- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Филми на ужасите
най-извратения филм,който съм гледала..
![]()
айде толкоз...
то има още кви ли не ,ама аз сложих тия,които съм гледала
![]()
да, наистина 1 и 2 са по-добри..Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
то така става винаги.. 1 част си е най-оригинална и после започват да стават банални..
ETO TOBA E !!!
тея 'мрачна вода' и '13 призрака' са тооооолкова тъпи..е,със сигурност не са по-тъпи от 'гробище за домашни любимци'..кингчо се е изложил с него
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ми то всичко което исках да кажа вие го пуснахте![]()
Щях да кажа за "Къщата на восъка","Последен изход/избор (не знам кое беше от двете) , "Тексаско клане" и така
![]()
Напълнотея 'мрачна вода' и '13 призрака' са тооооолкова тъпи.. е,със сигурност не са по-тъпи от 'гробище за домашни любимци'..кингчо се е изложил с негоА иначе аз ще препоръщчам SAW2 и 3 (1не ме кефи), Wrong turn, Venom, Hellraiser
![]()
Some things are better left unsaid!
А в Live feed има кървища колкото искаш![]()
Така е. Aз 1во гледах 2 част и после 1ва, та най-добре и 3те да се гледатДа но и 3те части имат силна връзка...![]()
Убийствен пъзел 1,2,3 са много добри поредици.Предизвестена смърт просто....нямам коментар-най-страшния филм, който съм гледала."Тунела на смъртта" е велик филм и не е стандартен американски ужас.
Първоначално написано от _Becko_
Fat Pizza , The Shaggy Dog , White chicks , Syrditi starcheta 1 i 2 , Sybudih se na 30 , Strashen film 1,2,3 (ne mnogo komedii ama.. ) , Edin ne typ amerikanski film, Pich kyde mi e kolata (Dude , where's my car ) , Amerikanski pai 1,2,3,4,5; , Ot glupav po glupav , Sysedka za sex , Golqmoto napushvane, Ali G v parlamenta ...
Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Ебати филмоманката дет съм си4ки съм ги гледала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе ф колекцийката ште добява Писък, май не го видях, доста бозав филм, ма на мене си ми аресфа
![]()
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Абе хора как се казва този филм,където на Хелуин някфи влизат в някфа къща и ги гледат с камери.
И това което се случва е предвърително подготвено уж,но всъшност някаф ги убива там в тая къща и тея дет ги гледат с камерите си мислят че е се едно филм?!?!?!!?![]()
мен много ма кефи сее но евил сас кейн от ке4а оба4е е много стра6ен!
Хелоуин:Проклятието(не е кой знае колко страшен но има много кръв,напрежение ,призраци...бррр)
Също и Призрачен кораб(бррррррр...пак)
ако ти се гледа култов просташки хумор - Clerks II (има и първа част, ама не ме кефи мене).Първоначално написано от _Becko_
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Интересно ми е дали бащата ще продължи "делото".Първоначално написано от 182+44_4adel
Са се сетих истински хорър филми:документални с реални кадри от 2рата световна :/![]()
dentist ne e lo6 :P a takuv na koito da sum se popikala ot strah oshte ne sa izlislili![]()
![]()
![]()
Canibal Holocost се казва и не бил много хубавПървоначално написано от Jamalska
Хора откога филм на ужасите значи филм пълен само с кървища на който умираш от скука и предсказваш всяка следваща сцена..тъй като всичко вече в жанра се е изчерпало...малко са стойностните филми на ужасите в днешно време.Все пак ще предложа един доста стар с мизерни ефекти но накарал ме да треперя!!!И разбира се любимецът ми в хорър жанра М. Найт Шаямалан!
The Thing (1982) с Кърт Ръсел
Режисьор:John Carpenter
The Signs (2002) с Мел Гибсън
Режисьор:М. Найт Шаямалан
The Faculty (1999)
Jeepers Creepers
Jeepers Creepers 2
Бележка:Хора които се влият много от филми да не гледат последните два!!!Изключително страшни и гадни са..направо ще ви стане жал за жертвите!!!!Дори и да си мислите че имате железни нерви ще ви остане гаден спомен!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Bih ti prepora4al CandyMan.btw bqha kazali 4e e nai-stra6niq za vsi4ki vremena.Oba4e e malko star(90-te godini)![]()
Аз говоря по принцип за такива филми...снощи мернах некъф по телевизията за мизериите на Хитлер такъв късометражен.А се присетих покрай "Лято на покварата" на Кинг.Първоначално написано от PR0
the skeleton key