- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- moje da smeite ama..
abe hora ei sq 4etah edna tema kak edno momi4e se samozadovolqla i tn ta vaprosat mi e kak stava samozadovolqvaneto pri momi4etata(kat izlklu4im vibrator) i osven tva bila devstvena e kak?? Ko se samozadovolqva sas prasti ili si buta nqkav vibrator tq nqma da e devstvena....![]()
Стимулира се клитора най-често, когато една жена се самозадоволява, няма значение дали е девствена или не.![]()
Пич, наличието/неналичието на девствена ципа няма нищо общо с девствеността. Някои жени разкъсват химена си от някакъв вид спорт, например, но това не им пречи да се девствени.
От друга страна, когато имаш ципа, но си правил орална/анална любов това пак е "загуба на девствеността", каквото и да разправят някои.
А иначе ако не е с вибратор обикновено се задоволяват с пръсти.. Търкане...
izvinqvai ama na kolko si godinki ?![]()
Момиче съм ! ! !
na 13 za6to?
666тот ако бе666е по-голям няма666е да задава666 толкова тъп въпросПървоначално написано от Анонимко
.
А масторбира като си стимулира клитора.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Е да ама не е! В случая ти се показваш като тъпа "какичко" Според теб, той какво ще разбере подПървоначално написано от honda^
"А масторбира като си стимулира клитора"?
На всичкото отгоре е с правописни грешки![]()
По темата:
Виж ся пич, девойките се слагат ръката между краката и започват да си "пилят"клитора... Т'ва е
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
=D>Стимулира се клитора най-често, когато една жена се самозадоволява, няма значение дали е девствена или не.
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
Действат като DJ![]()
![]()
Нещо като скреч върху интимното си място. Надявам се разбираш от тъпото ми обяснение
![]()
Браво, точно скречове си бият ;]
|Life sucks. | az- ot BNS
За да разбере подходяща песен е Bomfunk MC's-Freestyler пълно със скречовеПървоначално написано от No_LiMiTe^f
![]()
pravi6 si masaj na putkata(klitora)i eto ti samozadovolqvane na devstveni macki