.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    шимпанзе
    Guest

Моля ви, помогнете

До скоро най-добрата ми приятелка, която е с две години по-голяма от мен непрекъснато ми натякваше, че тедно момче от моя клас е много готино и трябва да го харесвам, но аз не му обръщах внимание.Казах й: Защо ти не станеш гадже с него, но тя казваше, че е твърде малък за нея.
    Преди една седмица аз й казах, че започвам да го харесвам-все повече и повече и тя каза:Браво.На другия ден тя ми заяви, че започва също да го харесва, а аз й отговорих:Нали беше твърде малък?От два дена те си пишеха СМСи и днес станаха гаджета.В същото време аз съм им нещо като сватосница, но не искам.Имам чувството, че той излиза с нея, само за да ревнувам, защото тя е доста по-грозна от мен.
    Да, аз никога не съм обръщала внимание, че тя е по-грозна от мен, но сега си е втълпила, че е НАЙ-ХАРЕСВАНОТО момиче в града и се надува, защото той е много готин.А по принцип той не харесва закръглени момичета Confused
    Помогнете ми да го впечатля!Моля ви! Pray Благодаря предварително!!!

Xax...... taq tema se povtarq,kakvo pravite kvi sa teq raboti,pisna mi

Guest
    4e ti zakraglena li si ? ne6to ne svanah... pak i kvo? 6to priqtelkata ti da e po grozna ? kva priqtelka si i ti 6tom tai govori6?

Град
    sofiqqq
    da we golemi priqtelki ste ''tq e po grozna ot men'' tfa kfo zna4enie ima we ti ako si po tupa ot neq ili ddz

шимпанзе
    Guest

Моля, без обиди

Не, напротив тя е много тъпа, грозна и умее единствено да псува и да обижда. Това скоро го разбрах, така че не обръщайте внимание на думата "най-добра приятелка".Все пак тук е място за помощ, не за обиди, нали?

Аре пусни още 45 теми по същия въпрос, а?

За Бога, просто заеби и продължи напред. И без това него не си го харесвала по принцип, а приятелката ти е тъпа и грозна... к'во те мъчи?!

Еми според мен прави се , че не ти пука за него ако преди сте имали някви по задалбочени разговори или нещо квот и да е прекасни го не му говори обращаисе с безразличие кам него и гледаи да не стоиш близо до него
    Обновения форум Teenproblem.com

Шимпанзе, ти колко пъти 666те пуска666 тая тема Ако о4аква666 някой да ти даде по-разли4ен съвет от този на преди666ната, няма да стане !
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Цитирай Първоначално написано от honda^
    Шимпанзе, ти колко пъти 666те пуска666 тая тема Ако о4аква666 някой да ти даде по-разли4ен съвет от този на преди666ната, няма да стане !
    ДА бе! Кво очакваш? Че ще ти дадем по-различни отговори от преди ли??? Айде помисли малко сам а????

Ами...да те светна никяо кака не излиза с по-малък за да е готина...може той да ходи с нея за да се гъзари...Ако е тръгнала с него моеж би е от харесване...не я съди тя те и приятелка...Не варявамд а ти направила мръсна ... седнете и си погоорете двете и се разберете...Недей си вманияча,че най накрая като е тръгнала с него си го забелязала...Едно момче не трябва да разделя две много добри приятелки!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....

Re: Моля, без обиди

Миличка само едно ще ти кажа,нито ти нито другото момиче може да се наречете приятелки.Първо никоя приятелка не нарича своята приятелка "тя е по-грозна от мен" и никоя приятелка няма да ти отмъкне момчето което харесваш.Така че и двете сте еднакви.Не грозете тази прекрасна дума като приятелство,вие определено не сте такива.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

мацко мом4ето не си заслужава .... след като е трагнал с неq зна4и е имало защо......а пак и да не е единствен
    'По-добре луда отколкото задръстена'

Re: Моля, без обиди

Цитирай Първоначално написано от шимпанзе
    Не, напротив тя е много тъпа, грозна и умее единствено да псува и да обижда. Това скоро го разбрах, така че не обръщайте внимание на думата "най-добра приятелка".Все пак тук е място за помощ, не за обиди, нали?

хаха като ти гледам ника само и..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си