Появиха ми се гъбички по пениса след полов акт. Симптомите бяха силен сърбеж и зачевяване. Отивох на дерматолог, тя ми изписа Daktacort cream (Дактакорт крем) да се мажа по 2 пъти на ден, без почти да ме погледне. На приятелката ми й бяха предписали някакви вагинални глобули и Mycomax. След седмица отидох на контролен преглед и пак почти без да ме погледне само ми хвърли едно око от далеч ми каза че съм добре да се мажа още 3-4 дена и всичко е ок... като съвсем явно беше за мен че изобщо не ми беше минало... напротив имах сърбеж и по кожата на торбичката на тестисите... все едно продължих да мажа... Станаха 10 дена без ефект... единствената промяна е че не ме сърби вече, а по-скоро ме боли и зачервяването е все така силно. Заебах я тая дерматоложка. Приятелката ми попитала нейната генеколожка какво да правя и й е казала да пия и аз Mycomax 3 таблетки през 2 дена и да се мажа с Nystatin (Нистатин крем) по 2-3 пъти на ден. Също е казала да правя някакви промивки със сода бикарбонат, но не е разбрала точно какви? Та въпросът ми е някой знае ли как се правят тези промивки със содата за хляб? И другият ми въпрос е, ако и това мазило не помогне някой може ли да ми препоръча някое друго по-ефикасно...