- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата : Руси,кестеняви или чернокоси?
Поредната тъпа тъпа тъпа тема.
В отговор на брилянтние топик мога да кажа,4е аз харесвам гологлави мацки.Аз за тва съм фен на Бритни Спиърс - шото се обръсна нула номер!
Докато ти прай френска любов можеш да я галиш по голото теме.Яко а?
Предлагам сички мацки да си обръснат главите,така всички мъже няма да имат избор и ще почнат да харесват гологлави.Няма да има тъмнокоси,светлокоси,тъпи, естеняви и т.н
Някой да има да не одобрява?
Един бивш тогава беше с дълга руса косаМного яко! Иначе нямам чак такива претенции, стига да е дълга и яка.
Последното мнение ми напомни-задължително къса, колкото по-къса, толкова по-добре! Изобщо не ми харесват мъже с дълги коси!
na toq etap 4ernokosii ako e vdignata nagore s gel
![]()
![]()
![]()
Момиче съм ! ! !
a ako nqma gel ma pacha???????Първоначално написано от mp3f
![]()
![]()
![]()
![]()
Da va eba v prostite kartuni... vie chetete li kvo sym pisal we???????
VAPROS KUM MOMICHETATA, NE KYM PEDALITE NA FORUMA. PITAM MOMICHETATA KAKVI MOMCHETA HARESVAT!!!!!
хахаха ами предпочитам чернокоси, но... има и изключения
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
ЧЕРНА КОСА - РЕЗАЧКА
8т. от правилата, системно!
Напълно подкрепям! Не, че имам нещо против тях (русите), но съм забелязала,че ми правят впечатление тъмнокосите.Първоначално написано от krem4et0
Още повече,че аз самата го бия на русо и изглеждам по-добре с чернокосо момче да мен.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Ama ovco tupa... Tebe koi ti e kazal che ruso momiche i tumno momche izglejdat dobre?????? Ili tva ti go rodi bolnata glava deto nqma i 1 zrunce mozuk?Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
![]()
била съм и с трите видаи са ми харесвали..всеки по собствен начин. моето момче е тъмнокосо и мн си го харесвам :P
тъмнокосковци![]()
няма любов
По принцип нямам такъв критерии, смисъл такъв.. все ми е едно с какъв цвят на косата еНо май като цяло повече си падам по момчета с черна коса ... преди хич не харесвах черната коса, но .. сега съм на друго мнение :P Такаче аз ще си дам гласа за чернокосите момчета
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Хаха, само така. Тва е най-вярното!Първоначално написано от miloto_girl-4e
Да си кажа и на мен не ми беше все тая преди - гарваново черна коса и кристално сини очи така и не срещнах....ама здраве да е .
Момчето м ие с тъмно руса косица и кафеви очи и безкрайно си го обичам.
2 т. от правилника. Бан на профил
mi 4ernokos.neznam za6to kato vidq maj s mnogo 4erna kosa si mislq 4e e mnogo strasten i mi izglejda perverzen i nqkak malko zagadu4en.rusite mi izglejdat povurhnostni i bez ni6to tainstveno v tqh,a na majete s kafqva kosa-hm ne gi haresvam.tvarde obiknoveni sa
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Ae RuSoTo e OtVaT P1Lna...Mn Mi E GadNo....![]()
взе ми думите от устатаПървоначално написано от _[LiFe-StiLe
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Mi ti kato gledam edva li ti she si po-hubava... Nqkakva debela mazna razbukana mastia deto sigurno shte me gnus da ti se izpluq na groznoto papchasalo lice.... Ovca tupaПървоначално написано от Анонимко