- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е нещото което...
много ви би наранило и може би не бихте простили? (говоря за хората със връзки)....
Е,чакам вашите мнения![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Лъжата...Това е и причината заради която скъсах с миналата...Много мразя да ме лъжат...Каже ли се истината винаги може да се намери компромис...Ама лъжата...
Iznevqrata i lajata.Sluchi mi se 4ovek,kogoto mn obi4ah da mi izneveri i tova beshe kraqt na nashata vryzka.V kraina smetka ako ediniq ne e 4esten s drugiq nqma smisyl.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Лъжата ... изневярата.. липсата на доверие
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
Ревността, когато вече минава всякакви граници, лъжата и изневярата...
Лъжа,ревност,изневяра,прит скане,да не говорим за насилие!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
И аз като останалите не бих могла да простя изневяра(като говоря за многократна изневяра, ако е 1 път съм склонна, но ина4е - не) и лъжа
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Измяната, лъжата...Мразя да ме лъжат! Казвала съм го милиони пъти - ИСТИНСКИЯТ МЪЖ Е ТОЗИ, КОЙТО КАЗВА НА ЖЕНАТА ВСИЧКО В ОЧИТЕ, КОГАТО НЕ ИСКА ДА Е С НЕЯ ПОВЕЧЕ! Затова и няма да простя на бившия, затова и го мразя.
Аз никога не бих простил ако ме убие... 'щото няма да имам възможност, не за друго.
Първоначално написано от Няк'къв Гост
Оригинален отг :P
А пък аз лично не бих простила изневярата...всичко друго мога да простя,обаче при изневеря направо ще побеснея!![]()
214 malkoto_sladur4e
nikoga ne bih prostila da me pravqt na glupa4ka !!!ne i men !
TI SI LUDAПървоначално написано от malkoto_sladur4e
Te тва си мисля и аз!Първоначално написано от Skullbreaker
Лъжата, изневярата. За мен това е гавра с връзката ни, чувствата ни, всичко преживяно и почувствано. Такава измяна не бих могла да простя, защото това би означавало да предам сърцето и любовта си...
Дам,много хубави мнения и мн точно мислене имате всички засега с изключение на тфа Гостче дето каза,че съм луда....![]()
214 malkoto_sladur4e
А може би той е единствения нормален тук![]()
Може би не бих простила изневяра.Въпреки че усещам, както толкова много го обичам, бих простила и това, колкото и да е глупаво.
Не бих простила изневярата,за мен това е предателство,той предава любовта ни.Не бих дала втори шанс,защото след като е имало първи път винаги ще има и втори.Също не бих простила и лъжата,според мен лъжата и изневярата вървят ръка за ръка.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Macko 4estno da ti kaja i az mnogo obi4am moq priqtel i ne dai si boje ako se slu4i s nas takova ne6to moje bi i az 6e mu prostqПървоначално написано от koalka
![]()
214 malkoto_sladur4e
Изневярата е предателство.Как може да простите от любов,когато някои,на когото сте имали пълно доверие,ви е забил ножа?
Това не бих простила,защото е подигравка освен с чувствата ми,и с доверието ми.
Заради една лъжа не бих се разделила с приятеля ми,но ако се превърне в ежедневие,бих го направила.
И все пак за останалите неща трябва да се правят компромиси.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...