Ами ще започна от там че сам момиче на 15 Мммм общо взето нямам от кво да се оплача супер сам благодарна за сичку което Господ ми е дал.. но естествено нещата никога не са перфектни и тук идва ред на моя "проблем" ем работата е там че.. не мога да си харесам момче пф ама че тъпо звучи.. ами просто ся ок винаги се оправдавам с косурите му и за тва не съм изпитвала влечение(ест тея оправдания са само в мислите ми)ама ето че срещнах пф меко казано "ПЕРФЕКТНО МОМЧЕ" той няма нито един косур излизаме мн често но нямам влечение към него.. излизам с някой 1седмица и спр ми писва някво.. мноу искам да срещна момче и от 1 поглед да кажа - ТВА Е ТОЙ! и найстина да е така .. мн искам и аз да обичам ще прозвучи тъпо и абсурдно но поне да имам интерес и влечение към някой.. до кога ще го "искам"? имала сам малко връзки тъй като не обичам несериозни отношение а в повечето предложение срещам точно тва заради тва и отказвам но тва е др. въпрос. ПРОСТО НЯМА МОМЧЕ КОЕТО ДА МЕ ВЛЕЧЕ и вече съм си се примерила но вярвам че той съществува.Сори че ви накарах да четете безмислената ми "историйка"просто найстина исках да споделя с някой ако някой има да ми каже нещо да го направи и сори още веднъж.