Значи ето я и мойта история:
От около месец с мойта най добра фр се събирахме с една компания състояща се САМО от момчета. А и те на сичкото отгоре пушиха и пиеха. Главно се събирахме с тях щото аз ходих с едното момче. Но преди около 4-5 дена с него скъсахме но иначер продължихме да се събираме с момчетата(само да спомена че ние не пушихме). Но 2 дена след кат скъсахме с въпросното момче пак тръгнахме. Днеска обаче той се държа ужасно: обижда ме, целеше ме с пръст и кво ли още не. А уж сме гаджета. На мен най накрая ми писна и аз му казах сичко в лицето пред мойта фр и един негов фр. Казах следното "Няям немерение да ходя с някъв дет само ше ме убижда и ше ме будалка. Късаме и пойче няя ме видиш тука". И така скъсах с него. Той твърдеше че ме обича и че мн ме харесва, а и неговия най добър фр(също от компанията) ми разправаше че той мн ме обичал и секви такива. Сигурна съм че тва че ме обича е истина, но кво да правя като той още не знае кво е да си истинско гадже(а е 8 клас. Аз съм 6). Признавам си че въпреки всичко аз все още имам чувства към него !
Но тва не е сичко:
тъй като живеем в малък град с тая мойта фр ся се чудим как да си намерим нова компания. Сичките други компании не са близо до нашите домове(двете живеем в съседни блокове) освен тази на тея момчета. Двете мислихме сами да си направим компания но нз от де да си набавим хора и как да направим сичко. Имаме и избор ако искаме пак да се събираме с тея момчета, но аз съм на мнение че пойче при тях няма да стъпя а и тя е на тва мнение. Та се чудя бихте ли ми помогнали: Как да си намерим компания и добре ли съм постъпила с тва момче и как да го забравя най бързо !

П.П. Плс изчетете я цялата тъй като се нуждая от помощ.