..kak si mogul be....znae6 li kolko e tejko mladite na Bulgaria da si zaminavat po takuv gaden na4in ....iska6 d ami kaje6 4e 6te jivee6 do 24-25 godi6na vuzrast....ta 4ove4e...togava jivotut ti zapo4va...OMG..
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Аре набийте го........Абе Като ХИВ може да живее и 50 години,но стане ли вече СПИН е лошо.... Братле имаш и моето рамо,и аз мисля че трябва си си изживееш живота на 1000%,но трябва да кажеш на майка ти защото после това може да е голям шок за нея, тряббва да е подготвена!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен
    Град
    София
    Много ми се вижда странно,да не кажа НЕВЪЭМОЖНО да ти остават 7 години....при положение ,че имаш болеста от 2-3....!Но както и да е....
    Та по темата: сиг съм ,че съчувствието эа теб е един вид морална подкрепа и ти носи иэвестни сили и кураж..!Е аэ найстина ти съчувствам и мога да эаява ,че найстина се раэтройх от раэкаэа ти!Каэвам ти ДАВАЙ!ДРАПАЙ със сички сили и не се предавай...!не эабравяй ,че краят идва ,но и не мисли само эа това...приеми го ,като даденост ,която не можеш да промениш и преодолей СТРАХА,эа да бъдат теэи 6-7 години приятни и иэпълнени с емоции....желая ти КЪСМЕТ от цялото си сърце!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

dadunik
    Guest
    spored mene trqbva da kaje6 na maika si.i za tebe sa4uvstvieto moje da e lekarstvo kakto se vika,no za smetna na tova e mnogo po lo6o.ne karai horata da ti sa4uvstvat.ot tova 6te strada6 o6te pove4e.tazi bolest nikoga ne moje6 da q zabravi6 kolkoto i da iska6.pro4etah po otgore i ne sam saglasna s tova da zabravi6 za bolestta.kolkoto i da ni e gadno prosto tova ni e sadbata i trqbva da q priemem takava kakvato e.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си