- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Skateboarders
Искам да попитам има ли в тоз форум животни от типа "скейтъри"?!Аре ако има си напраим един форум тука да обсъждаме кой кво е стъпал и така нататъка пък и изобщо ако някой проявява интерес да пише в темата[/img]
преди се мъчих...отказах се обаче щот строших скейт за сума ти пари...
Принципно няма как да строшиш скейт за доста кеш ако или не му скочиш с двата крака в средата или не си някой мноу луд![]()
ами...да бях много луд ама не в добрия смисълкато се зарибих яко почнах да карам всеки ден и бях научил горе-доло доста работи...веднъж и 360 flip стъпах ама САМО веднъж
грайндове не можех да правя...граб също...около 3-4 флипа само можех и като стана тая случка вече заебах всичко...
Хехехе Супер бая си ги владеел явно флиповетеАз все още не ги мъча много щото ти се прецаква олито иначе за ся мятам повече разни раоти...
като каза оли...аз не го можех!!обаче кик и шовит ги въртях...
![]()
em te dyskite poprincip se otwarqt kat ne prizemqva6 pravilno trikowete
Баскетбол, скейт и тенис. Най си джиткам баскетбол. По тенис спечелих няколко награди ;)
est
Скейта е любимия ми спорт. Има, и са много.
|Life sucks. | az- ot BNS
mnogo haresvam skeita,i mai skoro vreme 6te si kupq edin skeitbord
p.s.Stranno li e momi4e da se zanimava s tova za6toto sam vijdala samo mom4eta.....................
em Hrb ama skii sq poe4eto momi4eta det poznavam ne karat seriozno a prosto s nqkfa opredelena cel i t.n. ae izob6to mn malko go praqt zaradi lubovta kym sporta![]()
не,просто обичам спорта![]()
Не, тук е пълно със скейтърки и в други градове знам доста.Stranno li e momi4e da se zanimava s tova za6toto sam vijdala samo mom4eta.....................
est
Не, тук е пълно със скейтърки и в други градове знам доста.
super,dade mi nadejda 4e nqma da bada 4ernata ovca,no az do sega ne sam vijdala![]()