.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    кост
    Guest

плс помогнете ми:(

Плс кажете как да накарам наще да ме пуснат във един саседен град за един ден всичките ми приятели които са на мойта вазраст ги пускат а мене не сас какво сам по различен от тях вече се замислям и за варианта да отида без да им кажа

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: плс помогнете ми:(

И аз искам на празника на Летница - ама и там няма
    Тъй че освен с много мрънкане и молене не става с друго...(но при мен и това не минава )

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз като искам нещо си скъсвам гъза и искарвам добри отценки . Те ме пускат

Голям фен Аватара на tainstvenata
    а на колко години си?
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

кост
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tainstvenata
    а на колко години си?
    на 14 сам

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от кост
    Цитирай Първоначално написано от tainstvenata
    а на колко години си?
    на 14 сам
    Брех , ама ти си мъж вече . Направо се чудя как не те пускат.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ем нормално да не те пускат - на 14 си.Притесняват се за тебе хората

Град
    OUT OF SPACE
    hi4 da ne ti puka stqgai bagaja i tragvai k'vo tolkova ako razberat nai mnoo da te nakajat golqma rabota

Guest
    Цитирай Първоначално написано от the EXPLOITED
    hi4 da ne ti puka stqgai bagaja i tragvai k'vo tolkova ako razberat nai mnoo da te nakajat golqma rabota
    прав си трагвам без да ми пука

Град
    У дома пред компютъра
    Не, не е прав.Толкова тъп за мен съвет не съм чувала.

Те не ти позволяват да отидеш, не защото имат някакъв си каприз, или да те накажат, а затова, че си прекалено малък за да ходиш сам в друг град.Не можеш да се пазиш сам.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sweety_Betty

Те не ти позволяват да отидеш, не защото имат някакъв си каприз, или да те накажат, а затова, че си прекалено малък за да ходиш сам в друг град.Не можеш да се пазиш сам.
    сас мене ще бадат гаджето на една моя приятелка който е на 17г и един негов приятел който е на 18г и мои приятели на мойта вазрастмисля че ще бада вав сигурни раце

Град
    У дома пред компютъра
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Sweety_Betty

сас мене ще бадат гаджето на една моя приятелка който е на 17г и един негов приятел който е на 18г и мои приятели на мойта вазрастмисля че ще бада вав сигурни раце
    Надявам се да разбереш, защо аджаба не те пускат.

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Аз като реша да ходя до някой съседен град за един ден просто отивам без да и казвам , и на другия ден и казвам къде съм ходила Ако те преди това не са разбрали де
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Абе да ти кажа най-добре е да се разбереш с тях. Защото ако отидеш сам те много ще се притесняват за тебе. А пък после ще са много ядосани и да не ти казвам как ще реагират. Така че моли ги докато не те пуснат. Накарай тия дето ще са с теб да им кажат че сичко ще наред. И оспех

Голям фен
    Лелеееее,на 14 и се оплаква,че не го пускат...Тцтц
    А като станеш на 17 къде ще ходиш,до Париж,без да знаят.Много си зле.
    Хората се притесняват за теб.Не гледаш ли новини,не слушаш ли колко катастрофи стават,а?Всеки от загиналите във "Войната на пътя" съм сигурна,че си е казвал "А,това на мен няма да ми се случи!" Така,че не се успокоявай с това,защото може точно на теб да се случи,независимо дали ще ходят твоите приятели с кола,с автобус,със влак,или пеша Просто помисли малко.Трябва да се гордееш,че на родителите ти им пука за теб и се интересуват.Докато на твоите приятели родителите не се интересуват от тях,щом на 14 вече ги пускат да хойкат насам натам.Айде,ходете на кафе,дискотека,ама в друг град,без да те пускат...Безотговорна работа
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Лелеееее,на 14 и се оплаква,че не го пускат...Тцтц
    А като станеш на 17 къде ще ходиш,до Париж,без да знаят.Много си зле.
    Хората се притесняват за теб.Не гледаш ли новини,не слушаш ли колко катастрофи стават,а?Всеки от загиналите във "Войната на пътя" съм сигурна,че си е казвал "А,това на мен няма да ми се случи!" Така,че не се успокоявай с това,защото може точно на теб да се случи,независимо дали ще ходят твоите приятели с кола,с автобус,със влак,или пеша Просто помисли малко.Трябва да се гордееш,че на родителите ти им пука за теб и се интересуват.Докато на твоите приятели родителите не се интересуват от тях,щом на 14 вече ги пускат да хойкат насам натам.Айде,ходете на кафе,дискотека,ама в друг град,без да те пускат...Безотговорна работа
    Подкрепям напълно.

Мега фен
    Град
    София
    Абе по-добре не отивай беэ раэрешение...само може да си навлечеш повече неприятности!Говори с тях спокойно и им кажи всичко това...пък ако не стане.....погледни от добрата страна-те са эагрижени эа теб и го праат эа твое дабро уж
    [size=7][b][u]fosse cos

Zdr

Prosto probvai da pogovori6 s va6te pak i ne se ot4aivai !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си