.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Re: lqlqlqlq

Цитирай Първоначално написано от krasiiiiiiii
    Ahm i az s1m rusa,tfa ne zna4i 4e s1m typa...
    am...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от jony
    Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Еми човек, ако ти се развика много и почне да ти бие шамари... определено не те харесва, но пък от другата страна, ако само ти се усмихне не е гаранция, че те харесва.... Сам трябва да си прецениш
    Държа само да отбележа, че има момичета които са много чувствителни на темата "пляскане по задника" пък било то и много леко и непринудено. Дори да те харесва може да се обърне и такъв шамар да ти отвърти, че да не знаеш къде се намираш Просто някоя девойка със самочувствие и самоуважение смята този "метод" за доста унизителен. Определено не е това начина да се определи дали някоя девойка те харесва или не.

По темата: Пич съвета ми е следния: Покани я да гледате филм у вас и изтегли или някой много тъп или някой ужас.
    Ако не на първия, то поне на втория път ти е пуснала 100%
    Ем баце,не я познавам много добре но мисля да я поканя на кино (малко по-голяма е от мен )

Guest

Re: Как да е навия само за 1 път ?!

Цитирай Първоначално написано от TKSD2189 !!!
    Има едно момиче от класа, дет си пада големо курве и по принцип ако подходя внимателно спокойно мога да е упрявя или да ми напрай една свирка и след тва сичко да си е по старо му... в смисал нещо като ''неангажиращ секс''

Но просто незнам как да подхода кво да кажа
    Някакъв намек ли да направя какво ?

(само без излшни коментари, и ако смятате че съм тъп, арогантен прост и тн.. запазете го за себе си... )

Опитните да казват

preporu4vam ti da se samoubie6, siuren sum 4e 6e pomogne v tvoq slu4ai jaluk zagurel komplexar ..

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Еми човек, ако ти се развика много и почне да ти бие шамари... определено не те харесва, но пък от другата страна, ако само ти се усмихне не е гаранция, че те харесва.... Сам трябва да си прецениш
    Държа само да отбележа, че има момичета които са много чувствителни на темата "пляскане по задника" пък било то и много леко и непринудено. Дори да те харесва може да се обърне и такъв шамар да ти отвърти, че да не знаеш къде се намираш Просто някоя девойка със самочувствие и самоуважение смята този "метод" за доста унизителен. Определено не е това начина да се определи дали някоя девойка те харесва или не.

По темата: Пич съвета ми е следния: Покани я да гледате филм у вас и изтегли или някой много тъп или някой ужас.
    Ем баце,не я познавам много добре но мисля да я поканя на кино (малко по-голяма е от мен )
    Възрастта няма значение. Киното е ок, като начало.
    Предлагам и късни разходки в някой парк близо до тях и после да я изпратиш до тях. Пеша! А не с такси, заължително
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Възрастта няма значение. Киното е ок, като начало.
    Предлагам и късни разходки в някой парк близо до тях и после да я изпратиш до тях. Пеша! А не с такси, заължително
    Ахъм,аз тва за разходките го знам,ма ми е некво притеснено дося не съм излизал с по-големи мацки

Град
    София
    С тази нагласа, няма и да излезеш
    Просто се държиш естествено, ако искаш нещо по-трайно.
    Ако искаш само забивка за няколко дни се дръж според това, което тя би предпочела.
    Аз лично винаги се държа както обикновенно, а девойката като не ме хареса, няма смисъл да пробваме нещо, нали така?
    Аз няма да мога да се преструвам постоянно...

Ако искаш само забивка за няколко дни се дръж според това, което тя би предпочела.
    Аз лично винаги се държа както обикновенно, а девойката като не ме хареса, няма смисъл да пробваме нещо, нали така?
    Е аз никога не се преструвам,щото ако земе да стане нещо ще се окажа съвсем различен човек и до там...винаги естествен(и с акъла си) Ако беше колкото мен нямаше да ми пука толкова,ама какаа...

Град
    София
    Е аз никога не се преструвам,щото ако земе да стане нещо ще се окажа съвсем различен човек и до там...винаги естествен(и с акъла си) Ако беше колкото мен нямаше да ми пука толкова,ама какаа...
    Епа голяма работа. Щом с е навила да излезе с теб, значи не те смята за недорасъл кретен(каквото е отношението на повечето жени към по-малки от тях момчета)
    Най-малкото недей се прави на по-голям отколкот си(т.е. на по опитен и.т.н.), само по-кофти ще стане.
    Ако нямаш увереност, нямаш и шанс

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Хм....щом е курве, начи няма да ти е ного трудно. Ако си готин, просто пускай разни погледи, тва онова - покажи, че имаш интерес. Покани я някъде извън училище и флиртувай с нея...ако и тва не можеш, не мога да ти помогна
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Еее...ти толкова ли си зле, 4е не може6 да я навие6 един път да ти пусне...ами какво остава за 2-6-10?! Стегни се малко, флиртувай с нея, сваляй я, излезнете 1-2 пъти, подлъжи я малко, то и за 1 път трябва усилие!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

ми просто се напийте натискайте се ти си вземи твоето и на следващия ден й кажи сори майкал ма тва беше за една нощ

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ми просто се напийте натискайте се ти си вземи твоето и на следващия ден й кажи сори майкал ма тва беше за една нощ
    Бахти, кои нормални родители ще кръстят дъщеря си Майкал.
    Че и с 2 "а"-та.
    Пък това е тъпо, дори спрямо "ку*ва".
    ...

Мега фен

Re: xaxa

Цитирай Първоначално написано от zzztop
    Стеснително курве? Не съм чувал за такива.........
    Има стеснителни, които само да им го подадеш и ти го налапват чак до макарите. Така че предлагам да се осамотите някъде, и да и покажеш твоето малко "Аз" и ако стане нещо стане аконе поне ще знаеш че си опитал.)
    Баща ми го е казал преди много години - "И го лапне, и я срам, и я срам"

Vzemi i Skype i pochni temata na bazik...ama posle vzemi da i praish leki nameci ii UJ vsichko na bazik i nakraq q pitai kvo she stane ako ne se bazikash!ii tam posle i kaji da doide ako iska u vas ne na KAFE a da gledate film tva e moq savet xaxaxa

Guest
    Аз също имам една курва от моя клас , една вечер с класа излизахме на кръчма някъде и тогава стана цялата работа , изпрасках е в тоалетната беше готино . Преди това си подфъргахме бележки , пробай с бележка , намекни и за да видип реакцията и . Успех

Град
    Varna
    тОВА чЕ ТЕ ВЗИМА НА МАЙТАП ДАЖЕ МОГА ДА КАЖА чЕ Е предимство...
    Кажи и там офертата и като ти се подсмихне и се съгласи не си мисли че и тя се шегува, тя просто не вярва че имаш смелоста да и го кажеш в очите. Тогава издебни момента и и докаж че не се шегуваш...
    Аз еи така се шегувах с една съоченичка за абитьоренската ама кат доиде момента ми стопи лагерите от секс...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Защо си толкова убеден ?

Guest

Има едно момиче от класа, дет си пада големо курве и по принцип ако подходя внимателно спокойно мога да е упрявя или да ми напрай една свирка и след тва сичко да си е по старо му... в смисал нещо като ''неангажиращ секс''

(само без излшни коментари, и ако смятате че съм тъп, арогантен прост и тн.. запазете го за себе си... )

Опитните да казват

Това че смятам че си тъп,арогантен,прост и тн.НЯМА да го запазя за себе си,а ще ти го кажа направо ако можех и в очите бих ти го казала,
    ти щом с едно момиче дето уж си падало голямо курве не можеш да се оправиш,кво останало за някое свестно момиче!Я слез на земята бе детенце!Разбирам,че си едно неориентирано,недорасло момченце,дето толкова го е тряснал хормона,че 2 не вижда и търси само каде да си ръгне патката,ама само едно ще ти кажа:НЯМА ЖЕНИ КОИТО НЕ ИСКАТ СЕКС,ИМА МЪЖЕ КОИТО НЕЗНАЯТ КАК ДА СИ ГО ПОИСКАТ! а ти щом не можеш да прелъстиш едно момиче по-добре си стой у вас и си карай на ръчичките,докато осъзнаеш кво всъщност искаш!
    Иначе ставаш смешен
    Къде отиваш бе мойто момче

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    а ти въри се гръмни някаде

Unknown-19
    Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Опитните да казват

Това че смятам че си тъп,арогантен,прост и тн.НЯМА да го запазя за себе си,а ще ти го кажа направо ако можех и в очите бих ти го казала,
    ти щом с едно момиче дето уж си падало голямо курве не можеш да се оправиш,кво останало за някое свестно момиче!Я слез на земята бе детенце!Разбирам,че си едно неориентирано,недорасло момченце,дето толкова го е тряснал хормона,че 2 не вижда и търси само каде да си ръгне патката,ама само едно ще ти кажа:НЯМА ЖЕНИ КОИТО НЕ ИСКАТ СЕКС,ИМА МЪЖЕ КОИТО НЕЗНАЯТ КАК ДА СИ ГО ПОИСКАТ! а ти щом не можеш да прелъстиш едно момиче по-добре си стой у вас и си карай на ръчичките,докато осъзнаеш кво всъщност искаш!
    Иначе ставаш смешен

Ти сигурно пък си най задръстеното момиче в класа и много те е яд на такива неща щото никога не се случват на тебе.И ако трябва да гадая бих заложил даже и че си с наднормено тегло.Обаче не мога да предположа дали комплексите и килограмите ти са припокриват.Бе няма значение просто ТРАЙ !

А по темата....... Братле викни я на кафе при мене тоз номер е минавал а бях в подобно положение само дет не съм питал никой кво да прая ама то е друг въпрос.Поне при мене с отговора и за кафето ми стана ясно че няма да е само кафе . Аре пробвай и да кажеш кво е станало.Good luck.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l

Защо си толкова убеден ?
    Защото, той споменава, че е курва т.е. "лека" жена.
    А при примера, даден от мен, те винаги се навиват

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    вкарай й оферта "50 кинта за 2 часа секс?!?"
    =D> \/

emi draj se dobre s neq pravi i komplimenti !pokani q da se vidite celunie,pro6epni i iska6 li da go napravim i tq 6tom si pada malko kurve nqma da ti otkaje!no sled tova ne se draj lo6o s neq!puk moje i vsi4ko da prodalji i kogato iskate da se 4ukate!

Guest

Цитирай Първоначално написано от Unknown-19
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Опитните да казват

Иначе ставаш смешен

Ти сигурно пък си най задръстеното момиче в класа и много те е яд на такива неща щото никога не се случват на тебе.И ако трябва да гадая бих заложил даже и че си с наднормено тегло.Обаче не мога да предположа дали комплексите и килограмите ти са припокриват.Бе няма значение просто ТРАЙ !

А по темата....... Братле викни я на кафе при мене тоз номер е минавал а бях в подобно положение само дет не съм питал никой кво да прая ама то е друг въпрос.Поне при мене с отговора и за кафето ми стана ясно че няма да е само кафе . Аре пробвай и да кажеш кво е станало.Good luck.

хахахаха ти ако ме видиш как изглеждам ще паднеш бе
    и точно щото мн са ми се случвали такива неща ми е писнало от такива момченца като тоя дето пита само как да я наебе и нищо др не го интересува,а даже и туи не може да направи!А ти ако имаше малко по-вече акъл и опит с момичетата щеше да разбереш че го казвам точно защото ми се е случвало...а не заради др ама явно не можеш да го осъзнаеш и теглото ми избощо не е наднормено тялото ми си е супер! :P а ся вари се разходи някаде

v kraina smetka 4yka li q ?
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си