.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Moderated: Малките ми срамни устни са много големи

malkite mi sramni ustni i klitora sa mnogo golemi napravo visqt,golemite sramni ustni vaob6te ne sa v sastoqnie da gi zakriqt,mnogo e grozno i nepriqtno,4etno klitora me boli za6toto se protriva v tesnite danki i ustnite ne go predpazvat

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Супер фен
    mn momi4eta sa taka spored men e normalno no da vidi kvo mislqt i drugite...
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на maybelline
    При всяко момиче е различно и определено не е само при теб така.Засега незнам какво точно да те посъветвам...може би да носиш по-широки дънки.А бикините ти не предпазват ли донякъде?Безсмислено е да се ходи на лекар заради това,но вероятно той би могъл да ти даде по-компетентен съвет,защото няма да си му първия случай с по-добре изразени външни полови органи.

Guest
    ama naistina e mnogo grozno napravo nz i da se sableka v jenska banq me e sram,vaob6te nz,daje kat sam na plaj i leko se o4ertava na vanski,i ako se vgleda6.....

1. Не мога да си представя голям клитор, който да виси. Изясни си какво е клитор.
    2. За малките срамни устни - това е козметичен дефект. И все пак те са уникални при всяко момиче.

Guest
    poznavam dostata4no dobre tqloto si za da znam koe kakvo e,tova 4e ne moje6 da povqrva6 4e ima i momi4eta s grozni putki...ne vsi4ki sme savar6eni

Guest
    hora pomognete nqkoi ima li podoben problem

Голям фен
    За да се успокоиш наистина е най-добре да идеш на гинеколог и да изложиш проблема си.Личния ти лекар ще ти даде направление.За да не обясняваш много, кажи, че имаш проблеми с цикъла.После избираш жена лекар и отиваш.

stavrii
    Guest
    ne se pritesnqvai
    ako iskash pishi na stavri_8@abv.bg da si pogovorim...vse pak tate e vijdal sichko

Guest
    genekolojkata ne pomogna,pomognah si sama.....mnogo bole6e i polejah malko v bolnica,no sega ve4e e mnogo po dobre e nikoga nqma da sam kato drugite momi4e,no sega e po dobre
    pratiha me na psihiqtar o6te nqkolko dni sam si v ka6ti i 6te hodq redovno pri edna lekarka,hora ne e li normalno kogato nikoi ne iska da vi pomogne sami da si pomognete

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    genekolojkata ne pomogna,pomognah si sama.....mnogo bole6e i polejah malko v bolnica,no sega ve4e e mnogo po dobre e nikoga nqma da sam kato drugite momi4e,no sega e po dobre
    pratiha me na psihiqtar o6te nqkolko dni sam si v ka6ti i 6te hodq redovno pri edna lekarka,hora ne e li normalno kogato nikoi ne iska da vi pomogne sami da si pomognete
    lele ko si napravila ... kak si si pomognala sama ... malee... da ne si rqzala ? ko si pravila ...

Guest
    a spored teb kakvo trqbva6e da napravq?nikoi ne mi dade savet ...naloji se sama da si re6a problema i se radvam 4e go napravih

xaxasdsda
    Guest

xaxa

sama li se otrqza

malee momi4e 6too ne govori s maika si ili nz...

fake
    Guest
    аааахахахахахаха верно ли си си отрязала оная раута бе хаахахахахаахахахах е не не

Голям фен
    Град
    Compton
    сравнявала ли си ги с нечий други че да си мислиш тей ?

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    омг щом не се харесваш е трябвало да поразпиташ в някой салон за естетична хирургия дали правят такива процедури .. как сама бе лееле омг не искам и да си представям

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си