.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: ve4e ne izd1rjam

mimitoooo
    Guest

ve4e ne izd1rjam

zdraveite iskam da vi pomolq za pomo6t obi4am edno mom4e ot 2 godini toi si ima priqtelka no mnogo 4esto se karat i kasat toi mi e kazval mnogo pati 4e me haresva i me obi4a. Mnogo iskam da sam s nego molq vi pomognete mi kak moga da se nabiq v o4ite mu i da razbere 4e naistina mnogo go obi4am. Blagodarq vi predvaritelno

Може да те обича просто като приятелка...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

mimitoooo
    Guest
    Ne kazval mi e 4e me obi4a kato pove4e ot priqtelka i to mn pati

Мега фен Аватара на koalka
    Ако те обичаше, щеше да е с теб.Той да няма семейство и деца, че да й е задължен.Хайде, стига глупости.

eli-i-aSi
    Guest

:)

Milooo spoko be zaebi tova mom4e samo se my4i6 n1ma smisalznaem4e go obi4ash i nie sme s teb no samo si pri4enqvash bolka uspeh
    eli: milo i az znae6 4e obi4am edno mom4e no... enadale4e ot men i nikoga nqma da si go v1rna (( takava e lubovta gadna i nespravedliva USPEX {}

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Оф вие сте ебати бебетата..как можете да говорите за любов (към авторката и ели-и-аСи )...Авторката-тва момче ако те обича,няма да ходи с гаджето си вече 2 години...помисли малко,щом не е с теб,значи не те обича достатъчно.А това,което можеш да направиш е да си потърсиш друго гадже
    f@nt@zi@

Град
    Sofiq
    Taka kato si napisala izliza 4e ti si mu ne6to kato ute6itelna igra4ka.Sled kato si ima priqtelka,kak taka 6te ti kazva 4e te obi4a,nemoga da razbera.Vzemi i pogovori s nego.

mimitoooo
    Guest
    toi nehodi s neq ot 2 godini a az go obi4am ot tolkova prosto toi go razbra naskoro za6toto az ne sabirah smelost da mu go kaja

GaBu7y_
    Guest

{P}{P}

...зАеБи гО...нАмЕрИ сИ дРуГ... нЕ е пОсЛеДнотО мОмЧе...иМа оЩе мНоГо кАтО нЕгО...нЕдЕи сЕ мЪчИ с тОз...
    "вСеКи сТрАдА и вСеКи оБиЧа,вСеКи пЛачЕ...и дЪлГо мЪлЧи.ВсЕкИ вЯрВа в нЯкОгО дОкАтО тОи нЕ гО нАрАнИ..."

eLi-i-aSi
    Guest

:)

f@nt@zi@ ti qvno ne 4etesh 1vo az s tova mom4e za koeto se govori go poznavam ot 15godini i mackata e znam ot 7godini.. i gi poznavam dobre i tova mom4e ne hodi s averkata si 2g a nqk1de 7-8 meseca no.. te na 2 dena 1 sedmica sa razdeleni.. taka 4e.. nedei da govorish mnogo .. !!!

Guest
    знаеш ли на испански има два глагола за "обичам", 'querer' и 'amar'
    едното зна4и "искам", другото- "Обичам"
    ти май не го обичаш, а го искаш. Ако го обичаше шеше да страдаш тихо и кротко, докато той е шастлив... или докато изглежда че е...
    така като се навъртате по много наведнъж разваляте момчетата, вдигате им цената повече отколкот струват и те почват да се мислят за "мъж на годината" дето може с по две дини под всяка мишница..

Ако наистина те обичаше, щеше да е с теб, а не с нея. Не усещаш ли, че те разиграва?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Re: ve4e ne izd1rjam

споко ще бъде твой рано или късно само имай търпение

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimitoooo
    Ne kazval mi e 4e me obi4a kato pove4e ot priqtelka i to mn pati
    moje da te laje

Доста странно - той си има гадже, а е казал на теб, че те обича и чувствата му са повече от приятелски. Според мен трябва да говорите и да се изясните. Щом ти наистина го харесваш, а очевидно и той отговаря на чувствата ти, не виждам причина да не му признаеш какво изпитваш Все пак е доста по-лесно да кажеш "Обичам те" на човек, който ти отвръща, отколкото на такъв, в чийто чувства не си убедена
    Not afraid of crying, sorrow and foe.
    Not afraid of falling down below.
    To the night, recklessly we fly.
    Already dead we'll never die...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Хубаво е, че ти е казвал, че те обича, ама нали знаеш...Любовта не се казва, а се доказва. Ако наистина те искаше, щеше да скъса с нея и да е свободен само за теб. Сама си прави изводите!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

За него, тя е по - скъпа от теб. Би трябвало ако те харесва, веднага да направи тоя избор, ама щом се чуди ... бегай далече, само ш'те използва според мене и накрая ш'те хвърли като увехтяла дреха

Град
    bulgaria
    4ovek se bori za svoeto 6tastie,dokuto ne razbere,4e nama ve4e kakvo da napravi,ne reve tiho i krotko,dokuto drugiq si gleda kefa.No i az sum na mnenie,4e ako toi durje6e na t,6tqhte da ste zaedno...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Shtom si ima priqtelka nqma smisal.Pyk i ako te obichashe nqmashe da e s neq,a s teb.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    trqbva da si uporita za da uspee6

Според мен те лъже. Та нали един приятел го прави същото.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако те обичаше, щеше да е с теб.Той да няма семейство и деца, че да й е задължен.Хайде, стига глупости.
    На същото мнение съм!Ако те обичаше ,нямаше да е с нея , а с теб! Така че не храни напраэни надежди........
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Как така си има приятелка и обича теб? Поговори с него и си изяснете кой към кого какво чувства

Guest

Re: ve4e ne izd1rjam

ae kak se pi6e tuk za problemite i az iskam a ne znam kak help pls

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си