Поканена съм на бала на гаджето ми но се чудя да му купя ли някакъв подарък!???
Estestveno,vse pak tova e bala mu,dori da e ne6to malko,no trqbva da mu vzeme6 ne6to.
естествено! нещо малко, но което същевременно да му напомня за тебтова е неговия празник когато детето един вид пораства
хубаво е да има спомен от "детството"
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Купи му не666то ест![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
дайте идеи кво да му взема баси той всичко си има.....
Ми виж .. ако няма риза за костюма, моеш му вземеш едно BOSS примерно, тва бях аз и мно и се радвах. А и все пак беше подарък от гаджето, неа кфо да се лъжем. Ако пък ли не, некфи готини Рейбан цайси, щот се пак ще е Май месец ... ммм не знам де, тва ми идва за ся![]()
пффф малееее да ти имам проблемите !!! много си зле брей
боже взему му 1 парфюм ..за6то си отворила цяла тема за това....![]()
'По-добре луда отколкото задръстена'
i az se pridurjam na temata za parfuma da e ne6ty po estestveno primerno na oriflame ima dosta hubavi mujki koito ne sa i skupi 20-30lv i ne e vajno da e ne6ty golqmo no naistina trqbva da vzeme6 ne6ty 6toto tva e edin vid praznik i toi da vika ama sq ni6ty ne6ta da mi vzima6 iskam samo da doide6 kato vidi 4e my nosi6 podaruk 6e se zaradva i nqma da go vurne prosto tva e jest.(da ne zabravi6 romanti4na karti4ka,nai vajnoto)
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Купи му едно Порше ...![]()
Земи му нещо закачливо![]()
Първоначално написано от beautiful.soul
Ми ти как мислиш да отидеш без подарък ли![]()
![]()
, ако не те е срам отиди
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ееееййй, как без подарък ве!?!![]()
То именно 6тото ти е гадже наи-трябра да избира6 какво да му купи6. На моя миналата година му подарих 3 позлатени зъболекарски инструменти, все пак 6те ми сстава зъболекар, като на 1 от тях има6е изгравиран надпис. Той пък ми подари обеци, гривна и пръстен.![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
сребро.. нещо си там..Първоначално написано от beautiful.soul
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Да, купи му нещо малко, но от сърце, което да му напомня за теб.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Разбира се![]()