- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ToЙ си има приятелка:(
Искам да попитам как мога да постъпя.Мн харесвам едно момче.То е с 2 години по голямо от мен.Преди постоянно си имаше проблеми с приятелката и маи мислеше да скъса с нея.Но сега явно са си оправили отношенията и си ходят заедно и се обичат.А пък аз още си имам чувства към негоНо приятелката му ми е мн симпатична,яка е!И нз какво да правя защото зн че нямам шансове с него.Искам да му бъда приятелка поне това преди бяхме мн добри приятели но стана една кофти случка и се отдалечихме,но сега пак си говорим от време на време.Искам да се сближа с него,шоту преди ми беше мн хубаво като бяхме добри приятели.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами кажи му го. Кажи му, 4е иска666 да си възобновите отно666енията. Постарай се да го възприема666 само и единствено като приятел и ни666то пове4е, за666тото ина4е 666те ти бъде много болезнено и трудно
![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Ъх... какво точно очакваш от нас?![]()
aamm... te se obi4at 6to da gi razdelq6??? ponqkoga trqbva da otsapim.
P.P. povtarq6 dumata "priqtelka"![]()
Тя не иска да ги разделя, просто иска отново да си е приятелка с това мом4е.Първоначално написано от kakata_{P}
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
emi az si pomislih 4e iska da hodi s tova mom4eПървоначално написано от honda^
sorry gre6kata qvno e moq
Ами то от заглавието на темата (той си има приятелка) става ясно че тя не иска да му е само приятелка, сега пък и било хубаво като били приятели..ха въри разбери ко иска...
![]()
abe az 6te ti kaja 4e ako iska6 da si samo proqtelka s nego,ama samo priqtelka,moje6 spokoino da pogovori6 s tva mom4e i da si opraite vzaimotno6eniqta i mislq 4e 6te se polu4iama ako iska6 i ne6to pove4e...nz...
aide i uspeh
![]()
Еми отиваш с него и му казваш, тва което и на нас. Искаш да си възобновиш отношенията си с него, не искаш да го пришпорваш за нещо повече, щот знаеш, че той е с НЕЯ, а ти просто искаш приятелство. Може би ще те разбере и ще си бъдете приятелите, каквито сте били преди. Добре е да говорите, но спокойно, мирно и без мн мн емоции.![]()
da ti kaja 6tom go haresva6 (obi4a6) o6te ,pod4ertavam o6te , mn e trudno da snanete priqteli "kakto predi" ako li ne nev1zmojno. Spored teb za6to ti e bilo hubavo predi , za6toto si go haresvala dori i da ne si go os1znavala. Da si ostanete priqteli 6te se polu4i kogato ve4e nqma6 4uvsva k1m nego i trqbva da mine malko vremeTova pone e moeto mnenie i opit
Еми, щом няма какво да направиш-забрави го!Защо все се занимавате с момчета, които имат приятелки?
какво зна4и "поне"??Първоначално написано от Анонимко
ако искаш да му бъдеш приятелка поне в слу4ай 4е не можеш да му бъдеш нещо пове4е, зна4и нема да му бъдеш никва, най-много да му бъдеш кошмар.
Ако той си помисли (или вече си е помислил) ,че искаш да го скараш с яката му симпатична приятелка, мноо трудно ше ти прости някога, и дори да го направи няма да иска нит да те вижда нит да си говорите, нит нищу...
Кажи му всичко това, което каза на нас. Обясни му, че искаш да си му САМО приятелка. За другото, сама разбираш, че щом е щастлив с онова момиче, няма смисъл да ги разделяш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мерси мн за съветитеa по въпроса каква точно искам да съм му-аз искам да му бъда повече от приятелка,но знам че не мога!затова се надявам да бъдем приятели,зашоту тои ми харесва не само нали като външност и да имам чувства към него,тои мн ми харесва и като човек.но да прави сте че ми е било хубаво да бъда пр с него,защоту съм го харесвала!
сега искам да сме приятели,защоту нещо повече никога няма да бъдем,все пак тои си има гадже!Но аз мн го ценя и ще се боря за нащето приятелство.
Говорете си почесто![]()
сорри за любопитството , но ще ни разкажеш ли защо се скарахте ... може пак и да се измисли алтернативен вариант ..![]()
Ами според мен е ужасно гадно да правиш каквито и да е опити да ги раэделишПросто направи компромис...насоче се към някой друг и го остави да е щастлив с нея-и тя с него
А пък ако искаш да сте само приятели (което нещо не ми се вижда така
) го эаговаряй по-честичко ....абе с търпение всичко се постига
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от koalka
![]()
Забрави го.Ще бъде гадно от твоя страна да се опитваш да им развалиш връзката а и не мисля че ще успееш щом се обичат.Намери си друг и него го остави![]()
just a kid۵