.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    aassas
    Guest

Ima li nqkakuv smisul?

Има ли някакъв смисъл да продължавам да се боря за това момиче?Наскоро тя си намери приятел ,а пред др. за мен твърди че съм и безразличен ,че съм само един от вс. и приятели и т.н.Е от едно у-ще сме и чудно защо ли понякога е така идва да ме види без повод като съм и безразличен.Просто всичко е една каша ,ама...

Ми следващия път като дойде да те види без повод, погледни я намръщено и кажи "К'во искаш?!".
    И не, няма смисъл.

Guest
    Момче, не се занимавай. Явно не те харесва, а ги прави тия изпълнения (с идването без причина) просто защото е момиче и си "оглежда имотите", в смисъл, не иска ТИ да губиш интерес, галиш егото й, ако ме разбираш.

Обръщаш гръб и продължаваш, това е!

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    какъв е смисъла щом тя не те харесва?!
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

666том не те харесва, за666то да се бори666? Освен това си има приятел... това о666те пове4е обезсмисля борбата ти .
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Guest

Re: Ima li nqkakuv smisul?

Цитирай Първоначално написано от aassas
    Има ли някакъв смисъл да продължавам да се боря за това момиче?Наскоро тя си намери приятел ,а пред др. за мен твърди че съм и безразличен ,че съм само един от вс. и приятели и т.н.Е от едно у-ще сме и чудно защо ли понякога е така идва да ме види без повод като съм и безразличен.Просто всичко е една каша ,ама...
    IZBII GI DO KRAK

Няма смисъл. Просто щом и няк'во петно за нея, както всички останали, дойде ли при теб следващия път, Боже, бих я накарал да гори в Ада цяла вечност за думите и!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Няма смисъл, дори и да искаш-тя не те харесва.

Град
    Sofiq
    Kvo se zanimava6 s taq,nameri si novo gadje i taka 6te q podrazni6 super mnogo.

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    Ми следващия път като дойде да те види без повод, погледни я намръщено и кажи "К'во искаш?!".
    И не, няма смисъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си