.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    pak az
    Guest

buca v garloto......

tam e zasednal sega....nemoga bez nego no naposledak mn me naranqva. ako 4ovekat koito obi4ate ima problemi a vie ne mojete da mu pomognete izob6to....kak bihte se po4ustvali?a ako toi si izkarava na vas ponqkoga i mn mn vi boli ot tova za6to vinagai stava taka 6ittttttttttttttttttttttt marziq se,mrazq jivota si,,za6to se na mene???? slu4va lo li vi se e?
    pp. hodime ot nqkolko meseca...

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Живота ти е такъв какъвто си го направиш.
    Както и приятелят ти.
    Ае!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Според мен ако държиш на него трябва да го подкрепиш,защото до колкото разбрах,той е в труден период.А точно в този момент ще му дойде в повечко,ако го оставиш.Но ти решаваш,ти си знаеш най-добре.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на koalka
    Да, наистина не е приятно, когато не можеш да му помогнеш.Това дали си го изкарва на околните зависи от характера.На мен примерно като ми е криво не го правя, но има хора, които го правят.
    Все пак говори с него и му кажи, когато е ядосан по-добре да не говори, от колкото да дрънка глупости.

Ем повечето хора са така... като имат проблеми си ги искарват на наи близките...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Sofiq
    Qvno ne go interesuva6 mnogo,mnogo,zamisli se za6to vse o6te si s nego i za6to ne sprete do tuk.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си