.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]

какво да правя..?

Емии значи проблема е,че ми става лошо в автобус. Неделя отиваме на екскурзия и аз винаги съм ходила,въпреки тоя проблем....та въпроса ми е..аз ще си купя хапчета де,но ако някой знае някакъв трик да каже плс
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

tova za tyk li e?!ina4e po temata sedni na nai parviq red!
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Едно пликче няма начин

Град
    В страната на Любовта ;]
    хах
    еми не е ли за темата "здраве" ? добре де,няма значение.....
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

И аз имам същия проблем найстина е много гадно но ти препоръцвам да си взимаш хапчата против повръщане има ги сякви .Обаче аз лично ползвам мендови бонбони на мен те много ми помагат но зависи от човека

ne qj predi patuvaneto ni6to

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Бла, и аз съм същата. Като тръгвам задължително си вземам 1 опаковка Дименхидринат, друг начин поне за мен просто няма...

Град
    В страната на Любовта ;]
    аз пия деган и дименхидринат

Град
    Пловдив
    И аз съм така.В автобус или кола на по-дълго пътуване ми става лошо.Пия някакви хапчета и горе/долу ми помагат.

П.П.Ако ходиш на ексурзия с даскалото седни при по шумната компания и там ще ти е по-забавно и няма да усетиш кога е минало пътуването и съответно няма и да ти стане лошо.При мен това действа безотказано.
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    До преди 1-2 години и аз бях същата. Просто въпрос на тренировки е. В последно време много често ме карат с кола и няма как да не се свикне.. като започнеш да пътуваш по-често и на теб ще ти мине
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си