- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов от пръв поглед !
В темата няма да казвам дали е има или не, просто се влюбих от пръв поглед днес в автобуса по път за вкъщи![]()
Е, историята е следната... на 17 съм и съм момче. Имам приятелка и сме година и 1/2 заедно.... но напоследък много се карахме и незнам дали е за това или не но някак си леко ми омръзна и сякаш се отдръпнахме един от друг и 2мата... тя се държи студено и.. незнам как точно да го кажа, а и 2мата сме много заедно и нямаме време да сме заедно с две думи сякаш сме се забравелиИ ми е много гадно за това, но днес докато се прибирах от даскало с автобуса за вкъщи, на една спирка се качи една група с момичета (3-4 мисял че бяха) една от които случайно но и спонтатнно.. ни се съвпаднаха погледите сякаш се залепиха (мм тя беше прекрасна
![]()
![]()
сякаш изваяна лично от господ толкова красива [-o< толкова чисти линии и такава красива коса немога да е опиша но просто лигите ми текноха) и заради тва така и не отлепих очи от нея забравих се, забравих че е гледам в очите... но и тя не спираше. По едно време (макар, че всичко се разви за около 20-30 секунди) тя си намери място да седне което беше с един ред пред мойто и тогава вече дойдох обратно на земята
си отместих погледа в страни смутен от ситуацията и мисля че дори се изчервих
но усещах как тя ме гледа със периферията ми... неможех да спра да мисля за нея... красотата и наистина беше неустоима... имаше прекрасни и многооооооо ама наистна много пленителни очи
.... после нещо се заговори с приятелките си и така успях да се върна обратно в "нормална" позиция (щот от смута който претърпях се бях извъртял на някви невъзможни градоси в страни уж че гледам през прозореца).
И така минаха около 10тина минути и спирката ми дойде... исках да остана вечно там и да е гледам![]()
![]()
[-o< Но неможех да направя нищо нямаше как да се запозная с нея... нямаше как да направя нищо
И докато слизах аз продължавах да е гледам... минах покрай нея (а в същото време приятелките и се приместиха на последните седалки и е викнаха), тя ме гледаше и беше безмълвна сякаш... гледаше ме с красивите си очи
и сякаш изтръпнах целия... приятелките е повикаха отново... а тя след секунда две отговори "Ей сега идвам чакайте малко..." и ми се усмихна лекичко
тогава пак се смутих и избързах да слезна... и слезнах от автобуса... но доакто минавах отстрани на него гледах през прозореца за да е видя за поселдно
тя беше там... и тя пак ме гледаше но след малко приятелките е заговориха и се обърна настрани
и тогава ме лъхна едно такова чувсто идише ми да ревна чак
натъжих се, знаех че няма никога повече може би да е видя
![]()
Единственото което знам е каде учи (Даскалото е огромно обаче...) и в колко часа в този ден си фаща автобуса (което е около 20% сигорно)![]()
С две думи: За момент тя завладя и съкруши сърцето ми![]()
Бих дал всичко да е видя отново... неповторима беше невероятна![]()
Незнам какво да правя...
Всъшност докато писах тва за малко да ревна баси (момче съм) до ся не ми се е случвало да стигам до такова нещо заради момиче което съм срешнал на улицата едва ли не
Обаче... съм страшно влюбен
![]()
Въпрос към вас нямам.. просто исках да споделя това прежевяване защото нямам всъшност с кой да го споделя, приятели... нямам много а и не ги интерисува такива неща.... а ако го кажа на приятелката си ще ме одере жив
![]()
Просто съм влюбен![]()
Е що не я заговори бе, лешпер!?
Като си чупи очите да те гледа и ти се хили 100% няма да те отреже!
Балък!
Еми......само мога да ти пожелая да я видиш отново. А пък и да я заговориш-защо пък не.![]()
Чак ме хвана яд!Първоначално написано от Анонимко
![]()
И в кое училище учи тая прелестна мома? Ако ми е близо може аз да я проверя щом ти няма да действаш![]()
Не че няма да дейтвам... ако е вида 2ри път 179619169196818991787891% ще е заговора най-малкото... но дано е вида !!!![]()
bravo. super prejivqvane i az iskam da izjiveq takova prejivqvane, no posle da ne svar6va do tuk iztoriqta. uspeh ti pojelavam. potarsi q vse pak v daskaloto. ne si propppilqvai 6ansa. pti4eto kaca vednaj na ramoto
Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:
(Йоан 3:16)
Случват се такива неща. Мдаааа. Ноооооо...![]()
Извинявай,че ще ти го кажа,но постъпваш като малко момче!Имаш си приятелка от година и половина,но сте в труден период и още при първото хубаво момиче и хоп - влюбен съм.Ей такива като теб много ги мразя!Помисли си какво ще и е на приятелка ти!Престани да мислиш за това момиче,а се замисли за приятелката ти!
Mdam potursiq i posle pi6i kakvo e stanalo za6toto mi e mnogo lubopitno
Уоу !
И на мен ми се е случвало да си харесвам разни момчета в автобуса.Има някои наистина красиви,но чак пък толкова.Може наистина да е било много красиво това момиче,но не мисля,че можеш чак да се "влюбиш" в нея.Все пак не я познаваш.Да,силно ти е привлякла вниманието,но само нейната красота.
Кой знае...Може един ден пак да се засечетеИ тогава...(ту би кънтиниюд)
![]()
![]()
![]()
![]()
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Добре бе, пич, аре кажи в кое даскало е че ме гложди любопитството много![]()
Току виж я познавам и успея да те уредя![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
По темата, случват се такива неща наистина. Проблема ти на теб, автора на тази тема е, че си обвързан... хич не си мисли да зарибяваш тази или преди това скъсай с миналата![]()
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
Не си влюбен просто си заслепен от красотата й...ти дори не я познаваш..но помисли добре за приятелката ти, това че сте в кофти период не значи, че трябва да я заебеш нали? Все пак 1год и половина не е никак малко време...помисли добре преди да правиш каквото и да било![]()
Горе долу така се запознах с гаджето ми.. беше мн одавна... тя тамън беше влязла там.. както и да е, няма да занимава, просто искам да кажа, че наистина е мн яко, а ако има и продължение се чувстваш не на 7мото небе, ми и аз не знам къде... както и да е.. успех с момата ако я видиш пак
![]()
Аз мисля, че това не е любов. Не вярвам в любовта от пръв поглед. Можеш да поискаш да си с някого завинаги, да си пленен, но само от външността му, която както знаем често лъже, може да ти се струва, че обичаш човека, но всъщност не е така. Просто си заслепен от външните качества на момичето.
Щом казваш, че си влюбен...Не мислиш ли, че е просто харесване и по-точно на външността й.Заговори я, обаче постъпваш зле с приятелката ти.По-добре се раздели с нея, ако не я обичаш...
Mnogo sladka istoriika,mnogo se nadqvam da q vidi6 pak,no 6tom znae6 kade u4i,kvo pove4e iska6,moje6 da q nameri6 i drugiq pat,napravi ne6to,zagovori q.![]()
mili4uk nali znae6 retzeptata sre6tu lubov ot prav pogled ogledai se pak.ne si struva da si zareje6 priqtelkata zaradi tova.aide USPEHHHHHHH![]()
Не занм за любовта от "пръв поглед",
моята запо4на от втория..
може би просто съм твърде инертнен и не успях да я позная първия път.
Аз вярвам, ма само толкоз. Беше ми се случвало преди мн мн време и нищо не излезе => не става за нищо тая любов. А и кво прайш бе? С гадже си, а се въртиш по други?? Аре стъпи малко на земята де*а!