- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NE SYM NALI?
Зна4и проблема е следния:Не изпитвам вле4ение кум жени но понякога 4ата с лесбийки,а ина4е като видя някоя готина мацка не се вьзбуждам.Та искам да 4уя друго мнение плс и кам моми4етата:Изпитвали ли сте не6то такова?На 13 сум ако е от зна4ение.Като се замисля понякога сериозно не ми се иска да правя не6то с жена,а просто иксам приятелка не гадже а приятелка!Кажете мнението си 4акам плс найстина сум обуркана
![]()
Spored men trqbva da porastne6 o6te malko![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
може просто да е временно влечение..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
И хормоните като теб(объркани са)Първоначално написано от oburkana_Sum
Не се притеснявай НЕ СИ![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Тва е привързване бе мила, и аз съм чатил с педераси ама тва не променя нищо.
est
хахахахахахахаПървоначално написано от fak_you_maafaka
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
малка палава лисбийка..![]()
![]()
Баце,Английския ти кърти мивкиПървоначално написано от fak_you_maafaka
![]()
![]()
Оф бе къде сте тръгнали...
13 годишни курвета..
Пропиляват си детството със секс..
Още си учи в началното а говори за лесбийство..
Айде да се освестите малко,а?
нали разбираш че едно е жена да каже че чати с лезбота, а друго мъж да чати с педерастии...Първоначално написано от fak_you_maafaka
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Първоначално написано от Skullbreaker
Аре прочети за кво стаа въпрос, после обиждай ве, крете*.
Тя просто пита дали не е лезбийка, защото си говори повече с няква девойка. Малка е и объркана. Не е споменала нищо за секс и.т.н.
Така, че ти се освести...
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Мноо ясно, първото го приемам ама другото, бягаи, банвай, блокирай. Ама тя не е лезбийка стига сте я лъгали.нали разбираш че едно е жена да каже че чати с лезбота, а друго мъж да чати с педерастии...
est
Първоначално написано от jony
Хм , що ми се струва ,че каза "Ама не ме възбуждат момичета.." , наистина "възбуждам" има различни значения но в случая е сексуално,а?
Аз поне не виждам с нещо да съм я обидил.
Използвай главата си и чети между редовете.
Аре!
Изплюй беберона, че така не ти се разбира какво говориш.Първоначално написано от oburkana_Sum
ti si napalno normalno momi4e.az sam se celyvala s momi4eta no ne sam lesbiika,prosto be6e lubopitsvo![]()
moia syvet e slednia :PORASNI
mdam o6te si malka no i az mislq 4e ne si prosto liubopitstvoПървоначално написано от Devilka
suglasna sumПървоначално написано от nemepoznava6
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Normalno e da si ob1rkana, s1vetvam te da porasne6 Beb4o i sled tova da kaja6 kak sa se razvili ne6tata s orientaciqta ti![]()
![]()
o0o0 mack0o na4i slu6ai sq az s1m na 12 sled 2 meseca praq 13 .... ot varna ako ima zna4enie ... aaa nqq l060 pr0bvai omslqskai sa s nekoi priqtelka nqq l0sh0 az s1m pr0bvala s momi4e i mene ne ma privli4at
hm mi nadqvam se da ne si lesbiika,6toto az li4no sum mnogo skepti4no nastroena kum dvoikite ot edin i sa6t pol.nqkoi pat i az kato vidq hubava jena kazvam glei kva macka i s priqtelkite q obsujdame no glavno drehite i ,oblekloto,obuvkite(tova ne me pravi lesbiika).vajnoto e da nqma6 sex misli s jeni!!!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))