- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е и защо така ?
До преди два дни мн харесваш едно момиче(Е.) и си мислех че много трудно ще спра да го харесвам,но вчера срещнах друга(Н.),бяхме се запознали в чата и решихме да се срещнем,тя много ми допадна и ми беше мн приятно с нея и мисля че вече имам някакви симпатии към нея,а към Е. вече не изпитвам нищо(преди си мислех че съм влюбен в нея).Искам да попитам защо така става и възможно ли е да е само временно,нещо като внушение ...?
При харесването, не е като в любовта-там можеш да харесваш и двама.Така че...според мен е напълно нормално.
Първоначално написано от Анонимко
Ти или си пе**л "едно момиче" ..... "да го харесвам" или се ебаваш с нас..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
podgoni li sa te hormonite tva e qsno! neznae6 kvo ti stava.....ama spoko moi6 da haresva6 ne edno,ne dve a emnaiset hilqdi...
spoko 6ti mine!
баце тъп си... думата "момиче" е от среден род (момичеТО) и за среден род може да се използва "го" вместо "я", защото се отнася към думата "момиче" а не към субекта Ели(примерно).. тряа си малко грамотност...Първоначално написано от Adwokat
та по темата.. абсолютно нормално си е, пич... когато срещнеш някое забележително момиче тя може мн лесно да превземе главата ти и да мислиш само за нея...
Много лесно е разбира се... А и тва не е било любов, а просто симпатия, харесване, привличане и нищо повече.
Бъди сигурен, че не си бил влюбен в нея. Ако беше така, нямаше толкова лесно да я забравиш. Всичко е било временно, може да си я харесвал, но това не означава, че си влюбен в нея. В любовта няма мяснто за трети човек.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ne milsq,4e moje da govori6 za lubov pri polojenie,4e pri purvata sre6tnata macka hlutva6.E to vsu6tnost moje,no nqma da e vqrno
Взе ми думите от устата. Иначе да - не си бил влюбен в нея, просто си я харесвал и си се бил леко вманиачил.Първоначално написано от gostut
Възможно е да е вну666ение, да, но има вероятност и "любовта" ти към Е. да е била просто увле4ение![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Просто не си я обичал, а си я харесвал.Нормално е![]()